reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Cześć Kobietki!

Oj, widzę, że znowu emocje królują... i co z tą Anią??? Oby nic się nie stało... A może szpital?:confused: Oby nie!!!!
Dziękuję dziewczynki za pocieszenie z tymi szmerami. Musimy to sprawdzić. Ale nie będę panikować.
U nas noc do bani. Mały budził się co chwilę, jęczał, wiercił się, popłakiwał. Masakra! Tak mnie głowa od rana boli, że nie mogę wytrzymać. A Mati ma popuchnięte górne dziąsełka i na dole po prawej i lewej stronie obok jedynek:baffled: Niech lepiej szybko wyrosną, bo biedactwo się męczy:-(
Byłam dzisiaj rozmawiać z opiekunką, która ma się zająć Małym. Bardzo fajna kobitka. Wiem, że będzie w dobrych rękach, ale i tak strasznie się stresuję. Nie wiem jak ja to przeżyję.

Maylah- nie pracuję w banku. Pracuję w firmie, która ma w całej Polsce oddziały i ja się zajmuję szkoleniem i kontrolą na Śląsku. Bardzo fajna praca.

Uciekam, bo Mati marudzi:-(

WITAM!!!
ANULKO co sie nie odzywasz!!?????
MARTWIMY SIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A WSZYSTKIM KACPEKĄ ŻYCZE WSZYSTKIEGO NAJ!!!
Mój brat też kacper i jest normalnie okropny,dlatego,że był najmłodżzy długo no i ja sama sie do tego przyczyniłam.Ale dobry człowiek!!;-):-)

I dalej nic nie wiadomo:szok::-(
Muszę teraz wyjść, idziemy na urodzinki mojego przybranego brata.
Jak dostanę się tam do komputera, to zajrzę. Bo też się martwię...:-(
Aniu, napisz coś! Jesteśmy z Tobą!

ojej, ale się porobiło. Dmuchawcu, daj znać co z Tobą.
Ja dziś niewyspana bo mała się budziła co 1,5 godz na cyca, a od 3 spać nie chciała.
W dodatku robi mi z przerwami od kilku dni zielone kupy. Jutro idę do lekarza z ta moją córcią.

ANIU-czekamy na wiesci... ja tez w 5 tyg, mialam plamienie i lezalam 3tygodnie... w szpitalu.. 3mam kciuki!!!
Dziekujemy za zyczonka imieninowe:-DKacperek dostał prezenciki;-)no a poza tym bylismy dzis na szczepienie, matko caly dzien z glowy tu sie bawi zaraz placze tak,ze nie da sie go uspokoic...
nawet przez sen placze,masakra jakas,chodz przy ukuciu nie plakał, dostał czopka, pomogl na troche a nastepny bede mogla mu dac o 21...ohhh teraz sie zdrzemnał na szczescie..takie ma imieninki....\

A ja wróciłam już z kościóka i pierwsze co to zaglądam tu a wieści od Ani jak nie było tak nie ma,:no::no::no: i zaczynam się po mału martwić co z nią i co z maleństwem??

wilsonka moja mała dzisiaj też robi sobie kupkę na raty, jak na razie były trzy podejscia, cociaż coś czuję ze to nie wszystko :-:)-:)-(i chyba pierwszy raz sie tak męczy jak dzisiaj, kupki co prawda nie są zielone tylko takie jakieś strasznie ciemnobrazowe bobki no i pierdzioszki dzis ida na potege, i tak naprawde to nie wiem po czym:confused::confused::confused: wczoraj zjadła cały słoiczek dyni z ziemniaczkami, no ale to nie był pierwszy raz jak to jadła więc to chyba nie od tego, dziś przed południem nic nie jadła nowego a ok 17 zjadła pół słoiczka jarzynowej z kurczakiem-pierwszy raz,więc to moze od tego, ale czy zdążyła to tak szybko strawić?? sama nie wiem, jeszcze zobaczę co będzie jutro

no i oczywiście życzonka dla Kacperków i ja przesyłam, a mamy tu ich chyba dwóch (jezeli dobrze pamiętam)

Ostatnia edycja:
:szok:ADA daj mu ibufenu lub nurofen dla dzieci to to samo.A naprawde działa.
Ja daje i pomaga,wczoraj Karolek sie obudzil w nocy z bólem w kolanach(bóle wzrostowe)dostał swoja dawke i już po 5min. było ok. i spał cała noc.
Niestety często ma te bole wzrostowe teraz już mniej ,biedny tak mi go szkoda!

EWA a Tomcia też nóżki bolą??

A ANI jak nie bylo tak nie ma!!:no::szok:teŻ sie martwie!!

My Kosiółek zaliczyliśmy wszyscy razem rano na 10.00,jeszcze przed śniadaniem,a śnieg sypał jak bałwany weszliśmy do środka.Julek troche spał no i troche sobie pluł.W nocy przez sen też pluł.Mąż sie śmieje,że tabace żuje!!

Karol mi kima jeszcze:szok::szok::szok::szok:!!!

Witajcie, martwię się , cały czas zaglądam, myślę sobie ,że może Anie wzięli do szpitala na obserwacje albo badania, biedna nasza , a co z Zosieńką? Oby nic złego się nie stało.
a ja dzis byłam w Kauflandzie i tam dwupak pampersów (96 sztuk) 4 od 9-20 i inne rozmiary tez, po 66 zł. Poza tym znowu byłam w pepko i tam ciuszki sa o 30% przeceniuone i kupiłam Filipkowi bluzeczke, buciki takie zajączki, a i dla Mojej przyszłej chrześniaczki , taki słodki dresik za 14,99
jejku, szkoda ze n
ie mamy Ani numeru telefonu.......

reklama
Do góry