reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2008

Sylcia, nie ma szans:-( Jadę z kierowniczką tylko do urzędu celnego i wracamy. Muszę odstawić samochód
Kic, gratki! A tymi piernikami przypomniałaś mi, że mamy jeszcze jedną porcję do dekorowania. Tylko, że te fajne "brokatowe" pisaki nam się skończyły

reklama
Hej wpadam na chwilkę,dziś nerwy cały dzień :no:Od wczoraj Miś miał bardzo czerwone oczko dziś z godzinę na godzinę się pogarszało.Byłam u lekarza podobno dobrze nie jest:-( zapalenie spojówek ale takie konkretne.Dostał antybiotyk i jakiś steryd lekarka powiedziała że jak nie bedzie poprawy do wieczora jechać do szpitala.R wrócił z pracy i oczkiem sie przeraził:-:)-( zabrał Miśka do szpitala.Czekam na jakieś info,boję się aby na rogówke nie "przeszło" gdyż może wzrok uszkodzić.Napiszę jutro wiecej.

Buzka

Ojej Andula... Może trzeba czasu, żeby lek zaczął działać... Trzymaj się i daj znać jak oczko
Moje poszły w kimę. I święty spokój;-):-)

Moje też właśnie padły i dziś zamierzam dotrzymać swojej obietnicy i iść wcześniej spać, zatem nie wchodzę już na "moje" fora bo znowu do 22 będę pisać:-p
Andula koniecznie daj znać!nie denerwuj się, na pewno wszystko będzie ok:tak:mój kombinezon już w drodze:-Dale ż jestem zła że nie zamówiłam nic innego:cool2::sorry2:
Kasia wow cóż to za pisaki??takich nie widziałam:) Ja kupiłam takie srebrne kuleczki, płatki śniegu, różowy "żwirek" i zwykłe żelowe pisaki, no i lentynki:-p

Spokojnej nocki!

Andula i co z Miśkiem? Poprawiło się po nocy?

U nas nocka nawet spoko: powiesiłam Flo baldachim który dla Sary onegdaj kupiłam, ale nigdy nie założyłam:-p i młoda tak się podjarała, że z rozpędu poszła spać do siebie (pierwszy raz od roku!) i całą noc przespała:tak:. Sara chyba niewiele się budziła, kot na głowie dopiero o 6 wylądował...normalnie noc-marzenie:-D

Hashi, a M do kiedy będzie? Bo do jego wyjazdu to Cię już tu chyba nie zobaczymy:sorry2:

Kic, gratulacje! Zdolne bestie jesteście! A zdjęcie zwycięskiego stroika wstawisz?

Zamierzam dziś nie siedzieć przed kompem do południa tylko zebrać się w garść i porobić świątecznie w końcu...może nawet lampki na elewację założymy, bo pogoda tak wstrętna, że trzeba jakoś sztucznie nastrój wykreować:tak:

Hej dziewczyny:tak:Dzięki za pocieszenie .Okulistka w szpitalu nas uspokoiła mówi że to typowe zapalenie spojówek i nic niepokojącego nie widzi.Kazała tylko zwiększyć dawki leków.Oczko dziś wygląda jeszcze gożej:-( Kropimy co godzinę i zero poprawy ,no nic najwaznjisze że to nic poważnego.Mamy tylko uważać na Ewkę bo to bardzo zarazliwe.

Kic gratuluje 2 miejsca :-)oraz przespanej nocki:tak:Wiesz jak ja żałuje że się R posłuchałam i nie zamówiłam odzieży narcarskiej,Komplet ,który kosztuje 1000 kupiłabym za 270 ale R oczywiście mówi poczekaj przyjdę z pracy zobaczę i co dupa blada taka okazja już się nie powtórzy.

Reniu,Kasiu Kic już wytłumaczyła o co kaman z kodami:tak:Na ten moment działa tylko VISA15 i Payback 12 to około 20 % taniej a był moment że było 65 %;-)

Haszi napewno włosy nie wyglądają tak zle.M napewno będzie zachwycony:tak:

Reniu kupiona suknia i buty?M się nie przejmuj minie mu,może miał gorszy dzien:tak:

Surv gratuluje nowego członka rodziny:tak:Super że nocka lepsza i na księzniczkę baldachim zadziałał ;-):-)

My w ramach poprawiania nastroju idziemy po papier kolorowy itd ,będziemy łąńcuchy robić.Aniołka od Dorki już mamy :tak:
EWcia coś zasmarkana i pokasłuje :-(

Miłego!

Hej

Andula dobrze że z Miśkiem nie tak strasznie, ale szkoda że się męczy, oby szybko przeszło.Buziak dla niego. I zdrówka dla niego i Ewci.

Kic i jak wyspana? :-)

Surv ooo to super nocka.Jak to małe rzeczy potrafią cuda zdziałać. :-D Moja Wiki sama śpi co którąś noc, niestety wciąż częściej w moim łóżku ląduje :baffled: Może do 18 zacznie spać bez mamy :-D

Haszi i jak tam? Małż dojechał cały i zdrowy?? Zajrzysz jeszcze do nas :-D;-)

Mój wieczorem wyjeżdża, najpierw prom, a potem droga autem. Piwinien być jutro wieczorem :tak:

No nic uciekam w kuchni jeszcze ogarnąć, i w pokojach trochę. Po południu śledzie zrobię, już się moczą :tak:

Miłego dnia.

heloł

Andula oby mała tylko sie nie zaraziła
dobrze, że oko podkontrolą

kic dzięki za wytłumaczenie;-)
idzie zima więc będzie pięknie
no i nie kupię tych rajtuzek do raczkowania- dzięki za podpowiedz
zaraz pewnnie trzeba będzie buty do chodzenia;-)

Dorka może Franiowi idą zęby?
fajnie, że Seba pomaga

Sylcia pt już jutro;-))))))

Oj ja wczoraj nic nie załatwiłam bo P cały dzień w pracy był
ale dziś moze za 1h wyskoczę bo jeszcze kilka prezentów zostało do zrobienia

Igi kaskader podrapany jak Bruce Lee - z kotem się bawił
Tymi rano gorączka
kiedy będą zdrowi????

ja miałam nic nie sprzątać coby P zobaczył, że ja mam 2 dzieci non stop i na nic innego nie mam czasu ale oczywiście nie umię być długo zła i ogarniam ile Ignaś pozwoli
teraz stoi przy drukarce
jak poleci to śliwa urowana
....
o i już na kolanach u mamy
normalnie co za zywioł
odpowiednie imię do charakteru dobrane
Ignacy znaczy - ogień
no żywioł jak nic;-)))))

dzis pieke alpejskie
na choinke z okienkiem juz polukrowane czekaja na drzewko - zobaczymy kiedy P je przytarga

dobra spadam bo dzieciaki oblegają
miłego

reklama
hej!
dotarłam po zakupowym szale ;-) normalnie jak wybyłam to juz trzeci dzien po sklepach latam:-p
za to prezenty juz prawie wszystkie mam,a nawet ciut więcej ;-)

W smyku wyprzedaż i jeszcze kumpela mi przesłała sms-a na 25% zniżki , co dotyczy również wyprzedaży (jak któraś chce to mogę przesłać, ważny do jutra) i Majce kupiłam kurtke za 45 zł na przyszły rok,taką jak ma Maciek ,super jakość, w tamtym roku na wyprz. daliśmy 100zł,a normalnie 199zł kosztuje :-) Do tego Maćkowi kilka szmat.
Sobie tez juz prezent sprawiłam i to nie jeden ;-) tak przy okazji oczywiście ;-)

Renia zdrówka dla Tymka i oby Igi nie podłapał. Ja tych rajtuz do raczkowania nie miałam, za to skarpety, z dwóch stron abs,ale do dupy, bo się przez te kropki z przodu zsuwały.
Andula ale zaszalałaś!!! ja już tam nie zaglądam nawet i nie chcę liczyć ile kasy przez te 3 dni wydałam. Jak Misiek???
Haszi już pewnie zniknęła na dobre ;-)
Survivor a no do roboty już! szybko zleciło, nie moge uwierzyć,że to już za dwa tyg.:szok:
Kicrym gratuluję wygranej! i przespanej nocki też!

Idę robić oponki serowe, bo mnie naszła chęć i chatę ogarniać.

Do góry