netgirl
AapMeriJaanLijiyea..
ja sie obawiam bo moj pierwszy porod byl bardzo niecodzienny, bo poszlam na wizyte kontrolna ostatniego dnia 8 miesiaca i podlaczyli mnie pod ktg i pytali czy mocno boli.. okazalo sie ze mialam skurcze porodowe co 2-3 minuty a ja ich wcale nie czulam.. nic.. 0 bolu , 0 jakichkolwiek wrazen.. lekarz powiedzial ze gdyby nie bylo wizyty tego dnia to zaczelabym rodzic w domu sama.. chcieli przytrzymac ale sie nie udalo, mala sie pchala na swiat i na drugi dzien sie urodzila przez cc, byla wczesniakiem bez zadnego powodu, po prostu byla gotowa.. i teraz sie boje bo nie moge rodzic nawet probowac naturalnie bo moze mi peknac macica i musze miec cesarke.. tylko sie boje ze gdyby wczesniak sie znowu chcial rodzic ze pewnie znowu nie czulabym.. i obawiam sie ze moga mnie polozyc do szpitala na ostatnie 2 miesiace ... :/ juz wiem ze porod gdzies w czerwcu na pewno po ukonczeniu 8 miesiaca, le na szczegoly za wczesnie jeszcze.. dlatego pytalam, bo w poprzedniej ciazy nie zwracalam uwagi w ogole na ten termin z usg..

Następnym razem będę miała przygotowaną karteczkę
.
, od wczoraj chodzą za mna pierniczki alpejskie i cukierki krówki
. Na szczęście na święta przyleci moja mamusia, przywiezie i przygotuje wszystkie polskie specjały. I będziemy musiały wszystko same zjeśc
, bo tu krzywo patrza na kiszonki i barszcz czerwony