reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Witam się i ja w długi weekend:tak: Odpoczywam ile tylko się da:tak: Są moi rodzice i tak sobie wczoraj pół dnia spędziliśmy nad jeziorem. Jutro może mały wypad do Olsztyna, albo jeszcze gdzieś:happy: Się okaże. Zyczę Wam spokojnego weekendu.
Mamo helenki gratulacje:-)
Kolejna lipcóweczka rozpakowana. Ale już wkrótce się zmieni...

reklama
Mamo Helenki gratuluje z całego serca i zycze szybkiego powrotu do domu.

czuje sie źle, dołączam się do grupy ciężarówek, które męcza sie z bólem kręgosłupa, dziś dopadło i mnie... na szczescie jeszcze nie puchne,ale to pewnie przede mną...

spadam bo przynudzam i marudzę, dobrej nocki

MAMO HELENKI SERDECZNE GRATULECZKI :-):-):-)
WITAMY NASTĘPNE CZERWCOWE SŁONECZKO :-):-):-)
ZDRÓWKA DZIEWCZYNY :-):-):-)
Kolejna "Lipcóweczka" rozpakowana :-):-):-) oj się porobiło :-):-):-)
Ja na chwileczkę bo TŻ pracuje na kompie i tylko na chwilunię mnie puścił. W dzionek podglądam Was z telefonku :-) jak pójdzie spać to może uda mi się jeszcze cosik popisać :-)
Buziaczki i słodziutkich snów :-):-):-)

Ostatnia edycja:
Mamo Helenki !! :-)Ja też dołączam się do Gratulacji !! :-) Milo jest zerknąć tu na forum i takie wieści przeczytać !! :-).
Zdróweczka i szybkiego powrotu do domku życzę !! :-).

Mamo Helenki....... :laugh2::laugh2::laugh2:

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!
Tylko patrzec jak my bedziemy sie pokolei rozpakowywac.....

Przy okazji witam sie z rana, deszczowo.... :zawstydzona/y:
Noc wmiare przespana, najgorzej jest przewrocic sie z boku na bok.Poza tym ok...

Witajcie, u mnie też zimno i lało całą noc. Krew mi z nosa w nocy poszła i trochę nie spałam, nad ranem dopiero zasnęłam:confused2:
Grill się udał w czwartek, była tak śliczna pogoda, że nawet się opaliłam:-), choć jeden ładny dzień był.
Mój maluch chyba już tak nie ma miejsca, że prawie cały czas wyczuwam chyba jego plecki, lub tyłek czy śpi czy nie, tak blisko skóry jest, dziwne uczucie:-)
Fioletowa tam na południu chyba jest cieplutko, przynajmniej w pogodzie tak mówią, musimy się wprosić do kogoś, tyle dziewczyn jest z południa:-):-D

oj tak, może i nastrój się poprawi i objawy się zmienią
włączył mi się tryb maruda - znowu wymiotuję :-( i mam tego serdecznie dość
byle tylko doczekać do początku lipca i ja poproszę o zielone światło na rozpakowanie...

Witajcie!!

przepraszam,ze tak rzadko, bardzo rzadko pisze,ale po tej przeprowadzce brakuje mi czasu, ciągle coś, jak to piszą "szykuje gniazdo" hehehe

widzę, że już nie które mamusi są ze swoimi maluszkami :) super wieści!!! oby wszystko dobrze było!!!!!!!!! GRATULACJE!!!

ja wczoraj myślałam, że tez pojadę na porodówkę, skurcze były konkretne, ale w rożnych odstępach , ale to znak że tuz, tuż, myśle, kwestia tyg, a może 2 zobaczymy

reklama
Do góry