Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
witam wieczorową pora,dzionek nawet ok.Byliśmy dziś u teściów na obiadku i wyplotkowałam się z teściówką,bo ostatniojakos nie było kiedy chociaż mamy do nich tylko 7 kilometrów.W drodze powrotnej mąż tylko na mnie zerkał czy mu nie rodze,bo jakieś 5 kilometrów trzeba przejechac wyboistą drogą i troche przy tych wstrząsach miałam jakieś skurcze
.wogule już jestem strasznie pokraczna,cokolwiek zrobie w domku,to zaraz mam jakieś bóle:-(
fioletowa ja mam kłócia w prawym boku już od dawna,podobno to norma.nasila mi się przy siedzeniu.dobrze ze moge z netu na leżąco korzystac
agnieszka mi niestety mimo regularnego smarowania się od 2 miesiąca ciąży ,powyłaziły paskudne rozstępy na piersiach,a tak chciałam tego uniknąc

.dobrze że tak bliżej brodawek to nie widac z pod biustonosza.
A wogule to strasznie mnie męczy kwas w przełyku,mam to całe dnie,cały czas mam taki kwaśny smak w gardle,poza tym nie wiem co to zgaga bo nigdy nie miałam.może któraś z was ma coś podobnego do mnie i wie jak sobie z tym radzic?

.wogule już jestem strasznie pokraczna,cokolwiek zrobie w domku,to zaraz mam jakieś bóle:-(fioletowa ja mam kłócia w prawym boku już od dawna,podobno to norma.nasila mi się przy siedzeniu.dobrze ze moge z netu na leżąco korzystac

agnieszka mi niestety mimo regularnego smarowania się od 2 miesiąca ciąży ,powyłaziły paskudne rozstępy na piersiach,a tak chciałam tego uniknąc

.dobrze że tak bliżej brodawek to nie widac z pod biustonosza.A wogule to strasznie mnie męczy kwas w przełyku,mam to całe dnie,cały czas mam taki kwaśny smak w gardle,poza tym nie wiem co to zgaga bo nigdy nie miałam.może któraś z was ma coś podobnego do mnie i wie jak sobie z tym radzic?