• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

hej dziewczyny :-)

Alusia, mała się nie może nudzić bo wciąż się bawimy, czasem poleży sama i się pobawi nawet 2 h:szok:. Ale ostatnio coś nie tak się dzieje, nie wiem czy to przez to że ja do pracy wróciłam i dlatego jak jestem domaga się non stop uwagi czy co?
aaaa i leć do lekarza, jeśli coś Cię niepokoi lepiej to sprawdzić niż potem pluć sobie w brodę.
Adddaaa mam viburcol, ale jakoś nie wiem czy podawać, ona yyyyyyyyyyyyya całe dnie, wieczorkiem zasypia, ale śpi okropnie. Wciąż się wierci, ewidentnie jej gazy przeszkadzają. A en viburcol to taki jakby uspokojenie jest? a na gazy? nie chcę jej podawać herbatek i lekow typu pumisan bo mają niej skutek odwrotny:-(

No a ja ten tydzien pacuję od 9-13 , M się zajmuje Julą. Coś nie odpisuje, mam nadzieję że nie padł z głodu:-D Niech zobaczy co ja mam z nią z rana, jak się obudzi wściekła że ją kupka obudziła i chce spać , ale nie może.

No a dziś Jula spała z nami od 22 bo już wtredy się zaczęły problemy z wierceniem i rozkopywaniem, gazy wędrujące i ją wkurzające. Bidulka moja:-(

Dobra mykam , jakiś klient idzie, może coś ktoś końcu kupi :-D:-D:-D

reklama
Czesc...
u nas nic wspaniale. Jak zasnal o 20 to obudzil sie dopiero o 8.30..teraz bawi sie na macie..
A co do dnia babci to u nas kicha. Nie mam totalnie zadnego pomyslu..chyba zloze tylko zyczenia przez skype..bo w polsce wydalismy tyle pieniedzy ze szok:szok::szok::szok:. A zdolnosci plastycznych to nie mam..

dziewczyny, do mnie wlasnie dotarly kalendarze wiec zaraz lece z mala na poczte jeden wyslac do jednej babci. drugiej damy osobiscie bo dzisiaj przyjezdza i juz z nami zostaje bo ja w przyszly poniedzialek wracam do pracy i mama bedzie sie zosia zajmowac. Karteczki robilysmy przed chwila z zosia. wymalowalam jej dlon i odbilam na kartce a pozniej dalam flamaster do reki i naskrobala jakies zyczonka. wydaje mi sie ze babciom wlasnorecznie zrobione przez zosie karteczki sie spodobaja (chociaz juz widze tesciowa jak bedzie mi mowic ze mecze biedne dziecko takimi glupotami;) ale cieszyc sie pewnie bedzie) a i zosia ewidentnie byla zadowolona ze swojego dziela:cool2: a do kalendarzy jak sie smiala:-D
vercik mozecie zrobic taka kartke i zrobic zdjecie i przeslac mailem. tylko trzeba strasznie uwazac zeby dzieciaczek nie wlozyl raczki do buzi no i ubranko lepiej badziewne ubrac.

witam sie i ja:-):tak:

u nas cal noc przespana-wstal ok 6 na mleczko ale zasnal przy karmieniu i spal do 8:30:-):-) potem sie ze mna pobawil i teraz znow ladnie spi:tak::tak:
na spacerek pojdziemy ale tylko na ok pol godz bo zimno i to jak mezus przyjdzie z pracy(ok 17) u nas ladnie nawet niebo czyste i slonko swieci..ale sniegu duzo-jednym slowem PIEKNIE !!

macie jakis pomysl na obiad?? bo nie wiem co zrobic:-(:-( mysle i mysle i nic nie umie wymyslec...

dziewczyny, do mnie wlasnie dotarly kalendarze

gdzie robilyscie te kalendarze???????? bo szukalam na stronkasch w google ale jakos nic ciekawego nie ma...

Ostatnia edycja:
Agnieszka- ja cos z tymi obiadami tez pomysłu ostatnio nie mam. A ze lubie zupy, to je gotuje namietnie, kazda na dwa dni:-D Maz mówi, ze dobre, ale pewnie zjadłby czasem cos innego:tak:. W niedziele pieczony schab z pieczarkami robiłam:-)

Dominika-fajny pomysł na kartki:tak: Jak Zosia miała miesiac, to odbijalismy jej stópke i wisi w ramce u niej w pokoju-na pamiatke:-)
A nasze kalendarze jeszcze nie doszły i jestem wsciekła, bo nie zdaze ich wysłac:wściekła/y: A jak Twoje? Udane?

Aga moje kalendarze sa z www.alboom.pl
Dzieki za zaproszenie na nk!

Ewa zagladałas na "nasze zainteresowania?...

Ostatnia edycja:
reklama
A co do wakacji, to my bylismy w Murzasichlu w pensjonacie TOPÓR, ale nie pamietem czy maja plac zabaw dla dzieci-na pewno maja 2-osobowa hustawke:-).
Bylismy tez w Łebie w pensjonacie, ale tam na pewno placu nie było:no:. Za to Łeba jest fajna:tak:
Gdzie ja jeszcze byłam?...w Bieszczadach-ale z własnym namiotem, wiec ewentualnie jakis rozkładany placyk mozecie zabrac:-D

A tak na powaznie, to właśnie sobie zdałam sprawe, ze jesli chodzi o mój ulubiony sposób spedzania wakcji, to teraz lipa...:-(I co ja poczne? Myśmy z mężem całe Bieszczady przemaszerowali z plecakami i namiotem, ze o Tatrach nie wspomne. Za Tatrami to tak tesknie, ze aż sie łezka w oku kręci na wspomnienie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry