reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

AGNIESZKA z tego co mi wiadomo, to jak sa skurcze regularne, bolesne co 5min, trwajace od 30-60sek. i tak przez 3h to wtedy nalezy jechac do szpitala. Jak sa rzadziej to za wczesnie. Jesli Ci wody nie odeszły to spokojnie, jeszcze nie czas na poród. Chyba, ze skurcze zaczna byc tak czeste jak psiałam, albo odejda Ci wody to wtedy do szpitala :-)
A co do bólu to ja jak miałam ostatnio te surcze, ale nieregularne co 10min, 20min to bolały bardzo, wiec nawet nie wyobrazam sobie jak bola te porodowe!!!

reklama
Z tym bólem karku byłam na pogotowiu i pan doktor nic konkretnego mi nie powiedział tylko ze co 12h mogę wziąsć paracetamol i 2x dziennie smarować Fastum żel a teraz troszkę to rozgrzewam sobie gorącą solą jeżeli do jutra nie przejdzie to mam iść do mojego gin

agnieszka moja mama mowi zebys sobie kapiel badz prysznic wziela, jak sie nasila to pewnie to TO a jak przejda to tylko przepowiadajace, ja w sumie juz nie raz tak mialam;-):tak::tak:
nie martw sie za bardzo :tak::tak:

agnieszka...24 z tym prysznicem to dobry pomysł. Jak masz możliwość to zadzwoń do swojego gina albo do szpitala. Trzymaj się :*

Biegunka może świadczyć o zbliżającym się porodzie. Ja też tak miałam. Ja bym na Twoim miejscu jechała do szpitala. Gdyby coś się działo im wcześniej pojedziesz tym większa szansa na zatrzymanie akcji. Ale mam nadzieję, że to jednak przepowiadające.

No to i nam udało się nachwilkę do kompa dopchać a tu taka niespodzianka :-):-):-)

agnieszka...24 KCIUCZKI ZACIŚNIETE :-):-):-) DAWAJ ZNAĆ KOCHANIE JAK SIĘ AKCJA ROZWIJA :-):-):-)
stopi69 słoneczko jak miała bym swój kompik to niebyło by problemiku z poczytaniem ... a tak narazie jestem na łasce i nie łasce mojego TŻ ale dzięki za info może którejś nocki uda mi się podczytać :-):-):-)
U nas odpukać pogoda dziś śliczna :-) może troszkę wieje ale dzieki temu właśnie schnie mi już piąte pranie :tak: Lecę zaraz z psiaczkami na spacerek i jeżeli TŻ poleci do znajomych to znów do Was wpadnę :-):-):-)

Witam!
u nas pogoda ładna nawet, troche jeszcze wiało z rana,ale moze być.
ja sie czuje tak sobie...ale to ze zmęczenia, cały czas cos próbuje ogarnąć, przygotować do przyjścia małego na swiat, a to szuflade oprożnię, a to w szafce kolejnej posprzątam... a z rana jeszcze zrobiłam 18 szt. gołąbków. mslałam ze bedzie jedzenia na cały tydzień,ale juz 6 szt. nie ma, wiec chyba w środe juz bedzie po wszystkim...

ciekawe co u Niuty i Agnieszki24...

Milgak śliczniutka ta Twoja mała!!!! gratuluje i ciesze sie,ze wszystko tak dobrze sie skończyło i jesteście juz w domciu!!!!

reklama
Witam,pogoda jak dla mnie dziś akurat,bez deszczu ale nie upalnie:-)
juluszka a za mna gołabki ostatnio chodzą,mam na nie ochotkę.nie chce mi się samej robic,mama była dziś u mnie na grillu i jej mówiłam ze musze mięsko jej przyniesc to zrobi i dla nas i dla siebie przy okazji:-D
monia,niuta agnieszka co tam z wami dziewczyny?
oj codziennie któras lipcóweczka nam ucieka na porodówke,a to dopiero połowa czerwca,jak tak dalej pójdzie to wkrutce nie będzie komu pisac bo wszystkie bedziemy ostro zajęte przy bebisiach naszych:-)
kasiurek życze zdrówka dla syneczka,żeby plucka się dobrze rozwineły

pozdrowionka:-)

Ostatnia edycja:
Do góry