• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

cześc cioteczki :-D
U nas noc minęła tak w miarę ok. Kacper obudził się o 2:30 gotowy do zabawy. Na szczescie wystarczyło dac smoka, pogłaskać po buźce no i trzeba było przytrzymać nózki i rączki, żeby sie uspokoił i wyciszył :-) Muszę tak robic,bo tak macha swoimi grabkami, że w zyciu by mi nie usnął :-D Obudził się o 6 rano , czyli o godz do której mnie przyzwyczaił. Dostał butle, wskoczyliśmy razem do łożka i spaliśmy do 8:50 :-D Normalnie raj.

Przeczytałam przed chwilą artykuł o którym wspominacie. Koszmar :szok: Jak można być tak bezlitosnym. Takie maleństwa.. A teraz na ta kobietę pójdą nasze podatki :wściekła/y: Mam nadzieję, że inne więźniarki dowiedzą się jaki los zgotowała tym biednym dzieciaczkom i wymierzą jej odpowiednią karę. Bo 25 lat więzienia to za mało! Ona nie miała litości, więc tym bardziej my jej wobec niej nie miejmy :wściekła/y: Łzy to mi się z oczu leją, gdy tylko pomyśle o tych maluszkach... A zwłaszcza o biednym Kubusiu..
[*]

Wszystkim dzisiejszym solenizantom 100 lat!!!

Juz dzisiaj życze wam cioteczki udanego weekendu, bo ja odezwe się najprędzej w poniedziałek :rofl2:

reklama
Mari jest na ala spacerku, w ogrodku,spi w swoim wozeczku:-)
co do sprzatania to ja jestem najwieksza balaganiara, leniwa jestem ale musze przyznac ze lubie sprzatac, sobota tez moja jak u Maylah
Adaa dzuo zdrowka dla malenstwa i szybkiego powrotu do zdrowia
Basienka wszystkiego Naj dla Oskarka!

Ostatnia edycja:
To ja jako ostatnio nocny marek, odmeldowuje się!
Wybaczcie, że nie piszę ale weny brak. Właśnie przeczytałam na Onecie artykuł
"Po prostu go nie kochała" "Po prostu go nie kochała"- Onet.pl - Wiadomości -25.11.2009 i ryczałam jak bóbr!!! Dla zainteresowanych uprzedzam, że to rani nasze matczyne serca.
Po za tym mam humor do d..y. Uciekam, całuchy

Iwon to właśnie rano przeczytałam w internecie i prze ryczałam cały ranek , a potem jeszcze mówili o 5 miesięcznym Pawełku i znowu ryczałam!
No i znowu mi łzy lecą!
Najgorsze jest to ,ze nawet jak by człowiek chciał to nie może nic zrobić!

100lat dla OSKARKA!!!

NIUTA a wymysliaś cos dla STASIA już!!
Na allegro widziłam takie mini organy do grania,lunete albo perkusje .Fajna sprawa!!!:tak::tak::tak:

Forum - Waszym zdaniem - Onet.pl Wiadomości

a zobaczcie wypowiedz tej baby!!

JA BYM JĄ ROZEBRAŁA I ZIMĄ POWIESIŁA ZA CYCKI NA SŁUPIE TELEGRAFICZNYM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Znalazłam taka tablice na której się pisze mazakiem wodnym, ale jeszcze nie wiem , najgorsze jest to ,ze on ma te urodziny zaraz po Mikołaju i boje się ,że ktoś wpadnie na ten sam pomysł co ja , a niestety już się tak zdarzyło!
Organki już mamy , a co do perkusji to chyba ja bym chyba nie chciała , bo juz mi głowa pęka od tych organków he he he!
A co do tej wypowiedzi , to po prostu wydaje mi się ,że ona urodziła się z instynktem zwierzęcym! Resztę pozostawię bez komentarza!

Witam Dziewczynki,
Ja na noce nie mogę narzekać. Mati ładnie śpi. Zasypia po kąpieli ok. 21, a budzi się dopiero 5-6. Jemy, przewijamy i śpimy dalej do 8 czasem nawet do 9. Także jest super. Ja mam wieczory całe dla siebie. Idę spać późno, bo ok. 1 w nocy, a i tak chodzę wypoczęta;-) Choć coś w tym jest, że nasze maluszki gorzej śpią, bo zdarza mu się już od 4 wiercić i nie umie zasnąć. Wcześniej tego nie było. Ale wiem, że nie mogę narzekać, bo niektóre z Was by tak chciały mieć. Nie mam pojęcia jak to się stało, ale on od początku ładnie spał. Budził się tylko raz w nocy, a teraz dopiero nad ranem. I od drugiego tygodnia śpi w łóżeczku- tak postanowiłam po przeczytaniu książki "Język niemowląt".

Kamlotka
- mój mąż ma maszynkę Gillet M3 Power. Taka zielono- srebrna. Jest bardzo z niej zadowolony, a używa jej już chyba 3 lat.

Justysia- Ty to rzeczywiście takim pawerem emanujesz. Masakra, aż mi czasem wstyd, że mam lenia;-)

A ten artykuł, to też tak na mnie podziałał. Siedziałam i ryczałam. Aż nie mogę uwierzyć, że takie rzeczy dzieją się na prawdę:no: Jak sobie wyobrażę taką małą kruszynkę, która umiera z głodu... :-(

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA OSKARKA!

Czesc :-)

Dla wszystkich placzek (takich jak ja- iwon ty ty ty niedobra;-))
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=Yf_wRDssZ18&feature=related"]YouTube- Ein Baby das sich kapput lacht[/ame]

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=C_Y-TRImqXI&feature=related"]YouTube- 4 Babys Lachen - 4 babies laughing[/ame]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry