Witajcie kochaniutkie :-):-):-) u nas pogoda straszna ... leje

wieje

ja jeszcze w szlafroczku ;-) poprosiłam TŻ co by pieski na spacerek wyprowadził wróciły jak ze skazania ;-)

teraz słodko chrapią przy mojch nogach
niuta3 kciuczki zaciśniete :-):-):-) terminek masz już bezpieczny więc jeżeli chciała byś już mieć bebisiatko przy sobie to niech spełni się Twoje marzenie :-):-):-) a jeżli marzy Ci się donosić do terminku to przeprowadz szybciutką i szczerą rozmowę z bebisiem co by się opanował bo dziś pogoda okropna i nie ma sie gdzie śpieszyć :-):-):-)
Kochane czy mogę Was troszkę pomęczyć o poradę

;-)

:-)
Z wózkiem i fotelikiem samochodowym dałam sobie radę ... zamówiłam spacerówkę Teutonie Pixxeli z mięką gondolą i fotelik też do kompletu :-)
Łóżeczko wybrałam turystyczne, ale takie regulowane i z wszystkim atestami Graco Contour ELECTRA DELUXE
ale jaką do cholreki wanienkę kupić za grom nie wiem, to samo tyczy się materacyka do łóżeczka

proszę o pomoc doświadczone mamuśki

jest tego tyle tylko skąd ja mam wiedzieć co jest praktyczne i bezpieczne dla dzidziuni ;-) :-)
Tak samo obiło mi się o uszy że pierwsza pościel tepściejsza jest flanelowa :-) podobno milsza i cieplejsza ... a jakie są Wasze opinnie ... co radzicie

Mam jeszcze masę pytań, ale to powolutku bo mnie pognacie drągiem :-):-):-) za zawracanie głowy :-)
Buziaczki i milusiego dzionka :-):-):-)