reklama

Lipiec 2009

reklama
Witam,u mnie pochmurnie,deszczowo i smętnie.zapowiada się chyba cały dzionek taki:-(
Nocka przespana,mąż wstał wcześnie ale chodził na paluszkach:-)
chyba dokończe dziś pakowac torbę,bo jakoś sie nie mogłam zmobilizowac wcześniej,:-)
miłego dzionka dziewczynki:-)
ciekawe jak tam Moniczka nasza:tak:

Witam , u nas pogoda nie nie za bardzo ,raz świeci słoneczko, a za chwile pada deszcz!
Ja dzisiaj nic prawie nie spałam , a jak zasnęłam to przyśniło mi się moje bobasiątko, ale buźki nie widziałam!
Mąż pojechał remontować mieszkanko, a ja siedzę sobie sama i czekam na rozwój sytuacji, bo chyba pojadę się rozpakować, od 10 mam skurcze , które chyba raczej nie przejdą bo są coraz częstsze i bardziej bolesne!Rano latałam do WC, a teraz wiem już na pewno ,że to nie jelita! Poczekamy zobaczymy!

niuta trzymaj sie dziewczyno,na pewno wszystko będzie dobrze,dzwoń po męża niech cię pilnuje:tak:u ciebie już 38 tydzien leci i brzuszek pokazny to spokojnie możesz rodzic:tak:trzymam za ciebie kciuki.:-)
pozdrawiam:-)

Witam :)
Mamo Hani - gratulacje :) szybkiego powrotu do domu.

Niuta - no to czekamy :) oby bylo tak jak Ty chcesz , bo niewiem czy chcesz już urodzic czy czekac co terminu,]

u mnie wszystko ok, tylko pogoda taka ze nie chce mi się ubrac od rana w pizamie :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

wszystkim zycze milego dnia :)

Hehe, ada ja się jeszcze też nie ubrałam, mój na studiach i tak leniu****ę dziś:-)
Monia się chyba nie odzywała od tej planowanej wizyty wiec może już jest rozpakowana, ciekawe.
Niuta to oby było jak najłatwiej, jeżeli to faktycznie już i dzwoń po męża to będzie ci raźniej:-)
Dziś wyczytałam że truskawki przed snem ułatwiają zasypianie, może dlatego tak dużo śpię:)

niuta
powodzenia w razie gdyby się rozkręciło i lepiej niech mąż będzie w pogotowiu

tak oglądam wasze suwaczki i zazdroszczę tym które mają 2-3 tygodnie do terminu u mnie ciągle ponad 6.....

Witajcie kochaniutkie :-):-):-) u nas pogoda straszna ... leje :no: wieje :no: ja jeszcze w szlafroczku ;-) poprosiłam TŻ co by pieski na spacerek wyprowadził wróciły jak ze skazania ;-):szok: teraz słodko chrapią przy mojch nogach :tak:

niuta3 kciuczki zaciśniete :-):-):-) terminek masz już bezpieczny więc jeżeli chciała byś już mieć bebisiatko przy sobie to niech spełni się Twoje marzenie :-):-):-) a jeżli marzy Ci się donosić do terminku to przeprowadz szybciutką i szczerą rozmowę z bebisiem co by się opanował bo dziś pogoda okropna i nie ma sie gdzie śpieszyć :-):-):-)

Kochane czy mogę Was troszkę pomęczyć o poradę :confused2:;-):tak::-)
Z wózkiem i fotelikiem samochodowym dałam sobie radę ... zamówiłam spacerówkę Teutonie Pixxeli z mięką gondolą i fotelik też do kompletu :-)
Łóżeczko wybrałam turystyczne, ale takie regulowane i z wszystkim atestami Graco Contour ELECTRA DELUXE
ale jaką do cholreki wanienkę kupić za grom nie wiem, to samo tyczy się materacyka do łóżeczka :shocked2: proszę o pomoc doświadczone mamuśki :tak: jest tego tyle tylko skąd ja mam wiedzieć co jest praktyczne i bezpieczne dla dzidziuni ;-) :-)
Tak samo obiło mi się o uszy że pierwsza pościel tepściejsza jest flanelowa :-) podobno milsza i cieplejsza ... a jakie są Wasze opinnie ... co radzicie :tak:
Mam jeszcze masę pytań, ale to powolutku bo mnie pognacie drągiem :-):-):-) za zawracanie głowy :-)
Buziaczki i milusiego dzionka :-):-):-)

reklama
witajcie lipcóweczki,kilka dni nie zaglądałam bo nie mogłam wstać z łóżka,miałam takie skurcze ze masakra.Ale mój lekarz stwierdził,że dopuki krwi nie widać żebym do szpitala nie jechała,bo tylko będą mnie trzymać do porodu.
Dziś już troszke lepiej.Mam nadzieje że Amelcia jeszcze troszke wytrzyma:-))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry