reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

justysia SKLEROZA!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D

BEATKO to chyba sie tak nazywa:tak::tak::tak::tak::rofl2:
my po kapileli ,pijemy soczek, a starszy sie teraz odmacza pospal 2 godz.to teraz bedzie szał:cool::rofl2::rofl2::rofl2:
A JULA do bujaczka i lulu pewnie:cool:.

ADAA mi tylko zostałopolowe gyrosa,ale dzis piatek i miesa niie jemy.Ale mam twarozek z cebulka i paste z makreli.:cool:
Musiałabym cos upiec jak ta chrzestna ma przyjechac julka, a za tydz chrzestny Karola i jego urodziny i meza!!
JUZ mysle co wymyslić!!!

reklama
my też ogolnie wpiatek miesa nie jemy ale nie mialam dziś co wymyśleć i robilam na szybko ;-)ide po kawaalek jabłecznika ":) nie ma to jak mama cukiernik zawsze w domu coś słodkiego tylko dupa rosnie:zawstydzona/y:

kamlotka michalki:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D uwielbiam......
kurcze w tv tylko harry potter leci:wściekła/y: nic bede musiala poszukac jakiegos filmu na necie....mama nadz ze znajde jakis dobrej jakosci.

JAAAA TEŻ JESTEM GUPIA ZA MICHAŁKAMI :tak::tak::tak::tak:
ALE POWEDZCIE ,ŻE KIEDYŚ BYŁY LEPSZE!!!!:tak::tak::tak::tak::nerd:

A LECI HOROR NA JEDYNCE O 23.00 GDZIES .POD TYTUŁEM ,PRZEKLĘTA!!!
OGLADA KTÓRAS ZE MNĄ ???!!:cool::cool:

Ostatnia edycja:
BeataZ Masz jakąś specjalną strone do oglądania filmów? Bo ja oglądam na FILMS ONLINE ale tam ogląda się z przerwami bo jednorazowo całego obejrzec nie można

my też ogolnie wpiatek miesa nie jemy ale nie mialam dziś co wymyśleć i robilam na szybko ;-)ide po kawaalek jabłecznika ":) nie ma to jak mama cukiernik zawsze w domu coś słodkiego tylko dupa rosnie:zawstydzona/y:

OJ ,ADUŚ mnie tez gubi słodkie!!
Właśnie po KARLKU ,przynosili czekolady ,a ja je połykałam .No i sie przytyło!!
Teraz próbuje sie pozbyc tego ,tylko ciezko ,oj cięzko!!!
Na wiosne kupuje rolki i heeeeeeeeeeeja!!!:rofl2::rofl2::rofl2::-p

kamlotka, ja też na tej stronce oglądam, najbardziej mnie wkurza, jak rozłącza, :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:moj M. coś tam robi w necie, rozlacza i włącza i można oglądac dalej, ale dokładnie nie wiem
A ja uwielbiam te mikołajki nadziewane, takie małe, wiecie które na wiosnę, są takie zajaczki, mniaaaaaaaaam:laugh2::laugh2:

Kamlotka ja ogladam na Watch Movies Online For Free Full Movie Downloads
obejrzec mozna w calosci, czasem sa kiepskie kopie, no ale ja nie narzekam:-) ogladam co daja. tylko pare razy zdarzylo mi sie ze nie moglam obejrzec calego bo odtwarzany byl w jakim glupim playerze.
Justys racja kiedys byly lepsze....michalki oczywiscie:-) na horror sie nie skusze:no: po pierwsze boje sie ogladac horrorow bez meza obok a po drugie jedynka mi nie dziala:wściekła/y:

Jak byłam mała to uwielbialam michałki a teraz to już nie jest to samo, są jakby robione z wyrobu czekoladopodobnego bynajmniej taki posmak pozostaje... najlepsze są te w srebno-niebieskim pazłotku

reklama
Kamlotka ja ogladam na Watch Movies Online For Free Full Movie Downloads
obejrzec mozna w calosci, czasem sa kiepskie kopie, no ale ja nie narzekam:-) ogladam co daja. tylko pare razy zdarzylo mi sie ze nie moglam obejrzec calego bo odtwarzany byl w jakim glupim playerze.
Justys racja kiedys byly lepsze....michalki oczywiscie:-) na horror sie nie skusze:no: po pierwsze boje sie ogladac horrorow bez meza obok a po drugie jedynka mi nie dziala:wściekła/y:

A te filmy są po polsku? Beatka a Ty w Polsce jesteś? Bo ja to mam skleroze i nie wiem:eek:

Do góry