reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lipiec 2009

Fela wszystkiego, co tylko Ci się wymarzy!!!
Czuję, jakbym dostała dzisiaj takiego pozytywnego kopa w du....Normalnie, ja nie wiem, mam w sobie tyle energii! Zaraz pójdę z moją Myszką na spacer i do miasta jakieś ciuszkowe zakupy zrobić, bo powyrastała ze wszystkiego. No i coś dla teściówki za tą kurtkę, żeby się odwdzięczyć. Tylko nie mam pojęcia co.
To pewnie jest powodem rozsadzającej mnie energii, że mąz wrócił:-D No tak, wszystko jasne. Uwielbiam tego człowieka! Zrobięmu dziś coś pycha na obiad.A Zosia mi bedzie pomagac i doda cos od siebie- ślinkę:-D
Beata- zdrówka życzę!
Ide do watku kulinarnego poszukac pomysłu na obiadek:-D

reklama
U nas sa wszedzie sloiczki i jedno i wielo skladnikowe od gerbera po hippo i nawet jakies organiczne. Pisze na wszystkich ze 100% marchewki i bez konserwanow, ale jakos im nie wierze. Zeby to tak dlugo lezalo na polce cos musi byc w tym jedzonku. Ja sama bede mu gotowac obiadki, jeszcze tydzien zostal jak posmakuje czegos innego niz mleczko..

Witam z rana.
Beata zdrówka:-)
Dmuchawiec Ty zawsze optymizmem nastroisz:-D Dzięki:-D
A ja na 17.30 lekarza mam, dopiero wtedy bo wcześniej nie mam z kim Karolki zostawić a tak to zostanie z koleżanką. Gardło nadal boli ale walczę dzielnie z jedzeniem - jakoś powoli, powoli i zjem jakies śniadanie. A tak swoją droga to jedzenie śniadana zejdzie mi pewnie do obiadu;-)
Fela udanego wypadu urodzinowego:-)

Witam się w nowym tygodniu,
Wczoraj kilka maleństw miało mini urodzinki, a dzisiaj mój Mateuszek kończy 4 miesiące:-) Ale ten czas leci...

vercik- mój M. tylko raz poszedł spać do drugiego pokoju. Poszłam za nim i powiedziałam, że jak zaraz nie wróci do sypialni, to zatargam łóżeczko z małym do tego drugiego pokoju i jak będzie płakał, to on będzie się nim zajmował, a nie jak zawsze ja sama. Wrócił i więcej tego nie zrobił. Na początku też jakoś kiepsko to wyglądało, ale od kiedy M. spędza więcej czasu z Matim, to się w nim po prostu zakochał. Sama czasem nie mogę w to uwierzyć, ale tak wspaniale się nim opiekuje, gada, bawi się.

Ewa85- widzę, że jesteś z Gliwic. Ja rodziłam w Gliwicach:-) Też tam rodziłaś?

Wszystkiego najlepszego FELA!!!
I wszystkiego naj dla świętujących Maluszków !!!

Ewa85- ale po Twoim suwaczku widzę, że chyba się nie spotkałyśmy w szpitalu:-) A jak Twoje wrażenia z porodówki, o ile mogę zapytać... ? Mi się tam bardzo podobało. I chociaż mieszkam 25 km od Gliwic, to cieszę się, że wybrałam ten szpital. Miałam komplikacje i nie wiem jakby się wszystko skończyło w szpitalu w moim mieście...

olcia85 W sumie z samej porodówki to mam nie wiele wrażeń. Jak tylko przyjechałam, zszedł z góry lekarz i pojechałam rodzić, bo miałam pełne rozwarcie. Ledwo zdążyli mi podpiąć KTG, bo ja już chciałam przeć. No i za drugim czy trzecim partym Adaś już był. Dłużej się "męczyłam" z Tomkiem, bo ponad godzinę. Ale to chyba temat nie na ten wątek (Nasze porody).

FELCIA !!!
100 LAT ,100 LAT I JESZCZE 200 !!!
NIECH CI SIĘ SPEŁNI TO CO SOBIE ŻYCZYSZ!!!

Z OKAZJI MINI URODZINEK RÓWNIERZ WSZYSTKIEGO NAJ!!!
MY kończymy jutro 4miechy.

WITAM się w słoneczny dzionek.Mąż mi zwiał do pracy ,a my siedzimy w czterech ścianach .
Noc równierz nie przespana,JULEK się w dzień wyspał i zabardzo już nocki na sen nie uwarzał.
Pewnie sie wybierzemy na spacerek bo fajnie!!

DMUCHAWIEC JA wprost przeciwnie, dzisiaj jestem zwolniona o 360stopni.Wdodatku mam okres i nic mi sie niechce i się leje zemnie jak z kranu:-p:-(!!!Ale jakoś sie zbiore do roboty,jedno pranie już wisi;-)!!!

Wogóle wy też z tym praniem tak macie.Normalnie po niedzieli tyle szmat do prania,że szok:szok::szok::szok::szok:.????
Dziś chyba z trzy pralki:szok::szok::szok:.

GABIAZ TO już obiad masz z głowy;-):-D;-)!!!

Jeszcze coś miałam napisać i wyleciało z łebka!!!:shocked2::-p:-p:-p

MIŁEGO DZIONKA MAMUSIE !!!!

reklama
Fela- wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i udanego dnia na zakupach zycze
Olcia85- wyszystkiego najlepszego dla Mateuszka z okazji 4 mini urodzinki
a my juz po spacerze z Oskarem, taka dzisiaj ładna pogoda, że az pranie na dworze powiesilam
u nas od 2 dni trwa nauka jedzenia jabłuszka, marnie idzie ale sie nie poddaje. chyba mu nie smakowalo wiec dzisiaj na probe kupilam sloiczek.
milego dzionka jeszcze życze i powrotu do zdrowka dla wszystkich chorowitek

Do góry