Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Chyba się wybiorę nad jezioro. Pomoczę może odrobinkę nogi i może w ten sposób pozbędę się opuchlizny i ujrzę swoje kostki![]()
Natala ma frajdy coniemiara i może sobie "popływać" (swoją drogą nawet niezle jej to idzie jak na 2lata;-)), a ja mocze sobie nóżki, ale chyba zeby bylo dobrze, to musiałabym cały dzien tam, spedzic, a to niestety niemożliwe ze względu na brak cienia:-( ale i tak pomaga
a jeszcze przed wczoraj go tam nie bylo. wystraszylam sie potwornie, bo nie mam pojecia od czego to
maz stwierdzil ze to od antyperspirantu zatkalam sobie pory, odstawilam wiec deo i nie gole by sprawdzic czy zejdzie. mam nadz ze to od tego bo martwie sie:-
Nigdy nie przepadalam za upalami a juz teraz to wogole... Juniorek mi dzisiaj zrobil taka pobudke nie wiem czyms sie wryl w okolice miednicy ze obudzilam sie siadajac z przeciaglym 'aaallllaaa' a moj M to malo zawalu nie dostal ze to juz
Sama bylam zszokowana co sie dzieje i do teraz brak teorii co to bylo No i właśnie, złośliwość pogodowaPomyślałam o jeziorku, już się postanowiłam zbierać a tu chmura i chyba zaraz lunie
Ale przynajmniej będzie czym pooddychać. Ale nic straconego, może później albo jutro....