Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Przez 3 miesiące leżałam w szpitalu, mój maluszek ma 1,5 miesiąca, więc łącznie to już kawałek czasu, jeszcze trochę i zapomnę jak ludzie i świat wygląda już nie mówiąc o rozmowach.Ehh... pomarudziłam troszkę a teraz uciekam karmić
Mój Maksiu właśnie tak płacze jak ma kolkę przez ok 1,5 godziny. Na szczęście nie codziennie , bo raz ataki są mniejsze , a raz właśnie takie!Oj też dziś mam dziwny humorek...Niby mały w przedszkolu...i jestem sama z Adą ale jestem jakaś taka zniechęcona...KOMPLETNIE NIC MI SIĘ NIE CHCE...z moim tatkiem bez zmian, wczoraj zaczął delikatną rehabilitację, która polegała na podniesieniu rąk i spuszczeniu nóg z łóżka...bardzo schudł przez te 3 dni
...nie mam już pomysłów co gotować na obiady...chyba dziś znów będą pulpety, ale dla odmiany zrobię w sosie koperkowym
...Ada po wczorajszym szczepieniu dostała ataku wrzasku ok godz 13tej...wyglądało to tak jakby miała kolkę...ale nie wiem czy to było to...zanosiła się strasznie..aż wdechu nie mogła zrobić..rozebrałam ją do golaska, sama tez w pośpiechu ściągnęłam koszulkę i stanik...tak tuliłam ją przykrytą kocykiem...i płakałam razem z nią...byłam bezsilna...pierwszy raz przeszłam takie załamanie...:-(
My stosujemy sab simplex i jest o niebo lepszy chociaż nie doskonały , ale czasem pomaga, oprócz tego jak nadchodzi godzina kolek daje mu czopki viburcoll!Podsumowałam leki na wzdęcia bo ja używam esputicon i widzę że wszystkie prawie to samo stosujemy. U mnie mało pomaga, chyba, że działa przy dłuższym stosowaniu. Jak zaczęłam dietę od nowa to dziś mały przespał w nocy spokojnie, dopiero nad ranem zaczął stękać:-)
esputicon kropla zawiera 20 mg dimetikonu
Bobolic 1 ml kropli zawiera 66,66 mg simetikonu. Substancja czynna: simetikon (dimetikon aktywowany dwutlenkiem krzemu)
espumisan1 ml emulsji (20 kropli) zawiera 40 mg simetikonu.
infacol 1 ml zawiesiny zawiera 40 mg simetikonu.
a dzidzię też mi się udało ugłaskać i na razie śpi. musiałam długo go nosić na rękach zanim odlecial, a waży trochę, więc kręgosłup mnie na....
. Ani ja ani mąż nie jesteśmy alergikami. Przy Tomku mogłam jeść wszystko i na nic nie reagował, brzuszek, skórka i kupka idealna... ale już widzę, że każde dziecko jest inne... 
).