reklama

Lipiec 2009

Ivon to na pewno nie mocz , nic się nie dzieje nic teraz nie leci poza tym to mialo konsystnecje kurzego bialka o kolorze przezroczystko bialym, i bylo tego tak duzo ze jak przylozylam reke to mialam tego pol garsci, ale nic mnie nie bolało poza tym ruchy czuję bardzo intensywnie, odrazu najpierw niewiem chyba ze stresu dostalam biegunki, zadzwonilam do lekarza no i obserwuję, doktor powiedzial ze jakby pojawilo się cos brunatnego czy wlasnei z domieszką krwi to jechac do szpitala, a teraz jest sucho, kilka dni temu bralam jeszcze tabletki dopochwowe gyno feminazol czy jakos tak i nie mialam zadnych uplawow nic fajnie sucho, a tu dziś coś takiego ..

reklama
Adaaaa powiem Ci tyle nie martw sie miałam to samo :-)) to po tych tabletkach dopochwowych.poprostu szyjka sie oczyszcza,a własnie jaka kolwik krew czy brązowe upławy to odrazu do szpitala trzeba jechac.Nie przejmuj nie tylko jestes w stresie,ja tak samo co chwile do toalety latam i sprawdzam czy jakiejs krwi nie ma bo masakrycznie boli mnie brzuch,coś czuje ze Amelka sie wczesniej urodzi.

hania02ah
witaj no pewnie że możesz dołączyć:-):-)
kaciuszka
mi bez obrączki też smutno, bo dla mnie to ważny symbol, ale pocieszam się tym że wkrótce ją założę znów:happy:
Ada
moze to po prostu śluz, podobno pod koniec ciąży może być go naprawdę dużo:baffled:

Witam sie i ja:-)Dzisiaj ale sobie pospalam!Oczywiscie z przerwami,ale z lozka zwloklam sie dopiero po g.13:-)I dopiero sobie usiadlam,bo siedzialam w kuchni i pichcilam:-)
Ja obraczki nie nosze juz dosyc dawno,a to dlatego,zeby wlasnie w razie czego uniknac przecinania:-(strasznie mi zal,ale co zrobic...
Adddaaa ja tez mam czasami taki dziwny uplaw,z reguly rano,lekarka mowila,ze to moze byc po prostu sluz,ktory uzbieral sie przez noc.Ale obserwuj co to sie bedzie dziac u Ciebie,bo przeciez to moze byc cos innego
Tak sobie wlasnie mysle,cos przeczuwam,ze Goteczka jednak juz jest po wszystkim:-)I ciekawe jak tam Monia?
Milgak,Kasiurek,Heidi a co u Was Kochane i waszych malenstw???
pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

witajcie witajcie....
nie jestem jeszcze 'po wszystkim' - niestety :-( choć BAAAAAAAAARDZO BYM CHCIAŁA. Nie stosuję się specjalnie do zaleceń leżenia bo chciałabym juz się rozpakować - chyba dzieciątko jest bezpieczne i dostatecznie duże. A ja ... cóż... czuję się jakoś naprawdę kiepsko choć raczej zwykle uchodziłam za 'twardzielkę'. Kłuje mnie krocze jakbym była nabita na pal, brzuch osiągnął granice pojemności i mam wrażenie że za chwilę eksploduje, sypiam po 3 godziny na dobę ...no ale dobrze... więcej narzekać nie będę tylko czekam czekam czekam.... jak się rozpakuję to oczywiście odmelduję się!!!!

.....NO I DZIĘKI ZA PAMIĘĆ !!!

Ostatnia edycja:
Własnie i ja się zastanawiałam że goteczki nie ma od paru dni,a to do niej nie podobne i też tak myślałam że może już po wszystkim.:tak:
hania witam cie serdecznie i pozostałe nowe dziewczyny z którymi się jeszcze nie witałam:-)
gabiaz ja tam wolę tradycyjny poród,pierwszy raz o czymś takim słysze.jakoś nie amm ochoty nawet myślec w takim upale jak to śmierdzi:-p:eek:
A ja mam strasznego lenia,wokół mnie straszny bałagan,a przydało by się to ogarnąc na jut
rzejsze świeto:sorry:
Goteczka a ja myślałam że już po wszystkim.pozdrowionka dla ciebie,chyba jeszcze nie miałyśmy okazji sie poznac.

Ostatnia edycja:
Goteczka fajnie,ze sie odezwalas:-)No ja na Twoim miejscu juz tez bym pewnie robila wszystko,zeby tylko przyspieszyc(przynajmniej taki mam zamiar:-))Wiec trzymaj sie cieplutko Kochana,czekamy na wiesci:-)
cos tu cicho dzisiaj...milego wieczoru Kobitki:-)

Witajcie Mamuśki :-)

Ja dzis poczyniłam postępy, mianowice umówiłam się w końcu na badanie dna oka :-). Zbierałam się z tym od kilku miesięcy (a w sumie to od kilku lat). Przy mojej wadzie wzroku lepiej sprawdzić stan siatkówki.
Umówiłam się też do fryzjera na nastepny tydzień, bo po porodzie będzie pewnie z tym ciężko ;-).
Poza tym u mnie bez zmian, nocki nadal nie przesypiam dobrze, nogi spuchnięte, zgaga. Cudnie :-) ;-) :-).

goteczka - jeszcze tylko troszkę. Zerknęłam sobie na Twój suwaczek i Ty już konkretnie na dniach jesteś :tak::tak::tak:.

adddaaa - ten sluz faktycznie może być po tych tabletkach. Poza tym słyszałam, ze pod koniec ciąży może wydzielać się więcej śluzu. Tak więc spokojnie :-).

reklama
no owszem owszem.. już mi zdecydowanie bliżej niż dalej! :-D i wiecie co... jest mi chwilami normalnie WSTYD że tak biadolę na koniec tej ciąży. Ostatni miesiąc jest dla mnie wyjątkowo ciężki i podziwiam moje koleżanki które 'śmigały' dzielnie do końca 40 tygodnia. Pocieszam się tylko że każda ciąża jest inna i ciężko je porównywać a ja ... WYTRWAM DZIELNIE :-). I nawet jeżeli nie rozpakuję się do 25 czerwca (choć mam nadzieję i przeczucie, że stanie się to wcześniej), to w moim szpitalu nie daja przenosić ciąży dłużej niż tydzień. Chociaz ze strachu mam pełne gacie to i tak chcę już być PO!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry