Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

Mąż kapie Zosię. 
Patra to i tak krótko czekasz, moja bratanica czeka już 10 miesięcy, najszybciej załatwiła w Kędzierzynie- koźlu! Tylko ,że ona załatwiała w kwietniu zeszłego roku! Zadzwoń sobie tam , może będzie szybciej!W ogóle to wczoraj ponownie byłam u chirurga z kolanem. Dostałam skierowanie na rezonans magnetyczny. Dzwoniłam dzisiaj do szpitala w Rybniku i najwczesniej moge badanie mieć zrobione w połowie lipca!!!! W Jastrzębiu natomiast na początku czerwca! Bedę jeszcze dzwoniła do Katowic, może tam wczesniej mi zrobiąI jak tu człowiek ma chorować
![]()
Więc się minęłyśmy
No i mamy spora ilośc wspólnych znajomych.
ewentualnie jeszcze Bielsko-Biała 
Piguła poradziłą mi żeby małego inhalować jak śpi bo wtedy się nie kręci. Szkoda tylko, że ten buczek Kacpra obudził
i trzeba było usypiać na nowo.
Ale teraz to minęło. Patra ja mam nowy nebulizator i tez buczy, ale mały dość spokojnie przy nim siedzi jak ma ustnik bo sam go sobie przykłada do buzi , bo go chce gryźć! A co masz do inhalacji?W ogóle Alusia powiem Ci tak:
Z nudów oglądam znajomych na NK. No i u mojego kumpla z liceum w znajomych widzę Ciebie! I dopiero zauwazyłam na profilu,że Ty do budowlanki chodziłaś tak jak i ja :-) Tyle, że ja edukacje w tej szkole zakończyłam w 2005, a Ty w tym roku ją rozpoczęłaśWięc się minęłyśmy
No i mamy spora ilośc wspólnych znajomych.
niuta3, Beata dzisiaj zrobiłam sobie liste miast gdzie robią rezonans. I w poniedziałek po kolei będę dzwoniła i pytała o termin. W Rybniku i Jastrzebiu juz wiem jak sprawa wygląda. Teraz jeszcze Gliwice, Sosnowiec, Katowice, Tychy, Kędzierzyn-Koźle tez na liście jestewentualnie jeszcze Bielsko-Biała
Wieczorem robiłąm małemu inhalacje poraz pierwszy. Musiałam inhalator z przychodni wypozyczyć. Ale ten sprzęt buczyPiguła poradziłą mi żeby małego inhalować jak śpi bo wtedy się nie kręci. Szkoda tylko, że ten buczek Kacpra obudził
i trzeba było usypiać na nowo.