justysia85
Fanka BB :)
oj smaczniutki był ;-) Wylizałam cały monitorJak będziesz robić następnym razem, to daj znać
![]()
SIĘ ROBI!!!!

Karol chodzi z latarką i robie małe światło ,duże światło!!
Ide z nim zęby umyć bo wała ,że bedzie mył!!

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oj smaczniutki był ;-) Wylizałam cały monitorJak będziesz robić następnym razem, to daj znać
![]()

co tu dzisiaj taka cisza??? Jak ja jestem, to tylko Justysia mi towarzystwo dotrzymuje,![]()
;-);-);-)
Właśnie piwkuje sobie z mężulem
Zmykam tez robić kolacyjke...
Martwić mnie zaczął Kacperek tym bardziej ze przed chorobą tak pięknie mi spał. Od 19:30 do 6 minimum :-( A teraz to tragedia niestety.
Do tego miał zaciśnięte piąstki i jak chciał wyprostować paluszki to krzywił sie z bólu. Tak mi mówili. Jak do nich przybiegłam to z małym było już ok, miał tylko dłonie troszke zimne. Martwi mnie to
Jutro na pewno zapytamy o to lekarza! 
Brynol sie ze mnie robi 
choroba była inna ale także groźna, groziło mi wykrwawienie z byle małej ranki
pobierano mi wycinek, sprawdzali czy guz złośliwy (kilka lat temu) wtedy nie był
ale nie sprawdzili co to jest dokładnie 
Przez 2 tygodnie przytyła zaledwie 100 gram i waży 6200. Lekarka kazała odstawić cyca i dawać modyfikowane mleko bebilon plus jedna łyżka silacu. I mam jej przynajmniej 5 razy na dobę dać mleka i obiadek. Nie mam pojęcia ile powinna mi wypić. Dziś z wielkim obrzydzeniem piła mleko. Dziecko głodne było to i zjadło. A mi się tak ryczeć chce........:-(Zmusiłam jej najpierw 100 ml potem 90 a teraz na noc 80ml. Ale ma odruch wymiotny jak jej to daję. Płakać mi się chce jak widze jak się męczy. Macie jakiś sposób? Może któraś z Was odstawiała dziecko od piersi na butelkę?Tak się związałam emocjonalnie z mała i karmieniem piersia i nagle dla dobra dziecka musze zrezygnować. I nikt mnie nie rozumie. Zresztą przez wprowadzanie nowych dań mojego mleka jest coraz mniej. W zasadzie po nocy odciągnęłam z obu piersi ledwo 60 ml a kiedyć z obu odciągałam 250!!! 

I ja Justynko,:-(
A jak Ty się w ogóle czujesz? Masz jakieś mdłości czy cóś? A Tomek to słyszę że śni o córeczce, nie?
ciaza tez ma cos z tym wspólnego.
.

,a nic nie wie !!!heeheee....
.No i jak gips mi zakładali na reke ,a drugi raz na noge i na opatr
unki chodziłam.Ale nie leżałam wtedy tylko sie gipsowałam!!
;-)