adddaaa
Lipcowa mama 09
Ivon to na pewno nie mocz , nic się nie dzieje nic teraz nie leci poza tym to mialo konsystnecje kurzego bialka o kolorze przezroczystko bialym, i bylo tego tak duzo ze jak przylozylam reke to mialam tego pol garsci, ale nic mnie nie bolało poza tym ruchy czuję bardzo intensywnie, odrazu najpierw niewiem chyba ze stresu dostalam biegunki, zadzwonilam do lekarza no i obserwuję, doktor powiedzial ze jakby pojawilo się cos brunatnego czy wlasnei z domieszką krwi to jechac do szpitala, a teraz jest sucho, kilka dni temu bralam jeszcze tabletki dopochwowe gyno feminazol czy jakos tak i nie mialam zadnych uplawow nic fajnie sucho, a tu dziś coś takiego ..

i wiecie co... jest mi chwilami normalnie WSTYD że tak biadolę na koniec tej ciąży. Ostatni miesiąc jest dla mnie wyjątkowo ciężki i podziwiam moje koleżanki które 'śmigały' dzielnie do końca 40 tygodnia. Pocieszam się tylko że każda ciąża jest inna i ciężko je porównywać a ja ... WYTRWAM DZIELNIE :-). I nawet jeżeli nie rozpakuję się do 25 czerwca (choć mam nadzieję i przeczucie, że stanie się to wcześniej), to w moim szpitalu nie daja przenosić ciąży dłużej niż tydzień. Chociaz ze strachu mam pełne gacie to i tak chcę już być PO!