Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba wszystkie mamy problem z dzieciakami i nocami... Mój Jasiek dzisiaj w nocy stękał ... masakra praktycznie od 1 do 5 nie spałam ani minutki i teraz lece z nóg a dzisiaj go przenosimy do jego pokoju hmmm może to coś pomoże??
A i byłam dzisiaj u lekarza i jestem totalnie zdołowana ...( szyjka zamknięta i niby wsio ok ale ... właśnie głupie ALE ... główka niesymetryczna i złe przepływy i jest za mała ok16 tyg ... brzuszek ok .... nóżki niby jedna dłuższa druga krótsza .... ;(( ;(( jestem kompletnie zdołowana ...
ale to byłam u ginekologa ktory ma hmmm ... z 65lati potem dzwonilam do swojego to niby powiedział że on 2 tygodnie temu nic takiego nie zauważył więc mam się nie martwić bo pewnie jest wsio ok.... wizyte u niego mam w poniedziałek ... i sama nie wiem co mam myśleć ;((

jonathan patrzy mi na monitor i sie smieje...wyczuwa pewnie ze ciocia z bb bedzie miala mala kruszynke :-)
;-);-)
chyba podobnie jak vercik zloze zyczenia przez skypa bo wyslac paczke nie mam kiedy i zanim dojdzie....

Ale najważniejsze, że nic go nie boli. Maylah podejrzewam skazę, bo jak ja zjem coś z nabiału to mu się robi miejscami taka sucha skórka na policzkach, łokciach i udach.