reklama
Beacia82
Lipiec'09,Sierpień'12
Fela to zupełnie tak jak ty:-)bo mój termin to 21 lipca
wiec zupełnie tak samo,tylko ze ty masz inny suwaczek
bedziemy kochana razem stękac

kasiabzymek
Zaangażowana w BB
Niuta jak skurczyki??daj znać 
Hania, Amelka na pewno wytrzyma!! będzie dobrze!!!! :-)
Beata co do porady to przy pierwszej córci mieliśmy materac piankowy--kokosowo- grykowy, i chyba dobrze służył
a teraz piankowy-kokosowy, zobaczymy, co do pościeli to używamy czystej bawełny, ale flanela faktycznie jest milsza, latem nie pocisz się w niej a zimą milutko grzeje[ wiem to po sobie-osobiście wolę flanelę], tylko, że na początku używałam rożków i kocyka, pościel przydałą się pożniej jak córka wyrosła z rożka
a my byliśmy dziś na wyprawie, "wycieczce" do szpitala, nowe miejsce zamieszkania, nowy szpital, zwyczaje, musiałam to obcykać,a by stresu było mniej, jestem spokojniejsza, pani na izbie przyjeć zestresowałą się, bo mąż poszedł zapytać się czy można odrazu na położniczy uderzeać czy trzeba na izbę, a ona" a żona już rodzi" [ z wielkim przejęciem], a mąz nie. a to państwoprzyjechali na "wycieczkę" [ z ulgą] śmiać mi się chciało, jak to mi relacjonował Bartek
miłego dzionka
Hania, Amelka na pewno wytrzyma!! będzie dobrze!!!! :-)
Beata co do porady to przy pierwszej córci mieliśmy materac piankowy--kokosowo- grykowy, i chyba dobrze służył
a my byliśmy dziś na wyprawie, "wycieczce" do szpitala, nowe miejsce zamieszkania, nowy szpital, zwyczaje, musiałam to obcykać,a by stresu było mniej, jestem spokojniejsza, pani na izbie przyjeć zestresowałą się, bo mąż poszedł zapytać się czy można odrazu na położniczy uderzeać czy trzeba na izbę, a ona" a żona już rodzi" [ z wielkim przejęciem], a mąz nie. a to państwoprzyjechali na "wycieczkę" [ z ulgą] śmiać mi się chciało, jak to mi relacjonował Bartek
miłego dzionka
Witam 
Mam pytanie. Zaniepokoiły mnie upławy. Mam je w sumie przez całą ciążę ale teraz przybrały inny kolor. Są lekko żółte. Nie mam przy tym żadnego podrażnienia, bóli, swędzenia ....nic. Tylko ten kolor taki z deka inny niż zawsze. No i się zaczynam denerwować a wizytę mam dopiero 22.06
Może któraś z Was miała podobnie??

Mam pytanie. Zaniepokoiły mnie upławy. Mam je w sumie przez całą ciążę ale teraz przybrały inny kolor. Są lekko żółte. Nie mam przy tym żadnego podrażnienia, bóli, swędzenia ....nic. Tylko ten kolor taki z deka inny niż zawsze. No i się zaczynam denerwować a wizytę mam dopiero 22.06
Może któraś z Was miała podobnie??
Witam sie i ja Kochane
Dzisiejsza nocka to byla jakas masakra,co pol godziny sie budzilam i juz nawet nie pamietam ile bylo przy tym wizyt w wc,takze pewnie niedlugo wskocze jeszcze do lozeczka troszke poodpoczywac:-)
Beatko ja tez kupilam to lozeczko i jak pytalam w sklepie o materacyk,to pani powiedziala,ze ten,ktory jest w zestawie w zupelnosci wystarczy,takze nie zamierzam jak na razie kupowac dodatkowego,no chyba,ze zajdzie taka potrzeba,ale z tym poczekam az maly bedzie z nami:-)Zastanawiam sie tylko nad podkladem pod przescieradlo,dziewczyny na watku "wyprawka" pisaly o nim.A wanienke kupilam taka duza,wyprofilowana z jednej strony dla niemowlaka,zeby sie nie slizgal,a jak urosnie,to po prostu kapie sie po drugiej stronie.Zobaczymy jak sie sprawdzi.Wejdz sobie na "wyprawke",tam naprawde duzo ciekawych informacji znajdziesz
Iza ja niestety nie pomoge:-(
Milego popoludnia Dziewczynki:-)
Dzisiejsza nocka to byla jakas masakra,co pol godziny sie budzilam i juz nawet nie pamietam ile bylo przy tym wizyt w wc,takze pewnie niedlugo wskocze jeszcze do lozeczka troszke poodpoczywac:-)
Beatko ja tez kupilam to lozeczko i jak pytalam w sklepie o materacyk,to pani powiedziala,ze ten,ktory jest w zestawie w zupelnosci wystarczy,takze nie zamierzam jak na razie kupowac dodatkowego,no chyba,ze zajdzie taka potrzeba,ale z tym poczekam az maly bedzie z nami:-)Zastanawiam sie tylko nad podkladem pod przescieradlo,dziewczyny na watku "wyprawka" pisaly o nim.A wanienke kupilam taka duza,wyprofilowana z jednej strony dla niemowlaka,zeby sie nie slizgal,a jak urosnie,to po prostu kapie sie po drugiej stronie.Zobaczymy jak sie sprawdzi.Wejdz sobie na "wyprawke",tam naprawde duzo ciekawych informacji znajdziesz
Iza ja niestety nie pomoge:-(
Milego popoludnia Dziewczynki:-)
beata1973
Fanka BB :)
kasiabzymek buziaczki za poradę słoneczko :-) ja też kupiłam rożek ... nawet dwa tylko jako standardowy tumanek obydwa miękie bez usztywnienia ... cosik mi się w głowie pomerdło jak zamawiałam ... a teraz nie wiem w którym dzidzia może spać w tym bez usztywnienia czy w tym z usztywnieniem ...
aniszka kochanie ślicznie dziękuje za info :-) ja kupując łóżeczko zapomniałam sie o to zapytać :-)
a co do wanienki to czy chodzi o coś takiego :
WANIENKA WANNY ONDA>Evolution<ok baby OKBABY (651413485) - Aukcje internetowe Allegro
ja narazie mam necik z doskoku więc czasu na czytanie mało ... ale postaram się w wolnej chwili pobuszować w tym dzialiku :-):-):-)
aniszka kochanie ślicznie dziękuje za info :-) ja kupując łóżeczko zapomniałam sie o to zapytać :-)
a co do wanienki to czy chodzi o coś takiego :
WANIENKA WANNY ONDA>Evolution<ok baby OKBABY (651413485) - Aukcje internetowe Allegro
ja narazie mam necik z doskoku więc czasu na czytanie mało ... ale postaram się w wolnej chwili pobuszować w tym dzialiku :-):-):-)
Ostatnia edycja:
Witam :-) Ja wlasnie wpadłam do domku miedzy slubem , a weselem kolezanki. Tak wiec mam chwile odpoczynku, przed wieczorną zabawą. Szkoda troche, ze bede sama na weselu , bez łosia, bo po za Panna Młoda i jej mezem nikogo nie znam :-( W sumie to nie bede sama , bo w dwupaczku... :-) bede starała sie złapac welon :-) :-) BEATKO - ja materacyk kupiłam gryczano - kokosowy w hurtowni Tomi. Materacyk im twardszy tym lepszy. A co do wanienki to ja bardzo chce taka zwykłam, najzwyklejsza w swiecie. Ale akurat ciocia i mama chca mi bardzo kupic, wiec nie wybrzydzam . Bede miec co dostane.Ta co chcesz jest fajna, widziałam je w swiecie Dziecka. Tylko musisz sie dopytac w sklepie jak to jest z tym wyprofilowanym siedzonkiem - czy na pewno male i wieksze dzieci wygodnie sie kapie. Bo ja nie wiem :-)IZA - upławami nie stresuj sie, ze mnie sie czasem tak leje , ze na poczatku bałam sie, ze to moze wody sie sacza, ale juz sie przyzwyczaiłam. Rano budze sie normalnie jakbym w nocy w majtki narobiła :-) Na poczatku miały ciemny kolor, a teraz sa przezroczyste jak woda.
reklama
Dzien doberek w piekna sloneczna sobote :-)
Dzisiaj od rana akcja pt. pranie ciuszkow i reszty dla malenstwa wiec polowa juz poprana teraz sie spokojnie suszy a od poniedzialku wielkie prasowanie
Pozniej wyciagnelam M na sklepy wiec mamy prawie wszystko juz kupione... Jeszcze tylko pampersy i wanienka mi chodzi po glowie, chyba ze jeszcze cos wyczytam jak zwykle ;-)Ale odrazu spokojniejsza jestem jak sie te wszystkie zapasy uzupelniaja... Zjedlismy tez na miescie wiec moge poleniuchowac, a jutro z okazji dobrej pogody chyba sie nad morze wybierzemy wiec pelne szczescie :-)
Mamo_Helenki serdeczne gratulacje :-)
Beatko mimo ze doswiadczona to nie jestem ale materacyk mam kokosowo-gryczany, tez slyszalam ze twardy najlepszy i mam nadzieje ze bedzie spelnial swoje zadanie
Niuta pomyslnego dla ciebie rozwoju sytuacji
Ciekawe jak tam Monia sie miewa... Pewnie juz przytula malenstwo :-)
Dzisiaj od rana akcja pt. pranie ciuszkow i reszty dla malenstwa wiec polowa juz poprana teraz sie spokojnie suszy a od poniedzialku wielkie prasowanie
Mamo_Helenki serdeczne gratulacje :-)
Beatko mimo ze doswiadczona to nie jestem ale materacyk mam kokosowo-gryczany, tez slyszalam ze twardy najlepszy i mam nadzieje ze bedzie spelnial swoje zadanie
Niuta pomyslnego dla ciebie rozwoju sytuacji
Ciekawe jak tam Monia sie miewa... Pewnie juz przytula malenstwo :-)