• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Wiecie co? Albo wszystkie spia (spiochom zyzce kolorowych) albo...

WY MNIE NIE LUBICIE !!!:-D:tak:
no co ty:crazy: pewnie ze cie lubimy:-)
ja wlasnie jadlam kolacje z mezem, teraz on poszedl pod prysznic a zaraz zmykam do wyrka sie ugrzac z mezem ;-):-pbo mi zimno...
Annie zycze ci spokojnej nocki, to do Twojego synusia: Maluszku nasz kochany, posluchaj ciotki i idz grzecznie spac by mamusia mogla sie wyspac i wypoczac by jutro miec sile sie z Toba bawic:-):-D;-) no...mam nadz ze mnie poslucha:tak:

Niuta ma racje zaraz wskoczy nocna zmiana, jak cos to bedziesz miala towarzystwo...

KOLOROWYCH SNOW!!!!!!
PA PA

reklama
Nocna straż czuwa, usypia dziecko, wszystkich LUBI,:-):-):-):-):-) Annie co to za myśli? Widzę,że masz podobny problem ze spaniem maluszka, i co śpi już? bo nam Filip się tak rozgadal,ale tak słodko,że się śmiejemy zamiast go uciszaać, a i czekamy na pudzianka w TV:rofl2::rofl2:

I SIE DRUGA ZMIANA NOCNA POJAWIŁA:tak:;-)~!!!
Ja czekam na walke zaraz się zacznie mam nadzieje ,że Pudzian li go na dechy ,Cwaniaczka jednego.Nie lubie cwaniaczków!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Mały śpi ,zasnał o 20.00myślałam ,że po kąpieli,ale sie obudził i o 22.00 go wykąpałam.Ciekawe jak w nocy ,pewnie znowu guganie!!

BEATKO więc nie bedziesz sama.

A mnie wogóle wzięło na sprzatanie ,uprztłam barek i w szufladzie z bielizną ,chciłam prasować,ale mąż się zdenerwował i powiedział,że mam usiaść na d... a nie latać ze ściera o tej godz.
Wiedział co bierze ,bo mnie jak nawiedzi to jestem w stanie o północy myć okna,już nieraz nocką sprzątałam w szafkach .Mama zawsze mówiła ,że jestem poszczelona:cool::cool::cool:.

Karolek dzisiaj sie z tata kapał,ale była radocha .Wanna wody ,sie cieszył ,''mama duzio mam wódy''heehee:cool2::-D:-D:-D!!!

Maylah ja też mam bzika na punkcie poscieli i firan!!:tak::tak::tak:
Tego nigdy nie zadużo.
Wiesz ja też sie powarznie zastanawiam nad tym aqła aerobikiem ,bo wyczytałam ,że u nas niedaleko wyremontowali basen i sa zajecie takie koszt 11zł.

ANNIEEE MY TU NIKOGO NIEEE LUBIMYYYYYYY!!!!TYLKO WSZYSTKICH LUBIMY!!!ALE ZAKRECIŁAM ,HEEEHEE

HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURA PUUUUUUUUUUUUDZIAN WYYYYYYYYYYYYYYYYGRAAAŁŁŁ!!!!

Ostatnia edycja:
ANNIEEE MY TU NIKOGO NIEEE LUBIMYYYYYYY!!!!

No to super :-p:-D To sie mamuski dowiedzialy :-D

A ja was tylko tak powkurzac na noc chcialam:-p, zeby sie nocna warta pojawila :-p

Maylah a maly od pol godziny spi

A co do walki to dajcie znac bo ja nie mam jak ogladac...

PS Lece spac zeby troche nadrobic... i wszystkim dobrej nocki zycze :)

Ostatnia edycja:
no ale Pudzianek dał czadu!!!!:szok::szok::szok::szok:
A mój Filip dopiero teraz zasnął!!! A mnie znowu ucho boli, chyba za dużo sie dziś na łaziłam.
Justysia my to podobne jesteśmy, ja tez czasem sprzątam po nocach , układam w szafkach, ai kurze ścieram, teraz rzadziej bo jak Filip uśnie to nie chce go obudzić, ale ojjj zdarzały się takie nocki pracowite.:laugh2::laugh2::laugh2:
A co do aquaaerobiku, to ja jeszcze nie wiem jaki jest u nas koszt, ale mysle,że podobny, i moja kumpela chodziła kiedyś na aquaaerobik dla puszystych, a wcale taka nie była tylko sobie wmawiała, i mówiła,ze taki wycisk jest, i jak się ważyła, to potrafiła kilo schudnąc podczas jednych zajeć, ale najbardziej schudła jak przeszła na dietkę,nie jadła ziemniaków, chleba, duzo warzyw, ryb. 15 kilo w 2 lata.
JA chyba dziś strazy nie potrzymam, bo mnie coraz bardziej boli, chyba wezmę tabletkę,:crazy:

Widzisz MADZIU,coś w tym musi być !!!:tak::tak::tak:
Sprzatanko po nocy ,ale mój Tomek wie ,że sobie :no:normalną wziął za żone!!!heehee

Obawiam sie tego basenu ,bo jak wejde to im fundamenty pękną!!!:cool2::cool2::cool2:
Ale co sie nie robi dla piękności!!!:rofl2::rofl2::rofl2::-D
I może by sie schudło,cosik!!!

Wez tabletke i siw połóż,ja szukam na allegro poscieli dla JULKA.Miałam upatrzona ,a juz nie widze takiego wzoru co chciałam.Już mnie gały od tego gapienia w monitor bolą!!!
ehhhh,może znajdę!!!:shocked2::shocked2::shocked2:

reklama
HEehee to mamy TOMKÓW !!!
TWÓJ TEŻ TAKI NIE WIERNY TOMASZ!!??
MÓJ JAK NIE ZOBACZY TO NIE UWIERZY ,TO SIE SPRAWDZA U NAS!!

ŁOJJJJ,240 :szok::szok::szok:!!!
TYLE TO NIEE MAM,:laugh2::laugh2::laugh2:! A CIOCIA ŻYJE!!!???

Mój mówi ,że masz też iśc spaćć:laugh2::laugh2::laugh2:,bo ja sie nie kłade!!:laugh2::laugh2::laugh2:
I mówi ,a męza to nie ma !!!!
A JA mówie''jej ''mąż też TOMEK'' i śpi:eek::-D:-D:-D:-D:-D!!!!!!!!!!!

A KTÓRAS PISAŁA ,ŻE CHCIAŁA BAARDZO CHŁOPAKA.
TO TU MA......, I NAWET UMIE PŁYWAĆ!!!heehee...:)))
http://www.allegro.pl/item838888513_lalka_baby_born_chlopiec_umiem_plywac_809242.html

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry