Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Justynko ZA CAŁOKSZTAŁT!!!!!!!:-):-):-)DMUCHAWIEC KOCHA ZA BŁĘDY !
A TY MADZIU ZA CO???
Aniu, ja mam tak samo,jak mój maz gdzies jedzie, to ja nie zaznam spokoju, doki mi nie da znac, ze juz jest na m-cu. tak samo w nocy, nie usne, poki nie da znac. Najgorzej, ze mi czasem takie czarne mysli przychodza ze szokWitam się!
Noc jako taka, ale za to wieczór!-Mała jak zwykle po kapieli poszła ładnie spać, ale budziła sięco godzinaZasnęła nan noc dopiero o 00.30
Masakra, nie wiem co jej sie stało. Mam nadzieje, ze to była jednorazówka.W związku z tym pospałam dzisiaj do 8mej.I teraz sobie sniadanko jem
i goracą czekolade pije.
Mężuś dzis rano pojechał do szkoły i wróci w niedziele wieczorem:-(Nie lubie jak on jedzie gdzies beze mnie-strasznie sie martwie, ze bedzie miał wypadekJest naprawde dobrym kierowca, ale ja sie potwornie o niego boje i od razu wyobrazam sobie co by było gdyby....
Tez tak macie?
Ale zaraz je odrzucam je i modle sie zeby nic mu sie nie stalono i swietnie!!! tak ma byc, od razu wiekszy ruchI ja sie witam sobotnioDzisiaj jest wyjątkowy dzień bo po raz pierwszy odwiedzam BB w weekend
![]()

prosi o smoka, dostaje i za chwile odlot
oby jej już tak zostało , bo dotąd nachylałam się nad nią w łóżeczku i głaskałam , przytulałam policzek do jej buziolki, szeptałam do ucha i zasypiała. Czasem tak długo stałam ze mnie wszystko bolało, a że ja kurdupel 150 to modliłam sie zeby nauczyła się sama zasypiać. Bałam sie ze jak obniżę łóżeczko to będę musiała z nią się kłaść do środka żeby uśpić
;-)
.
!!

i nie chce posiedziec dłuej niz 5 minut ani w lezaczku, ani na macie-szok! Tylko noszenie preferuje