reklama

Lipiec 2009

Milgak czyli widzisz to swieta prawda,ze nie ma jak u mamy:-)
Asiu wygon tego wisielca od siebie i ciesz sie,bo przeciez juz za chwilke Hania bedzie z Toba,a to mysle cos najpiekniejszego i najwazniejszego w tej chwili!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
milgak śliczna córeczka,zazdroszcze że masz już wszystko za soba i możesz ja tulic i czuc się jej potrzebna,słodkie:-)też bym już chciała swoje maleństwo narazie zostaje mi gadanie do brzucha:-)
fela ja też licze ze się rozpakuje wcześniej,tym bardziej że mój synek zapowiada się dużutki,tak na początku miesiąca bym chciała:-)ale chciec to ja se mogę:-)
dobrej nocki dziewczynki:happy::happy::happy:

Witam się dziś z rana:-) Miała być pogoda a nie ma:baffled:, może jeszcze przyjdzie, ale jak obejrzałam fotki to od razu uśmiech się pojawił na twarzy:tak:
Migalak przesłodka jest:-), dużo zdrówka dla małej i dużo odpoczynku dla ciebie. Mojej kumpeli też wcześniaczek na początku nie chciał jeść tyle ile trzeba, ale teraz to chyba je za dwóch, już wszystko by zjadła.
Beacia ja tak też bym chciała z początku miesiąca, po ostatniej wizycie:-), ale chcieć możemy a maleństwa i tak zrobią swoje, chyba, że się posłuchają nas:confused:

Witam z ranka coś mi weszło w kark i nie mogę się obrócić w prawo

Migalak gratuluje córeczki jest słodziutka tylko ją schrupać z miłóści

I ja sie witam porannie:-)Szkoda,ze bez sloneczka...:-(
Ja juz wlasnie po sniadanku,a teraz pora na kolejna drzemke,tak wiec milego dzionka Wam wszystkim Mamuski zycze,odezwe sie pozniej:-)
Slonce chyba potrzebujesz masazyku:-)

Witajcie w ta piekna niedziele!!

Milgak przepiekna masz ta coreczke!! Az sie wzruszylam :tak::tak: Tez chce juz mojego syneczka przy mnie...az cie zazdroszcze!! Teraz trzymam kciuki zeby ci sie dobrze rozwijala!

Buziaki

PS. mam jeszcze takie pytanko...od 3-4 dni moj maly nie rusza sie tak jak wczesniej. Jeszcze tydzien temu brzuch falowal na wszystkie strony a od kilku dni prawie wogole sie nie rusza!! Wiem ze jak kilka dni jest spokojnie to nic nie szkodzi ale juz 4 dni??!! nie jest to za dlugo?? Boje sie troche a do lekarza mam dopiero w piatek...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Miglak- i mnie sie łezka w oku zakręciła. Sliczności ta Twoja Hania!!
Agnieszka- mój mały tez cos ostatnio zmienił zasady zabawy. Ja mysle, ze on juz za bardzo nie ma jak falować bo nie ma miejsca i te jego ruchy są bardziej rozpychające niż kopiące jezeli wiesz co mam na mysli.
Powiem Wam, ze wczoraj zapytałam mojego M jak to mozliwe żeby tęskić za kimś kogo sie jeszcze nigdy nie widziało. Miałam na mysli mojego maluszka.A on mi powiedział ze i tak mam dobrze, bo mam go cały czas pod sercem a on sobie może go tylko wyobrażać. Więc mimo tych wszystkich niedogodności to chyba jednak jestesmy w tej lepszzej sytuacji niż nasi faceci. Czujemy nasze dzieci, możemy sie z nimi pobawić o każdej porze dnia i nocy a oni nie mogą tego poczuć, choćby nie wiem jak sie starali a przeciez to ruszające sie maleństwo to najpiękniejsza rzecz pod słoncem:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry