reklama

Lipiec 2009

reklama
no Olcia dobrze,że jestes tez Cie troche nie było.
Mój Kacper jak miał zapalenie oskrzeli to lekarz nic nie mówil o żadnych inhalacjach ale to pewnie dlatego,ze bylo juz za pozno i maly musial juz dostac antybiotyk,
ale tu dzis pustki

Daisy a Ty gdzie idziesz o tak młodej godzinie spac
noc jeszce dluga poza tym piatek, karnawał :P

Patra ja mam nowy nebulizator i tez buczy, ale mały dość spokojnie przy nim siedzi jak ma ustnik bo sam go sobie przykłada do buzi , bo go chce gryźć! A co masz do inhalacji?

Pulmicort, no i sól fizjologiczna. Do tego Clemastinum i Deflegmin. Wcześniej miał Eurespal, ale tym razem nam nie pomógł :no: Od jutra jak będzie spał to juz mu inhalacji robić nie bede. Wieczorem sie obudził i podobnie jak u Ciebie łapał mi za ustnik i starał się go zjeść :-D

Ada kobieta zmienną jest :-D
A tak serio to ja cały czas taka sama :-p Mam nawet od paru miesiecy (ze 2 miechy?) ten sam kolor włosów a kiedys to w ciągu miesiaca potrafiłam miec blond, rudy, czarny, brąz itd :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pulmicort, no i sól fizjologiczna. Do tego Clemastinum i Deflegmin. Wcześniej miał Eurespal, ale tym razem nam nie pomógł :no: Od jutra jak będzie spał to juz mu inhalacji robić nie bede. Wieczorem sie obudził i podobnie jak u Ciebie łapał mi za ustnik i starał się go zjeść :-D
My też mamy pulmicort! A sól używamy na co dzień , np tylko przy katarze, niestety my mamy Gentamecyne , ale pół ampułki przez pięć dni ,oraz wziewy bo Maks oskrzela miał czyste , tyle tylko ,że miał duszności !

niuta3 no Kacprowi zaczeło na oskrzelach siadać, narazie robimy inhalacje. Mam nadzieje, że mu się poprawi i obejdzie się bez antybiotyku. A ten Pulmicort dobry jest? Dał u was jakieś efekty?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry