• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

dobra źle się wyraziłam, PRZEPRASZAM. Miałam na myśli forum lipiec 2009, ale np rady i porady itp. Sorki kochane cioteczki, wybaczycie małą pomyłeczkę ????:-):-D:-)

reklama
Beata musimy się zastanowić :-D Omówić wszystkie za i przeciw...

Po zapoznaniu się z wynikami ankiety muszę przyznać że nazbierałaś same plusy więc...

WYBACZAMY!!!!! :-D:-D

Witam się!
Noc jako taka, ale za to wieczór!-Mała jak zwykle po kapieli poszła ładnie spać, ale budziła sięco godzina:no: Zasnęła nan noc dopiero o 00.30:szok: Masakra, nie wiem co jej sie stało. Mam nadzieje, ze to była jednorazówka.W związku z tym pospałam dzisiaj do 8mej.I teraz sobie sniadanko jem:tak:i goracą czekolade pije.
Mężuś dzis rano pojechał do szkoły i wróci w niedziele wieczorem:-(Nie lubie jak on jedzie gdzies beze mnie-strasznie sie martwie, ze bedzie miał wypadek:no:Jest naprawde dobrym kierowca, ale ja sie potwornie o niego boje i od razu wyobrazam sobie co by było gdyby....:no: Tez tak macie?
Aniu, ja mam tak samo,jak mój maz gdzies jedzie, to ja nie zaznam spokoju, doki mi nie da znac, ze juz jest na m-cu. tak samo w nocy, nie usne, poki nie da znac. Najgorzej, ze mi czasem takie czarne mysli przychodza ze szok:szok: Ale zaraz je odrzucam je i modle sie zeby nic mu sie nie stalo
I ja sie witam sobotnio :-D Dzisiaj jest wyjątkowy dzień bo po raz pierwszy odwiedzam BB w weekend :-D
no i swietnie!!! tak ma byc, od razu wiekszy ruch

Ostatnia edycja:
patra wielkie dzięki od razu mi lepiej :-):tak:
a ja dziś szok, moja Juluś od wczoraj sama zasypia, tak poprostu:szok::szok::szok: prosi o smoka, dostaje i za chwile odlot:szok: oby jej już tak zostało , bo dotąd nachylałam się nad nią w łóżeczku i głaskałam , przytulałam policzek do jej buziolki, szeptałam do ucha i zasypiała. Czasem tak długo stałam ze mnie wszystko bolało, a że ja kurdupel 150 to modliłam sie zeby nauczyła się sama zasypiać. Bałam sie ze jak obniżę łóżeczko to będę musiała z nią się kłaść do środka żeby uśpić:laugh2:

BEATKO z zmieszczeniem w łóżeczku byś przynajmniej nie miala problemu!!:-D;-)

My poszlismy dzis na mały spacer ,KALO wkoncu odpalił sanki!!
ALe była radocha,ale mordki nam zmarzły!!BUŚKI JAK BURACZKI MIELIŚMY!!:tak:
I musze sie wam pochwalić ,że na spacerze kupiłam sobie spodnie i cuustke do płaszcza różową:cool:.
Jutro jade na poszukiwania różowej czapki i takiego koloru rekawiczek 'ala skórzanych!!:-):rofl2:

Zrobiłam ciasto drozdzowe teraz czekam ,aż wyrosnie i do pikarnika.
Mam sto prasowania z tyg. prania:crazy:!!
Zaraz musze sie bierać za to!!

Dmuchawiec jak nie znajde w sprayu to do włosów psikne!!
Może z jakimś małym brokatem!!
Kiedyś psikałam obrazki które KALOWI RYSOWAŁAM .
Tomek zrobił ramki i sa w ramce.
Jak mi sie przypomni to wstawie zdjecia,tylko musze je zrobić!!:eek:

Ostatnia edycja:
reklama
Ehh, moje dziecko strasznie marudne dzis. Ulepiłam 2 i pół anioła od rana:-(a ma ich byc 6. Biorac pod uwage to, ze musza sie suszyc w piekarniku ok 3 godzin,wystygnac, zostac pomalowane farba, wyschnac, zostac spryskane lakierem, wyschnac, zostac naklejone na deseczke i wyschnac to chyba nici z mojego spania dzis w nocy...:-D
Nie wiem o co tej Zosi mojejchodzi...stawiam na zeby ale nie jestem pewna. Teraz je i zasypia. Moze pospi dłuzej niz 10 mniut, bo do tej pory takie drzemki miała:eek: i nie chce posiedziec dłuej niz 5 minut ani w lezaczku, ani na macie-szok! Tylko noszenie preferuje:cool2:
Wiec lepie od rana anioły na raty...
A w domu taki rozpiernicz, ze masakra!:shocked2:
Co Was nie ma i nie ma?Ewa pewnie tez janioły lepi, Justysia lakierem pryska, a reszta?:-D
Mnie sie tu teskni................................:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry