• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

Alusia8989 nie martw sie wszystko bedzie dobrze. Ten lekarz nie wiedzial co mowi a moze :no:dowidzi. Jezeli twoj ginekolog mowi ci ze wszystko ok to tak musi byc...zobaczysz w poniedzialek ci to potwierdzi...:tak::tak::tak:

reklama
Chyba wszystkie mamy problem z dzieciakami i nocami... Mój Jasiek dzisiaj w nocy stękał ... masakra praktycznie od 1 do 5 nie spałam ani minutki i teraz lece z nóg a dzisiaj go przenosimy do jego pokoju hmmm może to coś pomoże??

A i byłam dzisiaj u lekarza i jestem totalnie zdołowana ... :(( szyjka zamknięta i niby wsio ok ale ... właśnie głupie ALE ... główka niesymetryczna i złe przepływy i jest za mała ok16 tyg ... brzuszek ok .... nóżki niby jedna dłuższa druga krótsza .... ;(( ;(( jestem kompletnie zdołowana ...
ale to byłam u ginekologa ktory ma hmmm ... z 65lati potem dzwonilam do swojego to niby powiedział że on 2 tygodnie temu nic takiego nie zauważył więc mam się nie martwić bo pewnie jest wsio ok.... wizyte u niego mam w poniedziałek ... i sama nie wiem co mam myśleć ;((

KOCHANA !! nic nie martw sie na zapas!! mi mowili i to ponoc dobrzy lekarze ze jest maly za maly i ze po porodzie bedzie wazyl gora 2,5 kilo! pamietacie napewno jak wam to pisalam i sie martwilam...a jak urodzilam to mial prawie 4 kilo!! nie wierz temu co slyszalas i idz jeszcze raz do mlodszego :tak::tak: jonathan patrzy mi na monitor i sie smieje...wyczuwa pewnie ze ciocia z bb bedzie miala mala kruszynke :-):-D;-);-)

Ostatnia edycja:
Alusia nie przejmuj się , ten lekarz ma pewnie jakiś kiepski sprzęt i pewnie ślepy na dodatek jest. Mi tez zawsze wychodzilo, ze wg główki jest młodszy od nóżek o 2 tg. a mały ma po prostu długie nogi, ( ale to śmiesznie brzmi):-D:-D
BĘDZIE DOBRZE!!!!!!!!!

witamy sie i my
juz po ostatnim szczepieniu, nareszcie bo juz bylo przekladane pare razy bo Mari byla chora. Wogole nie plakala a kuli ja 3 razy, tylko patrzyla na mnie z takim wzrokiem ze mi sie plakac chcialo. Zjadla dzis mango i usnela. mam chociaz chwilke dla siebie.
Nie wychodzimy na spacer, trzeba obiad zrobic,hmmm chyba zrobie fajitas bo mam piersi z kurczaka i papryke wiec pasi.
ja nie mam prezentow na dzien dziadka i babci:baffled: chyba podobnie jak vercik zloze zyczenia przez skypa bo wyslac paczke nie mam kiedy i zanim dojdzie....
Alusia ja mysle podobnie jak dziewczyny, nie martw sie bedzie dobrze, w poniedzialek napewno uslyszysz ze jest ok.

Jonathan tez byl dzielny na szczepieniu...dumne z nas mamusie :tak::tak:

Załączniki

• DSC05281.jpg
    DSC05281.jpg
    30,6 KB · Wyświetleń: 50
Agnieszka ale Jonathan ma piękne włoski :szok::szok::szok::szok: chyba pierwszy lipcowy z takimi czarnymi długimi kudełkami :-) czy jakieś inne lipczątko też ma takie?

Mój Adam też ma długie (miałby gdybym go już 2 razy z nożyczkami nie dorwała), ale nie takie czarne!!!

Ostatnia edycja:
Dziękuje za pocieszenie dziewczyny ... ;) Kurcze wszystko nagle się wali :( jakiś pech mnie prześladuje ... Zaczynam się bać , za dużo tego ...
A Aga naprawde śliczne włoski ;)) ;)) no jeszcze mała Małgorzatka ma takie długie włoski ;)) ;))Jasio też ma ale raczej ciemny bląd wiec ich nie widać ;))

A wiecie jaki z tym ''kogutem '' na jego glowce klopot?? nie da sie inaczej uczesac tylko tak stoja...chyba ze po kapaniu je uklepie to sie jakos na drugi dzien trzymaja :-D:-D:-D
Juz myslalam zeby je troche podciac,tzn sciac tego koguta :tak::tak::tak:

reklama
Dzięki Dziewczynki za pomoc w rozszyfrowaniu zielonej kupy. To była kaszka ryżowa właśnie z Nestle. To może rzeczywiście przez żelazo:confused: Ale najważniejsze, że nic go nie boli. Maylah podejrzewam skazę, bo jak ja zjem coś z nabiału to mu się robi miejscami taka sucha skórka na policzkach, łokciach i udach.

Alusia- nie martw się, ten lekarz na pewno się pomylił. Mi lekarka za to mówiła, że mały ma za dużą główkę. I też się strasznie bałam. I to była bzdura. Będzie dobrze, nie martw się teraz niczym, tylko odpoczywaj.

Oj, widzę, że prawie wszystkie dzieciaczki mają problemy ze snem. U nas jedna noc lepsza, druga gorsza. A wcześniej spał idealnie. Budził się dopiero 6-7 rano. A teraz różnie to bywa.

A myślałam, że dłużej tu posiedzę. Ale moje dziecię właśnie się obudziło... I kupę ciśnie:szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry