No to i nam się wkońcu udało :-):-):-) mój TŻ wyjechał dziś ze swojm lapkiem na cały dzionek i byłam odcieta od netu
mój modem zes..ł się całkowicie i do końca umowy będę sie z nim męczyć ... do serwisu go napewno już nie zawiozę (cztery wizyty), bo przy tych idiotach prędzej urodzę niż znajdą usterkę.
Napiszę kruciutko bo oczko mi się przymyka :
Gratuleczki dla wczorajszych wizytujących za udane wizytki :-):-):-)
Moc zdrówka i pozytywnej energii dla wszystkich mamusiek i jak najmniej nerwów z naszymi skarbeczkami :-):-):-)
Śpijcie słodko kochane :-):-):-) milusiego poranka :-):-):-)
mój modem zes..ł się całkowicie i do końca umowy będę sie z nim męczyć ... do serwisu go napewno już nie zawiozę (cztery wizyty), bo przy tych idiotach prędzej urodzę niż znajdą usterkę. Napiszę kruciutko bo oczko mi się przymyka :
Gratuleczki dla wczorajszych wizytujących za udane wizytki :-):-):-)
Moc zdrówka i pozytywnej energii dla wszystkich mamusiek i jak najmniej nerwów z naszymi skarbeczkami :-):-):-)
Śpijcie słodko kochane :-):-):-) milusiego poranka :-):-):-)
i mam znowu co wydawać;-)
Potem popędziłam na zakupy i tak zeszło nie wiem kiedy...
Nie wyobrażam sobie tego, bo nawet zwierzaki odgryzają pępowinę i pożerają łożyska (albo się im zabiera i wywala). Dzis był bardzo dobry dzionek na funkcjonowanie, bo ani zbyt gorąco ani parno nie było
w przenosni oczywiscie , bole nieustepuja , podobnie bardzo mocne kucie w dole i ciagle ale to ciagle naprezony brzuch jak by mial zara explodowac. Z nockami rowniez bardzo podobnie nie przespane , budze sie co chwile nie chce mi sie spac az do rana a dzidzi jak nie ma to nie ma jeszcze na swiecie. Najwazniejsze ze moj ukochany termin dobiegl 37 tydz. jak by co to moge rodzic , ale jeszcze nie czas wynika z tego
milo bardzo bylo az mi sie lezka okazala szczeze mowiac to rozbeczlam sie jak niemowle nie bede sciemniac. Przy okazji objadlam sie wspanalych ciast i samych pysznosci

.