Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szczerze to mnie tez juz spotkania ze znajomymi nie ciesza, a szczegolnie teraz kiedy jestem w ciazy, wszyscy pija a ja jak ciolek siedze i marudze ze jestem juz zmeczonaCo do spotkań ze znajomymi...to ja w ogóle nie mam ochoty...męczą mnie...kiedyś myślałam,że może to chwilowe i spróbowałam na siłę...niestety rezultat marny..myślałam tylko kiedy wrócę do domu...chyba już się do tego nie nadaję...![]()

moje koleżanki tez sie ze mną umawiają, tak ze szkoda gadac, bo w ostatniej chwili im cos wypadnie i "nie dają rady wpaść", ale cóz... dobrze ze chociaz na weekendy sobie wybywam z domku, ale zawsze inaczej pogadac z kumpelami niz z mamą (chociaz wtedy nadrabiam czas z nią i wcale nie jest zle)... a mój D ma jeszcze do mnie pretensje, ze dziewczyny nie przyjechaly...
ostatnio doszlam do wniosku, ze pierwszą rzeczą jaka zrobie jak się maly urodzi to zostawie Natke z babcią a ja pojde sobie do kina, bo juz 100lat nie bylam![]()
wiec teraz korzystamy:-)

jezeli ktos chce przyjsc to sam przyjdzie a przynajmiej nie trzeba go o to prosic. Maz tego nie rozumie bo jego kumple to caly czas by do nas przychodzili, zreszta moj m jest wszedzie rozrywany, na kazda impreze. ja poszlam w odstawke od kiedy mam male bobo w brzusiu

Ale produkujecie dzisiaj
Co do wieku i wyglądu to się nie przejmujcie nie macie jeszcze tak źle ... moja macocha ma 45 lat a potrafią ją o dowód w sklepie prosić - ale najlepsze było na spacerze z moim tatą jak poprosiła go żeby jej loda kupił to sprzedawczyni wyleciała z tekstem " no niech pan kupi córce loda" potem było jej troche głupio...
Pozatym zawsze lepiej wyglądać młodziej - zaoszczedzi się potem na kremach i kosmetyczkach :-)
dlatego wole jak jest jeszcze z nami mama, bo wtedy to już oni za rodziców Natki uchodzą;-)