reklama

Lipiec 2009

reklama
beata ja kiedyś miałam guzka na węźle chłonnym pod pachą, szczerze mówiąc nie pamiętam czy bolało, ale był wyczuwalny
poszłam do lekarki, obmacała mnie i stwierdziła że to od golenia i powinien się wchłonąć... i faktycznie się wchłonął... od tego czasu robię sobie co jakiś czas okres bez golenia i dezodorantu... trzeba częściej pod prysznic, ale wolę to niż potem martwić się czy to rak czy nie rak

moj M tez tak twierdzi ze mam zrobic sobie przerwe od golenia i deo i dlatego narazie zarastam i brzydko pachne:-D:-D:-D ale juz czuje ze jest lepiej bo moge podniesc do gory reke bez bolu, wiec moze to to. swoja droga myje sie co chwila bo w taki upal to ....

KPJM serdeczne gratulacje z okazji narodzin synka

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

AsiaJan serdeczne gratulacje z okazji narodzin córeczki

:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

kpjm i asia jan gratuluje lipcowych dzieciaczków:-)

witam sie i ja,jak zwykle duchota i nic sie nie chce robic,nocka ok.Teraz sie nudze bo mój odsypia nocke,a jak wstanie to tyle z niego porzytku co obiad ze mna zje i znów pojedzie na noc.
To teraz czekamy na wieści od marleny i ciekawe co tam u alusi.
Karola to tylko sie cieszyc ze mąż sie poprawił na lepsze,tak trzymac:-)
miłego dzionka lipcówki:-)

Gratulacje dla dziewczyn.... czekam z niecierpliwością na opis porodów:-):-):-)

U mnie od wczoraj niby nic się nie zmieniło nadal mam śluz z lekką krwia.... ale nic mnie nie boli i odpoczywam wiec raczej to jeszcze nie to(tym bardziej że wczoraj byłam u lekarza i pewnie to on po badaniu spowodował te lekkie krwawienie).
Ja też dziewczyny dopisuje się do listy rodzących pod koniec miesiąca.....(23 lipiec).
Tak zaniedbac sie w czytaniu to pózniej ciężko was dogonic.....ale siadam i czytam

Pozdrawiam:-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama
AsiaJan, Gratulacje!!

Właśnie zobaczyłam, że moja ulubiona rybka mi zdechła :-(. Miałam ją 3 lata, więc jak na rybkę to sporo.
Mąż powiedział, że w weekend kupimy nową :-) i zajmiemy się naszym akwarium, bo ostatnio trochę zaniedbane.

Miałam zaraz jechać na szkołę rodzenia, ale jakieś burze szaleją dookoła i raczej zostanę w domu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry