Witamy się i my po małej nieobecności :-):-):-) Wrócił TŻ to i necik wrócił ... bo mój padł już ostatecznie ... po ostatnich siupach z wywalaniem mnie z dostępu dostałam napadu złości i połamałam modem ... a teraz będę cierpieć za własną głuptę
aż nie skończy się umowa i nie wymienię na jakiś inny 
Wszystkim mamusią na finiszu życzę jak najszybszej mety i kochanych bebisiątek przy serdusiu :-):-):-)
ptaszyna83 serdeczne gratulacje dla Ciebie kochanie i maxik zdrówka dla Piotrusia :-):-):-) niech niunio nabiera masy jak najszybciej i będzie z Wami w domeczku :-):-):-)
goteczka PIĘKNIUTKI SZYMONEK OJ BĘDĄ SIĘ DZIEWOJE O NIEGO PRZEPYCHAĆ BĘDĄ :-):-):-) NA DRUGIEJ FOTECZCE SKRADŁ CIOTCE SERDUSIO :-):-):-)
stopi69 to faktycznie milusią niespodziankę Loś Ci zrobił :-) widać , że tęskni za Wami :-) W takich okolicznościach wychodzi ich prawdziwe "JA" ;-)
Valija ja bób pochłaniam kilogramami i nic mi nie jest :-) wcinam póki można
ja kocham bób i fasolkę :-):-):-)
Alusia8989 kochanie wypędz te myśli z główki
za parę dni pojawi się dzidziunia i wszystko będzie dobrze :-):-):-)
Buziaczki kochane i słodziutkich snów :-):-):-) my teraz zmykamy na spacerek z psiaczkami :-):-):-)
aż nie skończy się umowa i nie wymienię na jakiś inny 
Wszystkim mamusią na finiszu życzę jak najszybszej mety i kochanych bebisiątek przy serdusiu :-):-):-)
ptaszyna83 serdeczne gratulacje dla Ciebie kochanie i maxik zdrówka dla Piotrusia :-):-):-) niech niunio nabiera masy jak najszybciej i będzie z Wami w domeczku :-):-):-)
goteczka PIĘKNIUTKI SZYMONEK OJ BĘDĄ SIĘ DZIEWOJE O NIEGO PRZEPYCHAĆ BĘDĄ :-):-):-) NA DRUGIEJ FOTECZCE SKRADŁ CIOTCE SERDUSIO :-):-):-)
stopi69 to faktycznie milusią niespodziankę Loś Ci zrobił :-) widać , że tęskni za Wami :-) W takich okolicznościach wychodzi ich prawdziwe "JA" ;-)
Valija ja bób pochłaniam kilogramami i nic mi nie jest :-) wcinam póki można
ja kocham bób i fasolkę :-):-):-)Alusia8989 kochanie wypędz te myśli z główki
za parę dni pojawi się dzidziunia i wszystko będzie dobrze :-):-):-) Buziaczki kochane i słodziutkich snów :-):-):-) my teraz zmykamy na spacerek z psiaczkami :-):-):-)

;-)