reklama

Lipiec 2009

Hej dziewczyny

u mnie od rana pod oknami atakują kosiarki,warczą jak mogą.... niebo zasłonięte chmurami ale wraz jakas duchota,wyprałam posciel ciekawe czy wyschnie,zaraz pójdę do mamy na herbatkę,dzisiaj szwagierka ma termin,jak nie wyskoczy to od poniedzialku klada ja do szpitala, i pewnie bedzie trzeba szykowac koperte martwi sie tym mąż.U nas w miescie własnie jest taki powalony ordynator że jak nie dostanie w łapę to trzyma aż naprawde zanika tętno płodu i jest natychmiastowy musss na wywołanie porodu nawet nie liczy sie ze zdaniem innych ginekologów bo przecież on jest ordynatorem:wściekła/y:..... i to on podejmuje ostateczne decyzje.....
Ale może ja urodze bez łaski ze strony ordynatora,wiec wolała bym żeby mnie złapało w domu i po wszystkim by było nie mieli by wyjcia tylko przyjąć poród.
W sobotke zostaje sama najpierw mąż idzie do pracy a pózniej paintball a pózniej kawalerskie znajomego co 18 lipca mamy wesele ciekawe czy sie rozsypie do tego czsu,wolała bym nie isc na wesele z brzuchem i tak wyglladam jak hipopotam:zawstydzona/y:.

Pozdrawiam i czekamy na dalsze powiekszenie listy lipcóweczek:-):-):-):-)

reklama
Gustlicek a możesz jakiegoś fryzjera polecić:confused: Bo ja też muszę coś zrobić z kłakami a ostatnio nie byłam zadowolona do końca z efektu:tak: A laska do której tutaj chodziłam i była taka sprytna już nie prowadzi zakładu:-(

GabiaZ mogę polecić jednego fryzjera...chodziłam do takiego chłopaczka ale ostatnio podniósł ceny że szok i lipe zaczął odstawiać...:szok::szok::szok::szok:...napiszę Ci na privie gdzie teraz chodzę...

...a co do tego jak się czuję w tym kolorze...REWELACJA...ale boję się odrostów...zawsze farbowałam na ciemny brąz...i pasemka niektóre są bialutkie a niektóre rudawe...więc całość tworzy melanż:-D:-D:-D

Przez noc nie zeszła mi opuchlizna z nóżek...i kują jakby mi ktoś szpilkami zawadzał...Noc potworna...duszno jakoś...spojenie łonowe boli jak nigdy dotąd...może dlatego że wczoraj się nachodziłam, bo auto się zepsuło...i kolejny wydatek...tuż przed narodzinami:angry::no::wściekła/y:

Życzę chłodniejszego dzionka:-D

witam się i ja z rana:-) u mnie od wczorajszeo wieczora burzowo, wszystko na noc powyłanczaliśmy z prądu, bo tak się błyskało, a tu ni huhu, ani kropla deszczu:-( dopiero nad ranem coś zaczęło padać:tak: a całą noc dzisiaj przespałam... a o 7rano mnie obudził taki grzmot, jakby ktoś mi dom burzył :szok:
a wyjątkowo późno poszliśmy z D spać, bo zanim wrócił, umył się i zjadł to udało mi się go trochę zmolestować o myślenie nad imieniem:tak: i jak narazie zostaje Szymuś, Adaś albo Tomuś...

..więc stałam się blondynką...:szok::szok::szok::szok:...całe życie byłam "ta Czarna Madzia"...grunt że mąż był zszokowany i baaaardzo mu się podoba...
to gratuluję odwagi i zmiany koloru, ja z kolei z blondynki stałam się czekoladowa, ale to chyba nie aż tak radykalna zmiana jak u Ciebie, bo już kilka kolorów wczesniej miałam;-)

stopi 69 dałaś niezłą reklamę zarze hehe

w sumie tutaj to należałoby podać nazwisko kasjerki, bo to raczej jej antyreklama, a nie sklepu:tak: bo to naprawde zalezy od podejscia i humoru ludzi.. mi ostatnio u gina w poczekalni babka zaczęła gadac, ze ciężarne bez koljki powinne wchodzic (ostatnio czekałam 3godziny:szok:), ale wtedy to i tak by sie ustawiła kolejka samych ciężarnych, wieć tak czy siak w kolejce trzeba stać:-(

W sobotke zostaje sama najpierw mąż idzie do pracy a pózniej paintball a pózniej kawalerskie znajomego co 18 lipca mamy wesele ciekawe czy sie rozsypie do tego czsu,wolała bym nie isc na wesele z brzuchem i tak wyglladam jak hipopotam:zawstydzona/y:.

Ty masz nadzieje ze nie pojdziesz z brzuchem a ja mam nadzieje ze w ogole bede w stanie iśc, bo na wesele brata to by się przydało, a to już 25lipca, a ja nadal w dwupaku:baffled:

Witam i ja z rana,dziś i u mnie troszke chłodniej ale to mnie akurat cieszy mam nadzieje ze dużo cieplej to już nie bedzie.nocka mało przespana,tylko sie przewracałam i patrzyłam na zegarek.a teraz głowa taka ciężka.mąż z nocki wrócił kupił jagodzianki po drodze to lece kawke zrobię to może troszkę sie odmulę.miłego dnia:-)

witam sie i ja :) tez w dwupaku,ale to nic dziwnego maj~ąc na uwadze mój termin

u nas też pochmurnie i na razie wysokich temperatur nie ma,ale mimo to jest jkaoś... duszno czy jakoś tak to mozna okreslić...

przespalam dzis w miarę dobrze całą noc, 2 pobudki na siku,ale potem spałam do 8 i jest git.

moze wykorzystać te pogodę i pojechac gdzieś na jakieś zakupy, bo jak prazy słońce to ciezko na dłużej z domu wyjść...

idę zrobic sobie kawunie i wchłonąć chałwe do niej :)
ciekawe co z Alusią i innymi dziewczynami,które sie nie odzywają?!

no nie wiem Karola... pracownik jest wizytówką firmy.ja odniosłam antyreklamę głownie do sklepu,tym bardziej, że tam strasznie drogo, a obsługa koszmarna. a ludzi takich, jak ta pracownica - cała masa.niestety

idę zrobic sobie kawunie i wchłonąć chałwe do niej :)
ciekawe co z Alusią i innymi dziewczynami,które sie nie odzywają?!

smaka mi na chałwe zrobiłaś:tak: a u mnie taki sklep że nic w nim nie ma albo ceny 2xwyższe niż w każdym innym sklepie:wściekła/y:

a co do dziewczyn to faktycznie... coś dużo ich ostatnio zamilkło... część rozpakowana->zajmuje się maluszkami, albo jeszcze w szpitalach siedzą pewnie, a reszta?:confused:

witam!!
na początku ogromne GRATULACJE dla nowych Dzidziusiów i ich Mamuś!!!!!!!:-D
my też jeszcze 2w1, a termin z om na 6 lipca a z usg 13 i tak czekam, wg lokalnej położnej brzuch mi opadł jakies3-4 tyg temu a wg, położnej ze szpitala [ wczoraj byłam zwiedzić kolejna placówkę] to jeszcze mam wysoko i bądź tu mądry, z pon. dzidzia ma już 3400 i ma się bardzo dobrze

co do przywilejów ciężarnych to raczej już ich nie ma :wściekła/y:człowiek ledwo stoi w tej kolejce a nikt nawet nie spojrzy na Ciebie, tylko oczy w dół i udają, że ciebie nie ma... ja zawsze ustępuje ciężarnej,[ jeśli sama nie jestem w ciąży :-p ] bo wiem jak to jest.

miłego dzionka!

reklama
cześć dziewczyny
dziś pobiłam rekord ciąży - spałam do 9.30 [tylko z jednym wstawaniem] i pewnie spalibyśmy dalej, gdyby mąż się nie zorientował, że już w sumie powinien być w pracy ;-)
zaraz śniadanko i dalej odpoczywać...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry