Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

no szkoda ale jeszcze tyle nocek i dni przed nami wiec napewno uda ci sie zlapac spiaca Julcie ze stopka w buzceBeatko mówisz i maszszkoda tylko że nocnego ssania stópki nie mam uwiecznionego :-(
a Jula tak sie wierci przez sen ze szok, co chwilę pochodzę smoka podać, ojj znów mi sie noc ciekawa zapowiada...

szok! az dziw ze nie ma gilgotek na stopkach?
A ja się dziś kąpałam z Filipkiem, pierwszy raz, bo jego wanienka jest juz na niego za mała, on tak szalał,że non stop się uderzał glówką, a tak ze mna miał super, najpierw tak na półleżąco, potem troszkę siedział, a potem leżał, normalnie taki zadowolony, a tatuś potem go wziął , ubral, a ja sie wykąpałam do końca- oszczędzane wody

My w ten sposób się kąpiemy już od 3 miesięcy.![]()
Mały uwielbia jak ma dużoooooooooooooo wody i może swobodnie popływać i posiedzieć. Średnia temp. to koło 40`C. Tak więc jak się np. po nim wchodzi na dalsze kapanie to woda jeszcze super cieplutka jest.

Ehh kiedy on bedzie normalnie spal to ja nie wiem, wogole to on takie zywe dziecko ze szok... Caly czas tylko nozkami zamiata
A ja taka spokojna od poczatku mojego zywota jestem, tata podobno tez wiec nie wiem po kim on to ma
Co jak co ale moje dziecko to ma charakterek 
annie22 My cię bardzo lubimy, pewnie druga zmiana (nocna) zaraz się pojawi !Wiecie co? Albo wszystkie spia (spiochom zyzce kolorowych) albo...
WY MNIE NIE LUBICIE !!!![]()