e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Gratuluję Impresja!
Widzisz jakie to życie przerwotne - w zupłenie innych nastrojach jesteśmy. Ja nie wytrzymałam właśnie i płaczę. Ja - taka mądrala co to wszystkim mówię że trzeba się trzymać.
Siedzę i łzy mi lecą. Dlaczego ktoś mi w końcu nie powie że wszystko jest dobrze. Ile to już trwa że ciągle słysze że coś jest nie tak..? Że nie wiadomo..?
Czy wiek Waszej ciąży pokrywa się z data wg ostaniej miesiączki?
Bo u mnie to wszystko wiecie same jak popieprzone.
Wg miesiaczki 8my tydzien, wg usg 5tydz i 3 dni. Wg mnie może być maksymalnie 6 z hakiem.
Sorry ale wymiekam. Nie mam już siły, za dużo wrażeń.
Idę za tydzien na to usg i niech się dzieje co ma się dziać bylebym już wiedziała na pewno.
Nie można 2 tygodnie żyć w niepewności czy ciąża się rozwija czy nie.
Nie smucę Wam już, przepraszam.
Impresja - gratulacje. Bardzo chciałabym już być na takim jak Ty etapie. Cieszę się za CiebieW którym jesteś tygodniu? Wg miesiączki, wg usg?
Pozdrawiam.
Trzymajcie za mnie kciuki, kurcze człowiek nie może być ciagle jak skała no nie..:-(
Lucy mamy bardzo podobną sytuację. Wg OM jutro zaczynam 8tydzień. A po dzisiejszym USG gin powiedział że ciąża ma około 5 tyg. Było widać tylko kulisty pęcherzyk, ciałko żółte i radośnie pulsujące serduszko.
Ja się zamartwiałam bo beta ciągle wychodziła mi niziutka. Ostatnia wyszła mi niewiele ponad 5500. Obie miałyśmy bardzo późne owulacje i dlatego wg USG nasze ciąże są dużo młodsze. Ale nie martw się, takie rozbieżności do 2 tyg są często spotykane.
Ja dostałam dziś L4 na miesiąc i nakaz leżenia. W moim przypadku to niewykonalne przy mojej córci, ale postaram się przynajmniej oszczędzać.
A oto moja fasolinka- synio mam nadzieję;-):-):
W którym jesteś tygodniu? Wg miesiączki, wg usg?
hihi
Znów wyszło, że Marcel powinien byc Marcelinką

troche sie juz niepokoje tym...:-(
Wiem, że to głupie, ale ja tak strasznie chciałam byc w ciąży, że bałam się że aż za bardzo
Też spływa taki naleśnik
do kanałów zęba. Czy ktoś mi może powiedzieć czym to grozi??
niestety nie wiem ale zapytaj sie gina na wizycie