reklama

Lipiec 2009

UDAŁO SIĘ!!!
Kupiłam sobie wreszcie coś na dzisiejszą imprekę... taką czerwoną satynową sukieneczkę z Orsay'a! Kupiłam jeszcze 3 inne bluzeczki... no ale tak to jest jak idziesz z mężem, który mówi, że we wszystkim mi ładnie :-D

reklama
Ewa gratuluje a maz napewno ma racje Pochwal sie jak bedziesz miala okazje:tak: I troche zazdroszcze bo z moim tylkiem do zadnej sukienki nie pasuje:zawstydzona/y::-(

n.gif
a.gif
j.gif
l.gif
e.gif
p.gif
s.gif
z.gif
e.gif
g.gif
o.gif
empty.gif

empty.gif
d.gif
l.gif
a.gif
empty.gif
empty.gif
z.gif
o.gif
s.gif
i.gif
i.gif
empty.gif
empty.gif
empty.gif

A my mamy jutro :-D;-) Bedziemy swietowac :-)

Kamlotka teraz ciotki beda sie bawic a bawic literkami :D

Ostatnia edycja:
Sto lat dla Zosieńki:-):-):-):-):-)
i Gratulacje Ewuniu,że udało Ci się kupić sukienkę, ja uwielbiam Orsay jeszcze taki francuski sklep Jennyfer, ale w Polsce go jeszcze nie widziałam :no:moze w jakimś dużym mieście, ja tylko na chwilke, bo dzis na imieninki idziemy, wiec mnie nie bedzie.
Całuski kochane, my za dwa dni skonczymy 5 miescięcy, jejku ale czas leci.:rofl2::rofl2::rofl2:

Ewa gratuluje i zazdroszcze, ja sobie nigdy nic nie znajde w wszystkim wygadam okropnie:-(najgorsze jest to,że ja jem mało,tylko jakoś nie umie zgubić tyłka po ciązy :zawstydzona/y:i moja ukochana czekolada milka truskawkowa po prostu mogę ją jęść zamiast wszystkiego :-p
ja też bardzo lubię orsay, potem coloseum i jeszcze Mark&spencer u mnie w zabrzu go nie ma za to siora mi tam zawsze coś fajnego kupuje.

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki!
Parę dni temu siadł mi komputer i dopiero teraz udało się go naprawić...
Ale myślałam o Was cały czas ;-)
Spróbuję nadrobić wszystko, a później jak zdążę, to się jeszcze odezwę :tak:
Całuski

reklama
Uuuuuuuuuuuuu jak tu strasznie pusciutko......
Ale nie dziwie sie. Ja tez nie mam dzis czasu na przesiadywanie przed komputerem. Pomyłam wszystkie okna, uprałam firanki, wyszorowalam łazienke i jestem naprawde zadowolona z siebie. Wreszcie czuje święta:tak:
Mój mezus przez czas mojego sprzatania zajmował sie córa, a ta skubanica smiała sie na głos prawie non stop:-D To nie jest sprawiedliwqe- ja nie potrafie jej tak rozsmieszyc:-(;-)
Daniel sprzatnał tez nasze 300litrowe akwarium, wyglada teraz super.
Kartki wysłane, zabieram sie za anioły. D. mnie namawia, zeby nie z masy, tylko malowac na deseczkach. Sama nie wiem, hmmm....zastanowie sie:tak:

Dzis był dzien sprzataniowy, a jutro bedziemy swietowac Zosi 5te mini urodzinki. Ladnie ja wystroje, narobie pamiatkowych zdjec i sie bede chwalic, dobra?:-)

Miłego wieczorku!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry