• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2009

\
W ogole tak sobie wczoraj myslalam, ze jednak teraz jakos nie planuje drugiego dzidziusia, jak Kacper skonczy 3 lata pojdzie do przedszkola, ja do pracy, na studia, mysle ze jednak poczekamy z kilka dobrych lat, tzn mysle ok 5. dlatego musze się przejsc do gina po cos anty, tylko musze miesc pewnosc ze nie przytyje, bo bym sie pochlastala, ktoras z Was brala cos z czego byla zadowolona w 100%?

Ja biore cerazette. Bralam je nawet przy karmieniu piersia bo sa bezpieczne. Nie kosztuja duzo. A i dzialaj po 10 dniach brania. Wczesniej tez bralam zatrzyki. 1 na 3 miesiace. I po niczym nie przytylam.

No spacerk juz zaliczony. Po tygodniu w koncu przestalo wiac i padac. Bo teraz jest taka lipka z tymi spacerami. 1 dzien nie wieje a kolejne 4 dni wieje ze 10 na godzinke.

reklama
Tomcio mi uciek wlđnie do klockow i siedze .

Zrobilam nalesniki i sa pyszne,takie puszyste.Ubilam bialko i wymieszalam delikatnie ,sa inne .
Musze kompa zresetowac bo mi litery myli.

Poprawiłam za pomocą edycji!

Ja to chyba jestem jakaś tępa, spróbowałam teraz napisać coś, i kliknęłam specjalnie tym razem na zakladkę nasza-klasa, i potem weszłam w edycję, i prywróć było zablokowane, w sensie szare, a nie czarne, czarne było tylko znajdz i zaznacz wszystko.Moze mój komp coś nie teges szmeges:baffled::baffled::baffled:

Tomcio mi uciek wlđnie do klockow i siedze .

Zrobilam nalesniki i sa pyszne,takie puszyste.Ubilam bialko i wymieszalam delikatnie ,sa inne .
Musze kompa zresetowac bo mi litery myli.
aleś mi smaka narobiła te naleśniki, osz Ty jędzo:-p:-p:-p
a ja na diecie,
a ja uwielbiam z białym serkiem na słodko i z bita śmitaną;-)
;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aleś mi smaka narobiła te naleśniki, osz Ty jędzo:-p:-p:-p
a ja na diecie,
a ja uwielbiam z białym serkiem na słodko i z bita śmitaną;-);-)

JAK mówi znajoma ,życie jest za krótkie ,aby sobie odmawiać przyjemności jakim jest jedzenie:-D:-D:-D.
To dawaj zostały mi jeszcze i bita śmietana też sie znajdzie!!:tak::tak::tak::-p

No komp przez 5 sek. odpoczął i działa.
MAYLAH ja tez jestem tempa i mam na SZARO!!:baffled::blink:

Justyś, to wsiadam w auto i jadę, a co tam dieta, hehehehe
u Was tez takie zaspy? U nas już 3 samochody w rowie lezały, potem laweta wjechała w zaspę i nie umiałą wyjechac, a na koncu autobus :-(
Justyś , to może rzuć mi tego naleśnika, co?:tak::tak:

Justyś, to wsiadam w auto i jadę, a co tam dieta, hehehehe
u Was tez takie zaspy? U nas już 3 samochody w rowie lezały, potem laweta wjechała w zaspę i nie umiałą wyjechac, a na koncu autobus :-(
Justyś , to może rzuć mi tego naleśnika, co?:tak::tak:

SNIEGU NAPADALO, slisko jak cholera. Ja juz nie pamietam kiedy autem jechałam,ostatni raz na poczatku stycznia do KOSCIOŁA i byłam bardzo z siebie dumna bo wyjechałam autem ze sniegu a faceciki nie umieli.
WTEDY JAK PAW DO DOMU WESZŁAM:-D:-D:-D:tak:.
MAZ przyszedł a ja czerwone oczy od ryku,ehhh.
najGORSZE TO TE KOLEINY NA DRODZE OBLODZONY ,JECHAC NIE IDZIE.

TO zarzuce ,moze mrozu nie ma to nie zamarznie

Dmuchawcu -mam do Ciebie wielką prośbę.
Wiem, że Ty też m.in. karmisz piersią. I jesteś taka poukładana. Przysłałabyś mi na prv rozkład posiłków w ciągu dnia Twojej córci? bo mi lekarka kazała jakoś to uporządkować a ja nie wiem jak....Dzięki o BOGINI:-) MĄDROŚCI

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry