Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

w 4 miesiącu). A jeżeli mały ma zapalenie krtani to pewnie kaszel go męczy strasznie. Pamiętam jak mama mi mówiła, że w przypadku zapalenia krtani i męczącego kaszlu lekarz radził ciepło ubrać, zawinąć w koc i do okna. Podobno od razu kaszel ustaje, bo świeże wilgotne powietrze łagodzi gardziołko. Także radzę nie przegrzewać mieszkania, wręcz skręcić kaloryfery i dużo wietrzyć, a jeśli masz to korzystaj z nawilżacza. A co lekarz Ci przepisał na tą krtań? Antybiotyk?
Położyliśmy dzieci koło 20, zasnęły bez problemu. Tomasz przyszedł w nocy, zrobił siusiu i potem już spał z nami... i zbudził się koło 7:15... natomiast Adam dalej spał 

Już tylko na niego patrzyłam czy oddycha i chciałam, żeby się zbudził, bo myślałam, że cycki mi eksplodują!
no i zbudził się koło 7:30! spał 11 i pół godziny bez przerwy 

ale widac ze dziewczyna silna jest
Dziewczyny w pracy tragedia!!! Dostałam oczywiscie wypowiedzenie. Wniosku o zmniejszenie wymiaru czasu pracy nie składałam. I dobrze! Jeśli szef chciał sie za coś(za to ze mnie nie było przez rok?) zemścić to mu sie udało. Siedziba mojej firmy znajduje sie na 2 piętrze. Tuż za schodami, przed wejsciem znajduje sie małe biuro. Nie korzystalismy z niego przez dlugi czas. Nazywalismy go lochem! Teraz to jest moje miejsce pracy. Odizolowana od wszystkich. Moim jedynym zadaniem jest przyjmowanie zyczen na jeden z programów!!!! czyli ok 8 osob dziennie sie pojawi
Pracownicy staraja sie mnie odwiedzac ale zaraz są ganiani do roboty. A wiecie jakie mam towarzystwo, ktore przebywa ze mną non stop?? Dokładnie 11 opon do samochodów i 9 dużych rolek kabli!!!!!! Dzisiaj wziełam ze sobą laptopa bo idzie do głowy dostać!!! Jestem w takim dole psychicznym ze masakra.. Chce mi sie o chwile płakac, a w domu to jak tylko o tym pomysle to becze. Dziewczyny jestem w szoku ze tak mozna potraktowac osobe!!! Tym bardziej tą która od początku istnienia firmy była dla nich wspariem!!! Tak kochałam tą pracę.. a teraz
Myslałąm ze dotrwam do konca okresu wypowiedzenia ale nie dam rady. Jestem twarda ale to przechodzi moje mozliwosci. I dzisiaj wieczorkiem ide do lekarza po L4. Mam tylko nadzieje ze mnie przyjmie, bo nie byłam zapisana :-(
i zrobic kawke ;-) zbozowa z czekolada i duzzzaaa piana hihi. Ewcia jak ja ci tych nocnych hibernacji zazdroszcze, ale nie chwalac sie moj maly tez troszenke lepiej spi (teraz stukam we wszystko co popadnie, zeby nie zapeszyc:-))
:-(