daisy26
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
moja Adulka od 2 dni namietnie mieli łapki wiec pewnie dokuczaja jej zabki,w nocy czułam ze jest rozpalona i teraz tez ma goraczke musze kupic termometr do ucha bo nie wiadomo jak skutecznie i szybko zmierzyc temp.kataru nie ma ani kaszlu wiec mysle ze to zabki...
dzis z rana zalatwiłam okuliste na 10 jade do fryzjera a na 14:30 spowrotem lekarz medycyny pracy....dzis mezus siedzi z Adulka...narazie mała spi mam nadzieje ze do 11 pospi... i ze dadza sobie rade jak mnie nie bedzie....
pozdrawiam do pózniej...
moja Adulka od 2 dni namietnie mieli łapki wiec pewnie dokuczaja jej zabki,w nocy czułam ze jest rozpalona i teraz tez ma goraczke musze kupic termometr do ucha bo nie wiadomo jak skutecznie i szybko zmierzyc temp.kataru nie ma ani kaszlu wiec mysle ze to zabki...
dzis z rana zalatwiłam okuliste na 10 jade do fryzjera a na 14:30 spowrotem lekarz medycyny pracy....dzis mezus siedzi z Adulka...narazie mała spi mam nadzieje ze do 11 pospi... i ze dadza sobie rade jak mnie nie bedzie....
pozdrawiam do pózniej...

Muszę spróbować czymś go na noc nakarmić. Teraz powinien mieć drzemkę, a wierci się i nie ma zamiaru spać
My niedługo idziemy na spacerek z koleżanką i jej córeczką, a później do babci (mojej), czyli prababci Mateuszka.
(ja też nie lubię zostawiać dzieci... Ale do nieobecności Tomka już się przyzwyczaiłam, więc myślę, że jak przyjdzie czas to Adaśka też chętniej będę oddawać w "cudze" ręce ;-)).

Mnie też nieraz S wkurza. O papierosach nie wspomne. Wie że mamy ciężko, nawet nie umiemy końca z końcem związać a ten codziennie wydaje 8 zł na papierosy