• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Nikogo nie ma?:-(:-(:-(Smuteczek:frown:
Pije sobie herbatkę.
Miałam dziś wartę pełnić, ale chyba to będzie taka warta na raty bo musze te aniołki konczyc i podusie mężowi malować. Chyba zejdzie mi do rana.Tylko nie wiem czy przy tym nie zasnę bo juz ledwo na oczy patrzę:confused2:.
Mała śpi ale co chwila sie budzi. Nadal nie wiem co jest grane:no:.
Fajny mi jeden anioł wyszedł, a raczej parka, dla mojej siostry i jej świeżo poślubionego męża:tak:- jak pomaluje to Wam pokaże:-)

reklama
Dmuchawiec , a moze Zosińce zabeczki się wyrzynają? Bo mój Filip właśnie też cięzko to znosi, a dziąsła już ma tak zpuchniete ze ho, hooo
Miłej pracy i pochwal się nam podusia:-)

Witam się wieczornie
Mała śpi a ja sobie poczytałam co tam u Was słychac i na wstępie napiszę że przykro mi z powodu przeżyc z dzieciństwa

A ja dzisiaj z moją rodzinką byłam na takiej mini Wigilii u moich rodziców, bo jak już wspominałam to nad ranem wylatują do Szkocji i wracają dopiero w styczniu :-(:-( Ale prezenty zostawie dla nich pod choinką, jak wrócą to będzie im miło :tak:

Dmuchawiec - śliczny wiersz, wiele możma było się z niego dowiedziec, przedewszystkim to jak bardzo kochałaś dziadziusia. Moja babcia zmarła wiele lat temu, a mój dziadek zmarł jakiś czas po niej, tak poprostu, gdy siedział na łóżku, to chyba z tęsknoty a nią :-( Drugi dziadek też nie żyje:-(
No i życzę skończenia Aniołków, na pewno wszystko jest na dobrej drodze :tak::tak:

Beata Ten tekst z tymi włosami to ja znam bardzo dobrze :-D:-D:tak::tak: Fajne te cudeńka ręcznie robione

Annie Śmieszny ten kaszubski nie? Też tak uważam :tak::-D

A jak tam warta nocna? Dzisiaj kto obejmuje dowodzenie? :-D

Mam takie niedyskretne pytanko- Czy mnie też ktoś tu lubi? Odp- :no:

Ostatnia edycja:
Witam wieczorową porą :-)

My cały dzionek poza domem. Najpierw zakupy, potem impreza bratanicy męża i o 18 byliśmy w domku. Dzieci poszły spać o 20, a ja zamiast ogarnąć co nieco w domku do zabrałam się za Aniołki ;-)

No i muszę się pochwalić od razu, nei czekam zanim wyschną, bo jeszcze popękają i co będzie :-)

Załączniki

• Zdjęcie0413.jpg
    Zdjęcie0413.jpg
    21,3 KB · Wyświetleń: 64
Witam wieczorową porą :-)

My cały dzionek poza domem. Najpierw zakupy, potem impreza bratanicy męża i o 18 byliśmy w domku. Dzieci poszły spać o 20, a ja zamiast ogarnąć co nieco w domku do zabrałam się za Aniołki ;-)

No i muszę się pochwalić od razu, nei czekam zanim wyschną, bo jeszcze popękają i co będzie :-)

Śliczne :tak::tak:

Ewa anioły piękne:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Kamlocia - ja Ciebie lubię- zapewniam:tak:. A co do włosów-widziałam na zdjeciu Twojego warkocza- wyglada jak prosto z marzeń mojego męża:tak::-D

Anioły juz skonczyłam, sedza w piekarniku, jeden juz wysechł i stygnie. Pewnie zaraz bedzie mozna go malowac. No i wziełabym sie za podusie, ale jeszcze nawet nie mam pomysłu:-(.
Ktos jeszcze nie spi?

Maylah moze to i zabki-kto wie? Nie wiem co myslec bo u Zosi dziasła normalne.

reklama
Oj , to poproszę, a jakie masz, ja uwielbiam czekoladowe, z mężem kupiliśm ostatnio na świeta , aja codzin podżeram.
A co na podusi??? hmmmm
może coś świątecznego,? Oj nie wiem, a Ty to farbk
ami będziesz malowac?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry