Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mam taka nadzieje:-) ja teraz mam +14 kg a on i tak twierdzi ze to za malomoze mu przejdzie przy kolejnej ciążyu nas w pierwszej ciąży tez mi podsuwał same "dozwolone" i "najlepsze dla dziecka" rzeczy (co sutkowało +20kg na wadze) a teraz sobie wcinam to na co mam ochote (z wyjątkiem alkoholu) i jest +11kg
![]()
ze mam jesc wiecej

mam taka nadzieje:-) ja teraz mam +14 kg a on i tak twierdzi ze to za maloze mam jesc wiecej
![]()

ooooo, ja bym chyba mojego po stopach całowała za taki prezent;-) ale predzej sam by wypił niz mi dał...Ale ostatnio nawet piwo bezalkoholowe mi kupil przez te upaly - jak je takie zimne z lodowki zobaczylam to na nowo zapalalam miloscia do mezulka![]()

no musze przyznac ze juz nie pamietam kiedy sie tak ostatnio meczylam, nawet mdlosci na poczatku ciazy nie byly takie meczaceBeataZ współczuję nocki, teraz wymiotować to chyba strasznie ciężko.

moze i jestem wredna ale wnerwia mnie jak nagle wszyscy chca przyjsc a przez ostatnie miesiace kiedy ja potrzebowalam z kims pogadac to kazdy zajety