• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

No czy ja wiem. Sa jeszcze innego rodzaju dodatki typu na wychowawczym dostaje sie ok. na Polskie 950 zl misiesieczne (co starczy moze na pieluchy i na kilka opakowan mleka). No i jesli dziecko nie idzie ani do zlobka ani do przedszkola tez dostaje na nie pieniazki i raz na 6 miesiecy rodzinne. Ale teraz po nowym roku ma sie to wszystko zmienic na gorsze i trzeba i tak robic stad wyjazd.

A tak nawiasem spadl u nas snieg.

reklama
widze, że i tu swiateczny nastrój sie dobija:)...ja tez lubie te swięta, ale w tym roku uświadomiłam sobie, że nie będziemy mieli gdzie postawic choinki!..tam gdzie zawsze stała stoi kołyska, w drugim kącie chuśtawka i zonk. Chyba postawie tylko małą na meblach a za rok tę wielką. My ze strojeniem choinki czekamy do wigili. Chłopaki ubieraja a ja cos pichce. Co jakis czas ide tylko ze zmiatka jak potrzaskaja kolejna bombke. Kurcze...a teraz uświadomiłam sobie, że za rok Arturek będzie już dreptał i może nam tych bombek zabraknąć:)

...dziś strasznie jestem niewyspana...policzyłam, że wstawałam do małego od 20.00- 6.45 - 14 razy!!...ale i tak go kocham:)

Ja krzesełko juz mam, mały dostał na chrzest. Mam tez chodak z którego korzystał starszy jak musiałam coś zrobić a chciałąm mieć go w zasięgu wzroku bo na czworakach tak zapindalał, że ciężko go było dogonić. Chciałabym żey Artur też raczkował. Uwielbiam widok znikającej za zakrętem kiwającej sie dupci:)

witam ja tylko na sekunde :-(bylam z malym dzis u l;ekarza bo strasznie kaszlał a tu zapalenie oskrzelu i musi dostawac 2 razy dziennie zaszczyki przez 5 dni a jesli do nocy nie zacznie jesc to do szpitala bo od 3 w nocy nic nie jadł :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Witam prawie w weekend , ja dzisiaj sama z maluchami bo mój mężuś po pracy ma imprezkę , już sie boje jaki wróci i co znowu na wyczynia, bo on potem ma takie pomysły ,że szkoda słów, ostatnio w majtkach po osiedlu latał , a właściwie leciał blok obok do kolegi po watomierz , warto tu wspomnieć ,ze była już 1 .00! kolegi nie było w domu , za to była jego żona ,a żeby było śmieszniej to kolega wrócił w momencie jak mój M był u nich! Że tak mu się nie dostało to się dziwie, ale ponoć ten kolega go widział jak biegnie w tych majtach do jego bloku!
Najlepsze jest to ,ze on sam nie wie po co mu był ten watomierz!

A ja dzisiaj od rana ryczę , bo w telewizji tylko jakieś ludzkie nieszczęścia pokazują , a internet zresztą nie lepszy!
Nawet nie mam ochoty opisywać co mnie tak rozbroiło , bo znowu będę ryczeć!
Teraz zmykam zupkę dziecku ugotować, no a pranie też już czeka !

Witam prawie w weekend , ja dzisiaj sama z maluchami bo mój mężuś po pracy ma imprezkę , już sie boje jaki wróci i co znowu na wyczynia, bo on potem ma takie pomysły ,że szkoda słów, ostatnio w majtkach po osiedlu latał , a właściwie leciał blok obok do kolegi po watomierz , warto tu wspomnieć ,ze była już 1 .00! kolegi nie było w domu , za to była jego żona ,a żeby było śmieszniej to kolega wrócił w momencie jak mój M był u nich! Że tak mu się nie dostało to się dziwie, ale ponoć ten kolega go widział jak biegnie w tych majtach do jego bloku!
Najlepsze jest to ,ze on sam nie wie po co mu był ten watomierz!

Ale sie usmialam hehe:-D:-D:-D

adddaaa to nie dobrze. Mam nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze i ze nie trzeba bedzie jechac do szpitala.

DZIEŃ DOBEREK NA RONDELEK ,MAMUŚKI!!!

Mąż mi zwiał do pracy ,jeszcze jutro :-(też ucieknie.
I taki zasrany weekend!!!Ale cóż zrobić.
Mały sie budzi o 5.00 i juz spać:no:chce.Wkładam go do bujaczka to zasnie,tylko dzis nie bardzo chciał,a wszystko dlatego,że mądra matka nie pomyślała,że dziecko może mieć mokra pieluche.:-p:-p
No ,ale jak już go oporzadziłam to zasnął,a pozniej tatus sie nim zajął.To pokimałam do w półdo dziesiatej!!!:-)

maylah-warzne,że KOCHA!!:tak::tak::tak:
vercik -wcale sie nie dziwie,że CI sie tęskni!!

IWON , NIUTA TO WY też takie płaczki jak ja!!!:-)
Dobrze ,że nie mieszkamy w tej samej miejscowości bo byśmy beczeniem całą okolice zalały!!!!

A ja nie mam jak wstawić prania bo szwagier złowił ryby i nie ma kto ich teraz zrobić!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
A mam chyba z trzy pralki ,jak nie wiecej!!!:szok::szok::szok::wściekła/y:
Wszyscy sobie siedza.:wściekła/y::crazy:
A wszedzie syf ,ja pierd.... :no:bede za nich robić!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

ADUŚ DUŻO ZDRÓWKA DLA MALUSZKA NO I APETYTU!!!
NIECH CHORUBSKO PUJDZIE W CHOLERE!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ja się witam również, dziś okropna noc, tak jak u Feli, Filip zasnął o 1 w nocy, potem się wioercił cały czas, a o 5 dałam mu mleczka , rozbudzial się uśmiechał, co chwilę wkładałm mu smoczka i do łóżka, a on plum wypluwał i od nowa, w końcu wziełam go do łóżka imożzasnął ok 7 i spał do 11, oczywiście i ja bym pospała , gdyby nie mój durny pies, któy szczekał dziś co 5 minut, bo ja mieszkam na wsi, i jak jakis samochód się zatrzymie, albo coś, to ona wyje, wrrrrrr
Adaaa, jejku bieactwo Twoje:-(, niech szybko wyzdrowieje, i te zastrzyki, eh, a jakie miał objawy tego zapalenia oskrzeli?
Vercik, Beatka ale fanjnie już zaniedługo wyjazd do Polski, pamietam jak byłam na studiach we Francji, to się nie mogłam doczekać wyjazdu, ehhhh:rofl2::rofl2:

Niutka nie płacz, bo wszytskie będziemy ryczeć!! Pomyśl sobie jakie masz wspanniałe, zdolne dzieciatka, jakie ogromne szczęscie i podziękuj za nie temu z góry i będzie CI lzej:-):rofl2:
Willsonka super ze małgorzatka zdrowa, :-):-)a Ty jak się czujesz?
Justysi jeszcze nie ma??
lecę bo mój mały zrobił własnie MEGA KUPĘ, ale smórd:laugh2::laugh2::laugh2:

JESTEM ,JESTEM ,CHYBA ,ŻEŚMY SIE MINĘŁY!!!
A CO TĘSKNISZ ZA MNĄ??!!!!!:-):-):-):-p:-p:-p;-)

Czytałam ten artykół to jest poprostu straszne!!!!!!
Jakby ludzie zaregowali to by tak :no:było.

To mnie najbardziej wkurza,że szukaja problemu tam gdzie nie ma,a tam gdzie jest naprawde potrzebna pomoc to nie widzą,jub nie chca widzieć!!!:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Niuta jak tez w domku sama (bez meza)o 21.00 wróci,dzis troszke wczesniej!!
A tak swoją droga to masz męża na luzie.
tERAZ CHYBA NIE BEDZIE GANIAŁ W GACIACH BO ZIMNO,PEWNIE SKARPETKI UBIERZE!!!:-D:-D:-D;-)
Śmiesznie masz ,ale sie uśmiałam!!!
Dobrze ,że kolega widział,bo by było gorzej jakby nie widział.
A pamieta ,że biegł w majtochach??

czesc dziewczyny
jejku jak ja nie lubie zblizajacego sie weekendu, u mnie zawsze w soboty jest dzien sprzatania i az mnie przeraza jak jutro musze sprzatnac nie tylko u siebie ale odkad mama wyjechala do siostry na 2 miesiace to rowniez u ojca, teraz sprzatanie zajmuje mi ponad 4 godziny. ale sie pocieszam ze juz wsomie niedlugo zostalo do 16 stycznia.

adddaaa- szybkiego powrotu zdrówka dla maleństwa
iwon, niuta i justysia85 równiez zapisuje sie do klubu placzek, ja przynajmiej raz lub 2 musze oczyścić sobie oczy
willsonka- super ze mala zdrowa

chcialam sie pochwalić, ze moj Oskarek kończy dzisiaj 4 miesiące:-):-):-)

reklama
No Justysia chyba się minęłyśmy :-) pewnie że sie za Tobą stęskniłam, od Ciebie bije taka radość, że na BB od razu słońce wychodzi jak piszesz:-):-):-):-):-):-)
Basieńka, a ja uwielbiam sprzątać:tak::tak: Jak jest sobota, to malym zajmuje się tatuś, a ja szaleje ze ściera:-D:-D zawsze to coś innego
STO LAT DLA OSKARKA!!!!!!!!!!!!!!

A co do tego artykułu, to tez czytałam, i nie mogę w to uwierzyć, jak ta matka mogła tak postępować, że nikt tego nie widział, przecież to nie jest normalne ,żeby 2 letnie dziecko ważyło 5,5 kg, to mój Filip ma prawie 8:szok: A swoją drogą, zastanawiam sie jaki błąd popełnili rodzice, ze w ten sposób wychowali córkę???

Moj Filip na podwórku odsypia teraz noc:rofl2::rofl2: ma nianię, więc cały czas nadsłu****e, chociaż stoi wózek pod moim oknem, tylko ten mój pies lata i lata i szczeka co chwilę, i caly czas jego słyszę w głośniku;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry