reklama

Lipiec 2009

reklama
BeataZ a może jeszcze się uda prześcignąć te wcześniejsze:-):confused: Nigdy nic nie wiadomo. Ja też mam termin pod koniec 24-28lipca i mam nadzieję że nie przenoszę. I bardzo miło patrzeć na kalendarz i widzieć już lipiec:-)

A dla kobitek którym brakuje ogródka to mam gierkę na zabicie czasu:tak: Zielone Imperium :tak:

karola dzieki:) mam taka cicha nadzieje ze moze rozpakuje sie tydzien przed terminem, ale kto wie hmmm u mojego meza w pracy chlopacy prowadza zaklady kiedy urodze:-D:-D:-D:-D i najblizszy termin wyznaczyli mi na 18 lipca ha ha

no widzisz;-)ważne żeby do 37 tygodnia dotrwać, a poźniej niech się dzieje wola dzieciątka;-) mnie z kolei wczoraj kierownik mojego D ciastkiem chcial rozpiescic, zebym sie nie wsciekała ze go w domu nie ma:-D

nie taki zly ten szef twojego, szef mojego natomiast kaze dzwonic mojemu mezowi na kazdej przerwie do mnie i sprawdzac czy wszystko ok, tak sie martwi:-D:-D:-D

szkoda tylko, ze na codzien nim nie szefuje, tylko teraz jest na zastępstwie, bo "główny" się wybrał do Grecji i on to się tak nie martwił:no:, ale teraz przynajmniej luzniej ma mój D w pracy i może przez to jakiś milszy od wczoraj:tak:
tyklo jakoś nie moge go przekonac do powaznej rozmowy na temat imienia dla synusia, a jak narazie to mamy tylkko propozycje, ale jakos łatwiej wybierało mi się dla córci:confused:

gabiaz wlasnie sadze marchewke:) ale swoja droga to prawdziwe warzywka tez mam tylko ze teraz to mezulek je skrupulatnie podlewa i dba, bo ja teraz nie mam sily na nic

ja z kolei na brak ogródka nie moge narzekac, bo pole takie że aż mi sie nie chce patrzyć na nie:no: zresztą ja miastowa jestem i mnie takie rzeczy nie bawią, a jak się wprowadzilismy po slubie do domu tesciów to tu wiocha taka, że :szok:... niby też Kraków, a zadupie, że krowy zamiast psów szczekają:tak:

reklama
karola
to musisz wykorzystac ten lepszy humor D :-) ja mam jeden dobry sposob na swojego meza :tak:i potem zrobi dla mnie wszystko:-D moze na twojego tez cos tak dziala i potem wreszcie uzgodnicie imie, moze nawet da ci wolna reke. masz jakiekolwiek pomysly na imie?
ja nie mialam nic do gadania jesli chodzi o imie dla dziewczynki, maz zadecydowal i juz, jakby byl chlopak to ja moglabym wybrac, no ale bedzie kolejna babeczka w domu wiec z moim imieniem musze poczekac na drugie dziecko oczywiscie jezeli trafi sie chlopiec. mi sie strasznie podoba imie Anthony.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry