• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Witam się!
Noc jako taka, ale za to wieczór!-Mała jak zwykle po kapieli poszła ładnie spać, ale budziła sięco godzina:no: Zasnęła nan noc dopiero o 00.30:szok: Masakra, nie wiem co jej sie stało. Mam nadzieje, ze to była jednorazówka.W związku z tym pospałam dzisiaj do 8mej.I teraz sobie sniadanko jem:tak:i goracą czekolade pije.
Mężuś dzis rano pojechał do szkoły i wróci w niedziele wieczorem:-(Nie lubie jak on jedzie gdzies beze mnie-strasznie sie martwie, ze bedzie miał wypadek:no:Jest naprawde dobrym kierowca, ale ja sie potwornie o niego boje i od razu wyobrazam sobie co by było gdyby....:no: Tez tak macie?

Poczytałam Was wczoraj, ale juz nie pamietam co komu miałam odpisac, niestety to juz nie ta pamięć -starość nie radość:tak::-D

Najpierw Olciu- gratulacje ogromniaste!Ulga, prawda? Ja sie nigdy wczesniej i nigdy póxniej nie stresowałam tak, jak przed obroną:tak:. A jesteś teraz magistrem czego?
Justys ja lubie Twoje posty nie tylko za błędy:-D po prostu sąfajne i zupełnie wyjątkowe, mówią wiele o swojej autorce:tak:
A co do lakieru - lepszy byłby w sprayu, ale zwykły tez może być, tylko farba musi być porządnie wyschnięta. Polecam lakier do włosów-naprawde. Wiadomo, ze to gorsze utrwalenie, al ejesli w domu nie ma wilgoci, to nie potrzebny jest lakier w sprayu. Ja mam w domu anioła polakierowaneg olakierem do łosów i juz drugi rok się trzyma:tak:Ważniejsze jest wyschnięcie samej masy. W koncu wstawiłas te janioły:-Ddo piekarnika? Trzeba było razem z piernikami na półce niżej położyc i bby wyschło:tak:raz dwa. No i pochwal sie koniecznie, jak juz skonczysz:tak:
Mój dziadek tez miał raka mózgu i dwa lata chorował a potem zmarł- wchodzimy na smutne tematy.. Wtedy napisałam swój pierwszy poważny wiersz, który dłuuugo później wygrywał konkursy:tak:Dziadzius był cudowny-opowiadał mi bajki, mówił, że wrony zjadaja niegrzeczne dzieci- takie co jesc nie chca najczęściej, zabierał mnie na niedzielne spacery i zawsze wracałami umorusana(a miałam na sobie najlepsze ciuchy, jak to w niedziele). Raz mnie mama wystroiła w białą sukienke,a dziadek mnie do lasu zabrał:-D Wrociłam w brązowej sukience.
Urinal nie wiem czy możesz brac, ale ja jak miałam problemy z pęcherzem piłam rumianek, a resztę która została w kubku wykorzystywałam do robienia ciepłych okładów -moczyłam wacik w kubku iprzykładałam n apół minuty do wystygnięcia i znwu moczyłam i przykładałam- pomagało:tak:Zapytaj w aptece czy możesz brac, to w sume zurawina, wiec chyba nie powinno byc przeciwskazań, ale jak na wiekszosci leków pewnie bedzie pisało- nie wskazane dla kobiet w ciąży i karmiących:tak:ze względów bezpieczeństwa (swojego) tak piszą.

Ja sie o tym gwałcie nawet nie wypowiadam:-(:-(:-(Wywołuje to we mnie takie uczucia, ze wole o tym nie myśleć. Zabiłabym po prostu.

No tak-Zosia sobie odsypia nocna wojaże-jeszcze spi. :tak:

My juz choinkę ubraliśmy wczoraj. Mała oczu nie mogla oderwac:-D
A anioły dla mojej rodzinki nadal nie ulepione:-(Dziś sie za to bezwzględnie biore! I poducha dla D. nie pomalowana:-(Jak ja sie z tym wszystkim wyrobie?

Co do włosów- po ścięciu mają się dużo lepiej i jeszce raz polecam ten szampon- jest super!

No i juz nie wiem co miałam jeszce napisac.
Miłego dzionka, Słoneczka! Ja jak zwykle-komp włączony i pilnuje bb cały dzień. I dzis nocna warte pełnie, chyba, ze z aniołami nie zdążę.
Pa!

reklama
I ja sie witam sobotnio :-D Dzisiaj jest wyjątkowy dzień bo po raz pierwszy odwiedzam BB w weekend :-D
Kacperuch spal tradycyjnie do 6, obudził sie na mleczko i dalej w kimono. Po kaszce o 9 męzul zabrał go na przejażdzke autem do swoich rodzicow Dzisiaj spacer sobie odpuszczamy, za zimno brrr tylko -13 :szok:
Chyba burczy mi w brzuchu wiec pora na sniadanie :cool2:
Co do tego pedzia... :wściekła/y::crazy: Zabiłabym.. Takie osoby to oddałabym społeczeństwu. Juz my bysmy zrobili z nim porządek :crazy:

olcia gratuluje magistra. Ja niestety póki co przerwałam studia :no: dopoki mąż nie zostanie przyjety pod kopalnie to niestety nas na nie nie stać :no::no: Ale podobno ma rekrutacja ruszyc w styczniu wiec moze we wrzesniu wroce :-D

Od wczoraj krązymy wokól smutnych tematow. Dziadek - od strony ojca- zmarł na raka, babcia - od strony mamy- takze, wiec niestety jestem w tzw grupie ryzyka :no:

Od wczoraj mnie tak strasznie glowa boli :wściekła/y: Promieniuje od uszu, po oczy az do srodka czoła :wściekła/y: Nawet Nimesil mi nie pomaga :szok: Zwariowac idzie

Dobra zmykam sprzątac ale wiecie... ja czuwam :-D

Hej dziewczyny

u nas nie ciekawiem mała wczoraj po szczepieniu strasznie marudzila i plakala,a o 23 dostala goraczki 38.5 wiec czopek poszedl w ruch,jadla co 3 godz. wiec normalnie w nocy,8 grudnia wazyla 7500 a 18 grudnia 7700 wiec ladnie przybiera na wadze.Dziś rano miała 38.2 (czyli 37.7) podalam syrop nakarmilam i teraz spi,szkoda mi jej strasznie a wczoraj w trakcie szczepienia nawet nie zaplakala:-)dzielna dziewczynka,mam nadzieje ze goraczka dzisiaj pusci i że nic gorszego sie nie rozwinie... oby:-(
Dmuchawcu mi poprostu brak słów ....aniołki piękne,wnętrze piękne Zosieńka piękna!!!!!...... jestes super osobą...taką ciepła!!!
Jeśli chodzi o wypadki mężów to ja też czesto po wyjsciu meza mysle a co by bylo gdyby...jak sobie poradze z kredytem z domem z dzieckiem i wogole .... czlowiek juz tak ma ze mysli o najgorszym....

Justynka ty tez jestes super wesoła psiapsiółka!!!!!!!!! jestem pełna podziwu że sobie tak extra radzisz z domem i 2 dzieciaków pozazdrościć!!!!!!!!!!

Patra,Małgorzatka,wilsonka, Ewa,Basia,Beata Ada,wszelkie annie i wszystkie pozostale jestescie super!!!

Ola gratulacje mgr!!!!

BeatceZ życze wspanialych swiat w Polsce!

I wszystkim bez wyjątku mamusiom jak i dzidziusiom życze ciepłych wspaniałych świat w gronie rodziny.....
i oczywiscie dużo zdrówka dla solenizantów!!!!!!!!!!!!!

pozdrawiam!!!:-):-):-)

Ostatnia edycja:
daisy26 no niech będzie :-D Też jesteś super :rofl2: A Twojej dzielnej dziewczynce na pewno gorączka puści :tak:
Normalnie dziołszki ja tyle przyjaciólce nie mówię co wam :szok:

No sniadanko zjedzone, sypialnia i łazienka posprzątana :-) Teraz tylko duzy pokój, od malego, przedpokój, kuchnia, i sterta ubranek do prasowania :-D A gdzie tu obiad.. ahaha załamka :-)

Witam się i ja:-)
kamlotka ja też bym chętnie obcięła włosy, ale M marudzi że kobieta powinna mieć długie żeby od tyłu facet miał za co złapać:eek::laugh2:

a u nas standard noc do du.. Julka o dziwo wczoraj zasnęła sama 3 razy (na 2 drzemki i wieczorem) co u nas jest wielkim sukcesem. Ale o 22:35 już spała ze mną. Pobudka o 1 na jedzonko, potem 2, 3, 4, 6 zmiana pieluszki i do 7:30 nie spała. Jak zasneła to o 8:00 już nie spała i teraz zasnęła 2 razy sama w łóżeczku po to tylko żeby się obudzic po 3 min. Zatem spałam 3 h. Do tego M ma dziś i jutro zjazd więc do 20 go nie będzie. Na zew -13 to na spacer też nie wyjdziemy. I znów cały dzien w domu:crazy:
Coś Wam wkleję, znalazłam dzis rano: ozdoby na choinkę i nie tylko (ręcznie robione).
Magiczne krzyżyki - Onet.pl Blog
Biżuteria artystyczna - Onet.pl Blog
czas relaksu - Onet.pl Blog
klarci świat - Onet.pl Blog

Jula teraz je jabłuszko ja piszę a ona na mnie krzyczy ze za wolno podaję:laugh2:
Ona jest taka cudowna uwielbiam moją małą księżniczkę. Zajefajnie się rozgadała ostatnio, całe dnie gada aż się ostatnio poryczałam ze szczęścia.
W domu nadal rozgardiasz, ale dziś się może wezmę z Julcią za sprzątanie. Pewnie skonczy się na starciu kurzy:-D A my święta pierwszy raz sami we 3, bo iść do teściow i rodziców z takim maluchem to nie da rady. Jula potem jest zmeczona i zasypia ok 23-24. A M stwierdził że ma swoją rodzinkę i ma z kim spędzic wigilię, a resztę świąt spędzimy jeden dzien z jednymi drugi z drugimi rodzicami. Co zabawne oni mieszkają w blokach obok siebie, więc moglismyśmy teoretycznie iść do obu rodzin na wigilię ale siedziec po 20 min to mi się nie opłaca. Jedni robią kolację na 18, drudzy na 19. A ja o 20 chcę być w domu.
Właśnie zupkę małej zmiksowałam to mam chwilkę. Lecę na inne fora , miłego dzionka kobitki :-)

TU WITA SIĘ Z WAMI KOCHANE MATKA LUNATYCZKA!!!!
Jak pisałam wczoraj położyłam sie ,a ten mały zgredzik sie obudził,dałam mu cyca położyłam go spowrotem,a ten za 5 min żeby go wziasc to walił głowa w szczebelki:szok::szok::szok::szok:.
U nas spał ,a w łóżeczku nie chciał.A najlepsze ,że w dzionek też długo :no:spał,moze z godz. by sie uzbierała!!
Teraz filuje jakby tu cos kliknac s,siei mi na kolanach!!
Ja tez sie strasznie boję o męża nawet jak jest w pracy,jestem spokojna gdy wszyscy jestesmy razem.

Mój T. też krzyczy jak zścinam włosy,wiec teraz zapuszczam .
Woli jak mam długie:tak::tak::tak:.

DZIEWCZYNKI DZIĘKI !!!
JA TEŻ WAS BARDZO LUBIE!!

DEISY aż sie popłakłam!!!:tak::tak::tak:

Dmuchawiec Aniły napewo pokaże ,ale rozpękła mi sie babcia ZENIA tzn . teściowa!!!:-(:-(:eek:

Mąż mi robi piekarnik ,zakłada ta nieszczesną spirale!!
On to ma cierpilwosć,ja bym juz dawno to rąbła!!

Mały nauczył sie pluć i co sobie przypomni to rzuca śliną na odległość!!!:laugh2::laugh2::laugh2:

U nas -18:szok:Julek spacer ma z głowy ,ale Karola wezme na chwile!!!:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry