reklama

Lipiec 2009

Gratulację dla Mamy Helenki. Niech się córcia zdrowo chowa.
Ja nie mam sił. Ale od dwóch nocy tylko 2 pobudki czyli nie jest źle. Wczoraj miłam z moim ciche dni a dziś mnie przeprosił i jest gites.
Nie mam czasu na BB bo przyjechał mój brat z rodziną i jakoś czasu brakuję.
Życzę miłego dnia dziewczyny:-):-):-)

reklama
mamo helenki serdecznie gratuluje córeczki,trzymajcie się zdrowo i wracajcie szybciutko do domku.:-)
słońce ja wiem ze z tym mleczkiem to niekoniecznie,tylko że mi niegazowana też niebardzo podchodzi,ale nic bedziemy czym innym nadrabiac:-);-):-)
niuta tak jak pisała kamlotka jeśli nie ma białka w moczu i wysokiego ciśnienia,co by mogło oznaczac zatrucie ciążowe,to twoja opuchlizna nie jest grożna,ja smaruję stopy i łydki żelem chłodzącym z DAXA,z seri perfecta mama,ja nie musze codziennie nie mam dzieciątka tylko męża w domu wiec mniej się nachodzę to niemam bardzo opuchnietych.moja sąsiadka mogła chodzic tylko w sandałach na rzepy swojego meża bo nic innego jej na noge nie wchodziło,a po porodzie od razu wróciło wszystko do normy.:-)

Dzięki dziewczyny, troszkę się uspokoiłam! To pójdę sobie w środę do lekarza, a teraz korzystając z nieobecności mojego synusia , troszkę posprzątam i nogi do góry!
Brzuszek mi znowu troszkę opadł, także chyba będziemy szybciej rozpakowani niż wskazuje termin!
PS.Gratulacje mamo Helenki! Dużo zdrówka wam życzę!
Ciekawe która będzie następna!

ja tez mam spuchnięte nogi, ale ciśnienie jest ok, białka w moczu nie ma więc chyba nie ma powodu do niepokoju... ale denerwuje mnie ta opuchlizna, mam nadzieję że po porodzie szybciutko zejdzie

reklama
Witam się i ja ...czytam że mamy kolejnego czerwcowo- lipcowego maluszka!..GRATULACJE!!!!!
Becia- z tym piciem mleka żeby karmic to tak jak dziewczyny mówiły. Wystarczy jak bEdziesz piła cokolwiek niegazowanego (oczywiscie oprócz kawy). Ja osobiście plecam Muszynianke dla tych co nie lubia wody niegazowanej. Ona jest mineralizowana więc ma naturalne bąbelki co powoduje ze nie smakuje jak kranówa. Poza tym zawiera magnez i wapń i dlatego ja pije ją juz teraz. Przy I dziecku też jechałam tylko na niej.
Przed chwila zwlekłam tyłek z kanapy. Pojechałam do miasta zareklamowac buty mojego młodego i tak mnie to zmęczyło, ze musiałam się zdrzemnąć. Powiem Wam, że coraz trudniej prowadzic mi auto. Zwłaszcza jak musze manewrować przy parkowniu. Poza tym, trochę się boje, żeby w razie stłuczki poduszka nie uderzyła mnie w brzuch, dlatego wloke się jak żółw a inni kierowcy wyzywaja przez CB:)
Najważniejsze, że reklamacje na buty uznali mi bez szmerania, tylko, ze teraz znowu musze szukać mu butów:/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry