• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

reklama
Moji bracia i moj M tak samo, ja w mikulczycach,
a na poczatku ciazy jeszcze lezalam na janika 3 tyg, do 20 grudnia a od 1 stycznia 2009 przeniesli ten szpital i urodzilam juz wnowo wyremontowanym a Ty mieszkalas kiedys w Zabrzu ??

Hej!
My juz od godzinki nie spimy. Dzisiejsza noc tez nie najlepsza:-( W zwiazku z tym pisac mi sie nie chce:-(A to u mnie nowosc:confused:Zawsze dotad mi sie chciało.

Dzis mamy w planach zabierac sie za robienie kartek dla babć. Zobaczymy czy sie uda:tak:. Mam nadzieje, ze tak, choc jeszcze pomysłu nie mam na te kartki:-(

Wczoraj wywołałam u fotografa troche zdjec Zosi, zeby miec w wersji papierowej no i babciom wysłac:tak:. Aparat kupilismy juz 3 lata temu i jeszcze nie wywoływalismy zdjec nim robionych! Jestem pozytywnie zaskoczona-wygladaja o niebo lepiej iz na monitorze!:tak:

Zmykamy sie ubrac. Pa, pa, cioteczki!

I ja się melduję :-)

Noc ok. Młody spał do 6:30 - pobudka na mleko, ale później już spania nie było, ale poleżał w łóżeczku z zabawkami, więc jeszcze troszkę dospaliśmy :tak:

Dzisiaj kolejny dzień bez męża... chociaż jeszcze nie wiem czy ma korepetycje czy nie... ale obiadek mam wczorajszy więc laba!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry