• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Witam się i ja:-)
U nas noc super. Spałam jak zabita, a mały obudził się o 6.

Beata u nas też było kilka takich nocy. Nie mam pojęcia dlaczego:confused: A potem samo przeszło. Podejrzewam słoiczek z gerberka z cukinią, szynką, brokułami i jakąś kaszką. Jak to zjadł, to się zaczęło w nocy. Dawałam mu nurofen, bo nie wiedziałam czy go coś nie boli... Może przejrzyj jadłospis? Bo skoro to bączki, to na pewno coś z jedzenia. Czasem ujawnia się jakaś alergia albo po prostu nadwrażliwość dopiero po zjedzeniu któreś porcji, a nie po pierwszej.

Ja też nie wiedziałam co wymyślić na dzień Babci i Dziadka. I postanowiłam wybrać jakieś ładne zdjęcie Mateuszka i wywołać. Muszę kupić ramki na zdjęcia i prezenty gotowe:-D Ale pomysł z własnoręcznie zrobioną kartką super. Chyba kiedyś zrobimy:tak:

Dziewczyny, a powiedzcie mi od czego może być ciemno zielona kupa. Mati wczoraj wieczorem taką miał i dzisiaj. W diecie z nowych rzeczy pojawiła się tylko kaszka na mleku modyfikowanym (czyli taka, do której dodaje się wodę). Podejrzewam u niego skazę, ale chciałam sprawdzić. Kaszę dałam mu w niedzielę rano, a w poniedziałek wieczorem pojawiły się takie kupy. Czy to może być po tym? Trochę się wystraszyłam:szok:

A ja chciałam dzisiaj zrobić lasagne na obiad. Ale jestem uziemiona w domu, bo Mati jest przeziębiony. Nie mam mięska i pomidorów:wściekła/y: I w ogóle nic nie mam w domu, co by się nadawało na obiad:baffled:

Mati właśnie zrzuca skarpetki i próbuje rozwalić na kawałki matkę edukacyjną:-p

Ewcia- kupiłam wczoraj te witaminki CebionMulti. Zapach i smak przypominają mi moje dzieciństwo:-D Mam nadzieję, że się wyleczymy:confused:

Witajcie kochane :-)
Wczoraj nie miałam siły nic napisać, bo mój Filip ma jakis kiepski okres, ciąglę jęczy, yyyyyyy, normalnie wymiękam,, w dzień prawie nie śpi, 2 x po pół godziny, ale kurcze nie wiem czy coś nie jest z nim nie tak, bo juz drugi dzien z rzedu, jak zasnął na noc, , to po godzinie obudził sie z takim płaczem, jakby mu ktoś krzywdę robił, przez godzinę nie mogliśmy z meżem go uspokoić, noramlnie nie wiem , dałam mu syropku, bo myślę że to zęby, ale pewności nie mam.
A nie wiem czy się Wam chwaliłam,że zaczęłąm chodzić na aquaaerobik, noramlnie rewelacja, taki przystojny pan prowadzi, i mam w koncu czas dla siebie, zajęcia trwaja 45 minut, i jest naprawde ciezko, ale fajnie sie czlowiek czuje,:-)

Maylah to co piszesz z tym budzeniem sie- u nas jest to samo. Do tego ok 24.00 pobudka, i bywa ze co pol godziny sie budzi az do rana. Masakra jakas! U nas to chyba nie zeby? Dziasła sa normalne.

Ewo zajrzyj, prosze na watek "nasze zainteresowania, hobby..."bo jestem ciekawa Twojej odpoiedzi...

Ostatnia edycja:
A nie wiem czy się Wam chwaliłam,że zaczęłąm chodzić na aquaaerobik, noramlnie rewelacja, taki przystojny pan prowadzi, i mam w koncu czas dla siebie, zajęcia trwaja 45 minut, i jest naprawde ciezko, ale fajnie sie czlowiek czuje,:-)

zazdroszcze...ja moze na weekend w jakis dzien pojde z malym na basen tez sie pochlupac...lece bo sie wlasnie obudzil:tak::tak: pewnie znow glodny....jak zawsze...

No Aniu masakra, a tak ładnie już nam spał, trzeba jakoś przeżyć,a le on się tak niemiłosiernie darł,że ja aż łzy miałam w oczach, a dziś rano wszystko dobrze;-) Teraz bawi sie na podłodze zabawkami, i pełzaaaaaa

Olcia, dzis dzwoniła do mnie znajoma, z która rodziłam, i właśnie mówi, że jej synka tak potwoernie wysypało, podałą mu wczoraj rosołek na cięlęcince, a wysypało go na buźce, na brzuszku i pleckach, no i wyobrazcie sobie ze lekarka kazala jej to elocomem posmarowac, a to jest na sterydach , ja nie wiem.
Ale Twoja córcia chyba nie ma skazy, u nas zielona kupka jest przez kilka dni jak podam cos nowego, a potem sie robi normalna, czasem tak sie robi. Nie martw się. teraz nasze dzieciaczki wszytsko do buźki biorą nie jesteśmy w stanie ich przed kurzem ochronic, czy jakimiś bakteriami, ja bym to obstawiała, Przy skazie też są zmiany skórne, nie można podawać kurczaka, cięlęciny zołtka, glutenu i takich innych. A ta kaszka byłą ryżowa czy inna?

Hej dziewczyny

ja tez marze o całej nocy przespanej ale gdzie tam u mnie to samo co u was.... mała przebudza sie i z zamknietymi oczami wierci...wczoraj nawet podalam jej juz 2 mleko i nic nie pomoglo bez zmian... tez mam juz dosc tym bardziej ze juz niedlugo do pracy czas:no:

reklama
Chyba wszystkie mamy problem z dzieciakami i nocami... Mój Jasiek dzisiaj w nocy stękał ... masakra praktycznie od 1 do 5 nie spałam ani minutki i teraz lece z nóg a dzisiaj go przenosimy do jego pokoju hmmm może to coś pomoże??

A i byłam dzisiaj u lekarza i jestem totalnie zdołowana ... :(( szyjka zamknięta i niby wsio ok ale ... właśnie głupie ALE ... główka niesymetryczna i złe przepływy i jest za mała ok16 tyg ... brzuszek ok .... nóżki niby jedna dłuższa druga krótsza .... ;(( ;(( jestem kompletnie zdołowana ...
ale to byłam u ginekologa ktory ma hmmm ... z 65lati potem dzwonilam do swojego to niby powiedział że on 2 tygodnie temu nic takiego nie zauważył więc mam się nie martwić bo pewnie jest wsio ok.... wizyte u niego mam w poniedziałek ... i sama nie wiem co mam myśleć ;((

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry