Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jak ta spuchłam na twarzy to za 2 dni bawiłam Hanie w ramionach:-):-):-):-)a ja dzisiaj wstałam spuchnięta jak balon, usta miałam tak wielkie że wyglądałam jak ropucha :/ troche się przestraszyłam, bo moja niuńka nie wogóle nie odzywała, a normalnie rano to mnie zawsze przekopie pare razy
Pojechałam do szpitala i trafiłam na bardzo miłe panie które mnie dokładnie przebadały, siedziałam tam ponad 3 godz.- i okazało się że wszystko jest oki a to puchnięcie to taki mój urok...
Ja również Felu gratuluję Ci z całego serca i życzę jak najwięcej radości z dzidziusia.fela gratulacje to troszkie miałas przyśpieszony poród ale dobrze że już w domu jesteś z maleństwem.:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ja z moim też mamy konflikt, ale mała urodziła się z - (ja tez mam -) i nic jej ani mi nie robilizadnego przetaczania, zadnego zastrzyku
nic...
witam i ja,
u mnie spokojnie pogoda w kratke raz deszcz raz słonce, a chcialam dzis jechac nad jeziorko, tymbardziej ze moj ma czas tylko w niedziele, no coz....
poza tym bylam dzis na zakupach i mam dola! przymierzalam sukienke, i wygladalam w niej jak słon w ogole teraz do mnie dotarlo jaka jestem gruba, moje obrzydliwe nogi, rozstepy na calych udach
juz nawet troche poplakalam ehh..
ogolnie dzis brak humoru..:--(
Odnosnie monitoru oddechu,to pytam o niego,poniewaz ja tez,podobnie jak Fioletowa jestem panikara i dlatego zastanawiam sie nad tym zakupem.Jesli moge Was prosic Fioletowa i Fela,napiszcie prosze jakich firm kupilyscie te monitory.Z gory dziekuje
Milego popoludnia

Fajnie by było :-) tym bardziej że chciałabym urodzić 07.07... taka fajna dataJa jak ta spuchłam na twarzy to za 2 dni bawiłam Hanie w ramionach:-):-):-):-)