Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
HEJ DZIEWCZYNY I SIĘ NIE ZDRZEMNEŁAM PONIEWAŻ
MOJA SZWAGIERKA URODZIŁA MIAŁA TERMIN NA 3 LIPCA I TAK WYSKOCZYŁ DRUGI CHŁOP 3500...
FAJNIE ....
no ładnie:-):-):-):-):-):-):-):-)

ja tez gratuluje szwagierce!HEJ DZIEWCZYNY I SIĘ NIE ZDRZEMNEŁAM PONIEWAŻ
MOJA SZWAGIERKA URODZIŁA MIAŁA TERMIN NA 3 LIPCA I TAK WYSKOCZYŁ DRUGI CHŁOP 3500...
FAJNIE ....
no ładnie:-):-):-):-):-):-):-):-)

Produkujemy chyba dlatego że każda z nas chyba przed tą godziną "0" chce się wygadać i wywalić co nam leży na sercu...
, ale ja nawet na to nie licze, bo taki wiercipięta z tedo maluszka mojego... a poza tym przy dwójce innych rozwrzeszczanych dzieciorów to chyba bede malemu zatyczki do uszu wkladac, zeby sie wyspał
tez mysle ze moje nie bedzie takie spokojniutkie, ja bylam malym diabelkiem a maz mogl wogole nie spac jak byl malutkia poza tym pozniej nie bedzie już tyle czasu na "produkcję", jak maleństwa będą z nami... chyba ze nam się ksiązkowe noworodki trafią i będą spaly po 20godzin, ale ja nawet na to nie licze, bo taki wiercipięta z tedo maluszka mojego... a poza tym przy dwójce innych rozwrzeszczanych dzieciorów to chyba bede malemu zatyczki do uszu wkladac, zeby sie wyspał
![]()
ciekawe co wyjdzie z takiej mieszanki.