Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

koniec pisania,moze póżniej mi sie uda.Buziole

Willsonka taki?????...bo mam problem i próbuje wszystkich po kolei Canpol SMOCZKI _SMOCZEK KAUCZUKOWY ANATOMICZNY (863849180) - Aukcje internetowe Allegro
Dzięki za ten smoczek. Też jutro go wypróbujemy. Mateusz strajkuje i też nie chce pić z butli
A tak ładnie mu wcześniej szło... Już kupiłam kubek niekapek, ale też niebardzo chce:-( Justyś dobrze, że się odezwałaś bo ja też zastanawiałam się już czy aby na pewno u ciebie wszystko ok, no ale życzenia na rok 2100 utwierdziły mnie w tym, że powróciła nasza Justynka :-):-):-)UDANEGO SYLWESTRA I OBY 2100ROK BYŁ LEPSZY OD TEGO KTÓRY JESZCZE NIE MINĄŁ!!!!
:-):-):-)
Kamlotka buziaki dla twojej córci, kurcze pół roku to już tak poważnie brzmi;-);-);-)No i dzisiaj mamy pół rokuAle ten czas szybko leci...........
Beatko dla twojego maleństwa też wszystkiego najlepszego życzymy i przesyłamy całuskaBeatko dla Twojego również! Czemu sięnie chwalisz, ze synek konczy dziś 5 miesiecy???![]()

Te smoczki też mam, ale moja nie chce pić z tych butelek canpolaA wczoraj znalazłam idealny smoczek do butelki dla mojej córci. Pisałam Wam o tym, że nie chce pic buli itd. Kupiłam wczoraj smoczek kauczukowy firmy canpol do kaszki i mała jak się przyssała, to ja aż oczy przecierałam ze zdziwienia.

są za "cienkie" i butelka non stop jej z ręki wypadała, i my cały czas jesteśmy na avencie, bo te są szersze i sama sobie trzyma butle i bardzo jej to odpowiada, a że moja nie che pić kaszki z butelki tylko je z łyżeczki więc my smoczek używamy tylko do mleka albo do soczkuJa chyba pójdę w twoje ślady bo też jakaś zmęczona jestem, ano a przecież trzeba wypocząć przed jutrzejszą nocką sylwestrową.Cześć Dziewczynki,
Ja tylko na chwilkę, strasznie śpiąca jestem, więc zaraz się kładę...
Udanej nocki Kobitki! całusy;-)
oj Ty!

(na moejgo podziałało) Ja zawsze jak się konczy nowy rok , to mam nadzieje,że nowy będzie lepszy. MUSI BYĆ!!!!

Wiesz, Maylah...w sumie to ja o niczym więcej, poza tym, czego nam zyczysz, nie marzę. Oby TO się sprawdziło
. Ale ponoć cuda (te małe i te większe) zdarzają się tylko tym, którzy w nie wierzą, więc mobilizuję siły i ... wierzę tak mocno, jak tylko sie da
i sesja zdjeciowa murowana
Kupiłam jej na swieta fajna sukieneczke, ale zdjec jest tylko kilka i niefajnie wyszły, a przeciez pamiatka musi byc, co nie? Zwłaszcze, ze wiecej okazji do załozenia tej sukienki nie bedzie. No i uszyłam specjalnie do niej opaske na główke, zeby moja łysa córcia w ygladała jak dziewczynka