Wilsonka trzymaj sie kochana:-)
Daisy powodzenia na szczepieniu,mam nadzieje ze malutka nie bedzie goraczkowała.
Annie mój też nie za duzo je innych posiłków ,bywaja dni ze zaciska usteczka i za chiny nie wcisne mu nawet łyzki nawet jak bardzo cos lubi.Kaszki to juz wogóle były be wcisnełam kilka łyzek a reszte wywalałam,nawet jak dołozyłam mu deser to nie chciał,od 3 tyg wogóle ich nie dostaje bo chyba go uczulały musze to sprawdzic,a nieraz pieknie zje i zupke i deserek,chumorzasty ten mój synuś:-)Na wadze tez niewiele mu przybywa 100g na tydzien.I tez sobie mysle ze ten mój cyc to juz jałowy
Ewa baw sie dobrze wieczorkiem
maylah faktycznie sen nie ciekawy,mi tez sie dosc czesto sni ze przed kims uciekam choc ostatnio dawno nie miałam stresujacych snów.No i moze Filipek dzis wczesniej zasnie.
Moje dziecko nadzwyczaj wczesnie wczoraj zasneło bo juz o 21,a to za sprawa ze wczesniej wstał,no i zmeczony biedaczek tez tym przeziebieniem był.Teraz tez juz spi prawie 1,5h co mu sie zadko zdaża a o tej godzinie to chyba nigdy,nio ale kaszelek go z rana wymeczył i katarzysko dzis straszny go dopadł,i znów z rana lekka goraczka była.Boje sie ze jutro bedzie jeszcze gożej i bez lekarza sie nie obedzie.
niuta powodzenia na kątroli lekarskiej,Oby chłopcy byli zdrowi.NIUTKA własnie przeczytałam ze z chłopcami ok,cieszy mnie to.Pisałam posta na raty i przegapiłałam najnowsze fakty
Własnie wyszło piekne słoneczko,oj poszło by sie posiedziec na tarasie,kisimy sie w domu przez te mrozy od ładnych kilku dni a teraz jak cieplej to maluch chory i znów nici z wietrzenia:-(
WIOSNO GDZIE JESTES,WZYWAM CIE
dziewczyny kture maja cos z wiedzmy,pomóżcie,moze wspólnym nawoływaniem,osiagniemy swój cel:-)
Co do prezentów to mój mąż tez z tych do odstrzału,niestety z nim sie juz nic nie da zrobic,ale i tak go kocham.
Alusia fajnie ze wyjazd sie udał,to naładowałas troche akumulatorki.
justysia pogłaskaj brzyszek ode mnie:-)
dziula,mysle ze tak jak pisała Ania ciemny niebieski bedzie ok.
syla ja jestem bardzo zadowolona z fugi czekoladowej,mam ja w korytażu do brazowej terakoty i w kuchni do takiej zielono szarej.
Cała reszte dziewczynek przepraszam ze nie odpisuje nic ale juz pozapominałam o czym wczoraj były dyskusje.