Ewa, nie marudz

, kazdy temat dobry, hehe 
A jak tam u Mamy? a wierszyki niezłe, zapomniałam pochwalić, mężus sie nabiega to zapomni o bólu
U nas ostatnio CBA aresztowało 3 lekarzy za łapówki, i dobrze im tak, bo bylo okropni, jeden z nich mojemu umierającemu tacie powiedział,że jemu to już nic nie pomoże jedynie przeszczep serca, a ze jest za stary, miał 50 lat, to jedynie serce świni się nadaje, tak mu w oczy powiedział, palant jeden!!!!!

, kazdy temat dobry, hehe 
A jak tam u Mamy? a wierszyki niezłe, zapomniałam pochwalić, mężus sie nabiega to zapomni o bóluU nas ostatnio CBA aresztowało 3 lekarzy za łapówki, i dobrze im tak, bo bylo okropni, jeden z nich mojemu umierającemu tacie powiedział,że jemu to już nic nie pomoże jedynie przeszczep serca, a ze jest za stary, miał 50 lat, to jedynie serce świni się nadaje, tak mu w oczy powiedział, palant jeden!!!!!

Właśnie piwkuje sobie z mężulem
Martwić mnie zaczął Kacperek tym bardziej ze przed chorobą tak pięknie mi spał. Od 19:30 do 6 minimum :-( A teraz to tragedia niestety.
Do tego miał zaciśnięte piąstki i jak chciał wyprostować paluszki to krzywił sie z bólu. Tak mi mówili. Jak do nich przybiegłam to z małym było już ok, miał tylko dłonie troszke zimne. Martwi mnie to 

umiem na luz ostatnio wrzucić!!:-
Jestem ciekawa jak do lekarza sie dostaniemy pomimo tego że to tylko około 600 metrów