reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

stopi69 kochanie ja sama nie mam pojęcia jaką wanienkę mam kupić ... dlatego zapytałam doświadczone nasze kochane mamuśki co by cosik doradziły mnie tumankowi :-) z materacykiem też już zgłupiałam bo nasza aniszka kupiła takie samo łóżeczko co ja i pani w sklepie powiedziała jej ze dodatkowy materacyk jest zbędny ... a też słyszałam że dzidzia ma spać na twardym więc mam wątpliwość czy taki gotowy jest wystarczająco sztywny ...

reklama
Witam po długiej nieobecności. Kobietki wybaczcie, ale od zeszłego piątku mam już moją Hanię w domku :-) Świat stanął do góry nogami i nic już nie jest jak było. Z czasem dla siebie kiepsko, brak snu daje się we znaki a do mojej kochanej dziewczynki w rozmiarze XXS nikt nie dołączył instrukcji obsługi ;-)
Ogólnie jest bardzo grzeczna, mało płacze, ale bardzo mało je. Na dobę zjada około 300 ml, gdzie na wypisie dostałam zalecenie 400ml na dobę. Próbujemy już różnych sposobów, ale bezskutecznie. Zobaczymy jak będzie dalej.

miglak ale cudeńko!!!!!!!!!!!!!!!!! gratuluję raz jeszcze! normalnie łzy w oczach mi się pokazały i teraz to już naprawdę chcę żeby Szymuś 'odpakował się' ode mnie!!!:-D:-D:-D niech Hania zdrowiutko rośnie!

Beatko o tego typu wlasnie wanience mowie,jak dla mnie wyglada na praktyczna,ale tak naprawde to dopiero sie przekonam;najbardziej przekonany do jej kupna byl moj maz,on uwaza,ze jego synek musi miec duzo miejsca do kapieli,a ta,ktora nabylismy jest naprawde pokaznych rozmiarow.A jesli chodzi o ten materacyk,to mnie sie tez wydaje,ze ten,ktory jest w zestawie jest wystarczajaco twardy,ale to tylko moja opinia:-)a do tego przeciez ma taka fajna funkcje wibracji:-);oczywiscie wybor nalezy do Ciebie:-)Ja w tym sklepie ogladalam jeden typ materacy do tych lozeczek i byl on w miare cienki,a musimy pamietac o tym,ze lozeczko jest troche mniejszych rozmiarow niz takie drewniane i co sie z tym wiaze nie wiem jak wyglada sprawa kupna takiego materacyka,o ktorym mowia dziewczyny,czy tez sa takie mniejsze?
Milgak cudo!Rozkleilam sie...Duzo zdrowka dla Was!:-)

Milgak gratuluję córci:-) Prawdziwa ślicznotka z Twojej Hani:tak::tak::tak: trzymaj się dzielnie, bo mówią że instrukcje obsługi bejbisów mamy zakodowaną w genach;-)

Miglak ale słodkość ta Twoja Hania. I też się rozkleiłam jak zobaczyłam jej zdjęcie. Dużo zdrówka życzę.

A ja ostatnio humor mam wisielczy i bez kosy nie podchodź i zaglądam na BB ale tylko czytam i nic nie piszę, bo nie chcę Was zarazić. Łudzę się, że tak się robi na koniec ciąży.
Spokojnej nocki Laski.

reklama
Dziękujemy bardzo za komplementy :-)

A dziś wieczorem okazało się, że mama jest niekiedy niezastąpiona. Tatuś usypiał córeczkę przez prawię godzinę, a mamusia przyszła, dała cycusia, przytuliła, pobujała, 10 minut i Hania słodko śpi :-) Aż mi się słodko zrobiło, że tak potrzebuje już mamy.

Do góry