reklama

Lipiec 2009

Witamy się i my po małej nieobecności :-):-):-) Wrócił TŻ to i necik wrócił ... bo mój padł już ostatecznie ... po ostatnich siupach z wywalaniem mnie z dostępu dostałam napadu złości i połamałam modem ... a teraz będę cierpieć za własną głuptę :tak:aż nie skończy się umowa i nie wymienię na jakiś inny :zawstydzona/y:

Wszystkim mamusią na finiszu życzę jak najszybszej mety i kochanych bebisiątek przy serdusiu :-):-):-)

ptaszyna83 serdeczne gratulacje dla Ciebie kochanie i maxik zdrówka dla Piotrusia :-):-):-) niech niunio nabiera masy jak najszybciej i będzie z Wami w domeczku :-):-):-)
goteczka PIĘKNIUTKI SZYMONEK OJ BĘDĄ SIĘ DZIEWOJE O NIEGO PRZEPYCHAĆ BĘDĄ :-):-):-) NA DRUGIEJ FOTECZCE SKRADŁ CIOTCE SERDUSIO :-):-):-)
stopi69 to faktycznie milusią niespodziankę Loś Ci zrobił :-) widać , że tęskni za Wami :-) W takich okolicznościach wychodzi ich prawdziwe "JA" ;-)
Valija ja bób pochłaniam kilogramami i nic mi nie jest :-) wcinam póki można :tak: ja kocham bób i fasolkę :-):-):-)
Alusia8989 kochanie wypędz te myśli z główki :tak: za parę dni pojawi się dzidziunia i wszystko będzie dobrze :-):-):-)

Buziaczki kochane i słodziutkich snów :-):-):-) my teraz zmykamy na spacerek z psiaczkami :-):-):-)

reklama
Witam się z rana.
ja tylko na chwilkę, ponieważ dziś jadę znowu na ktg. mam nadzieję, że dziś już urodzę bo nie mam już siły. od piątku brzuszek i plecy mnie bolą tak jak przed okresem z tym, że sporo mocniej. wczoraj o 19 wzięłam godzinną kąpiel i co prawda ból trochę przeszedł ale miałam skurcze. bardzo nieregularne i np jak siedziałam to przestawało boleć a zaczynało jak się kładłam i chodziłam. prawie cała noc nie przespana, co chwilę wsawanko na siusiu i leczenie zgagi piciem mleka. po czym też i grubsza sprawa. dziś od 6 już wcale nie śpię i nie wiem co robić. wzięłam rano kąpiel na te skurcze ale nic nie pomogło. teraz sobie zapisuje godziny skurczy ale nie wychodzi mi to regularnie. od takiego mocnego do drugiego mocnego mija jakieś 8-10 minut ale pomiędzy tymi skurczami jest słaby i jest on co 4 minuty od mocnego.
jak myślicie czy to już jest to czy jeszcze nie?:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
termin z usg pierwszego miałam na 28 czerwca

Witam sie jeszcze w dwupaku
Ja dopiero w środę na kontrole i okaże się co będą robić ze mną a mój mąż już planuje że pójdzie na urlop jak ja pójdę do szpitala a ja jemu zabroniłam powiedziałam że dopiero jak będę wychodzić ze szpitala a Wiki na te parę dni da do moich lub jego rodziców nawet dostałam potwierdzenia tego od jego mamy wczoraj

Witam,

Muszę się pochwalić, wczoraj z mężem kupiliśmy torbę i dzisiaj pakuję się do szpitala :-) jeszcze zobaczę co mam dokupić, na pewno biustonosz do karmienia.

Ja chcę słońce!!

Witam i ja z rana...duchota duchota duchota...zastanawiam się czy nie lepiej przespać tego dnia...

Marlena...moim zdaniem to już...i dziś się rozkręci:tak::tak::tak: i za to trzymam kciuki
:tak:...

BUDZI SIĘ WE MNIE ZWIERZ...TO CHYBA LENIWIEC ;))))

Ostatnia edycja:
dziendobry:-) witam sie po weekendzie.
noc minela nie najgorzej:-D nawet pogoda dzis dopisuje, jest cieplo ale nie upalnie:-)
fioletowa no wreszcie jest ten wyczekiwany przez ciebie poniedzialek, zobaczysz swojego dzidziusia:) udanej wizyty.
niczkus a ja jeszcze nie moge sie zebrac do pakowania, wlasciwie do skonczenia bo cos zaczelam

Nie wiem, czy Kasia (kasiekkm) tu bywa, ale jest, a raczej była lipcóweczką. Termin miała na 22 lipca.
Dzis urodziła Marcelka 3300 gram i 51 cm. Dostał 10 punktów.
Ja też rzadko bywam, ale podczytuję. W czwartek idę na CC. I się boję. Trzymajcie kciuki za Mnie i Magdusię.
Pozdrawiam was wszystkie.:tak::tak::tak:

Witam się i ja.
Nocka nie za bardzo do udanych należała no ale co zrobić?
Ja teraz to już jak na szpilkach siedzę. W każdej chwili może się coś wykluć a do mnie w ogóle ta myśl nie przemawia. Tak jak by nie dotyczyło to mnie.
Siedzę sama w domu. Mój w pracy. W środę mam do szpitala na KTG i zobaczymy co mi tam ciekawego powiedzą?
Zmykam chałupinę ogarnąć.
Miłego dnia życzę.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry