• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Fajnie że jesteście

To ja zapraszam na dwa kartony ptasiego mleczka, jakby któraś lubiła
Zbożówkę popijam właśnie
Znowu mam problem z mężem, jeszcze go nie ma :wściekła/y: Ale za dużo o nim nie mogę pisac bo ostatnio jak o nim naskrobałam to przypadkiem to przeczytał i tak się wnerwił że do końca roku zabronił mi podawac link na NK. Dlatego nie podałam. Bo się wstydził tego co zrobił i nie chciał żebyście go oglądały a ja mu gadałam że : Co ty gadasz, myślisz że któraś akurat pamięta co jaki mąż zrobił a czego nie. Teraz jestem już taka zła że chyba Święta mam z głowy :wściekła/y: A on powtarza poprzednie błędy :no::no::no::no:

Ostatnia edycja:
mniammmmm, pychotka, to ja postawię michałki:-):-):-)
a ptasim mleczkiem to sie mój M. poczęstuje, bo je uwielbia:laugh2:
Kamlotka, no właśnie a ja się zastanawiałam czemu się nie ujawniłaś na nk:-D
Rózgą mu na dupę!!!!:crazy:

reklama
Hej ja na chwilke zajrzałam bo przecież uzależnienie!!! siła wyzsza...
a tak serio to czekam na meza bo poszedl na ognisko do lasku u znajomych i sie przebudzilam a jak dmuchawiec pisal to zadzwonilam do meza i pytam czy nie zamarzl bo przeciez -20! wiadomo czarne mysli:szok:
Malutka spi zasnela o 22 nawet mocno nie jeczala, goraczki na noc nie miala wiec moze bedzie ok.
A wasze aniołki superowe
Kamlotka przyznam ci sie ze miedzy mna a mezem tez cos sie psuje bynajmniej z mojej strony,denerwuje mnie to ze mi nie pomaga i jakos ogolnie jestem zmeczona....
Choineczka ubrana i dzionek zlecial tylko weny nie bylo na zmywanie bo przeciez zmywarka sie zepsuła(mąż).:-)

Narazie dziołchy i miłej niedzielki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry