• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
maylah u mnie mąż też coś włącza i wyłącza i po kilku minutach oglądamy dalej.
P.S. Maluszek już śpi?

BeataZ Dobry sposób z tymi komediami, wygłupy to ja też po angielsku zrozumiem :-D:-D

adddaaa chyba byłam na tym w kinie, jeśli to ten film o którym myślę, super komedia :-)

adaaa, no fajny ten filmik, jak ja bym miała taką sąsiadkę , to nie wiem chyba bym sie nerwowo wykończyła:rofl2:
Kamlotka, Filipek nie śpi, gada do lusterka, leży na łózku a ja obok niego:-(

maylah nie martw sie ,ja prawie wcale nie znam anglika ,heehee!!!
Nie ma sie z czego cieszyć:-p:-p:-p
Mam nadzieje ,że sie nauczy i wcale chyba nie jestem tepa z jezyków.
Nawet mature z niemca zdałam ,heehee!!!:-D:-D:-D

Ja też sie boję,ale ogladam:-D:-D:-D,i szturcham ,mężu śpisz :rofl2::rofl2::rofl2:.
Pacz ,pacz co on robi no pacz!!:rofl2:
Ale najlepiej tosie oglada z moja siora:rofl2:!!
Jezcze nie ma akcji , a ona sie już czepie,jakbyście to widziały ,to normalnie KOMEDIA ,mój mąż tak mówi,ŻE z MAGDA horror to komedia!!

Kiedyś co piatek pózno juz ogladałysmy ''13 w piątek''akurat jak przychodziłam z robty jeszcze nawet zdążyłam sie wykąpać.
To jak leciała już ta muzyczka to oby dwie spod kołdry wygladałysmy ,albo głowa w poduszke jak akcja była.
TAKie ogladanie ,mama już nami nie chciała ogladaćpózniej, bo powiedziała,że sie nieda!!:rofl2::rofl2::rofl2:

a te MICHAŁKI w sreberku sa najlepsze teraz!!!:tak::tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
A mój mąż ma taki śmiech, ze ja nie słyszę dialogów, normalnie czasem się zniego śmieje a nie z filmu, bo i tak nic innego nie slysze:laugh2::laugh2:
Kamlotka, juz mu powiedziałam, to sie do mnie plecami obrócił, ale oczka ma śpiące, wiec może.....

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry