reklama

Lipiec 2009

reklama
ja tez sie dolaczylam:tak:
no wreszcie moj urwis spi, matko cos marudna jest az dzis pierwszy raz wlaczylam jej bajke:zawstydzona/y:(zesniej zerkala na tv ale u nas jest wlaczony odswieta) i smiala sie dopoki nie stwierdzila ze jest glodna wiec jedzonko i lulu. byla chwilke na dworzu ale wiatr jest dosc silny wiec reszte odsypia w domku.
ja kataru dostalam, brzuchol boli bo mam @ i zmeczona jestem bo cos mala ostatnio kiepsko sypia:wściekła/y: wczesniej tak nie bylo a od 3 dni od 5 rano spi u nas w lozku, mam nadzieje ze to przejsciowe bo normalnie spi od 7 do 7 u siebie.
Ada, Iwon i Daisy zdroweczka dla maluszkow!
______
rany julek dziewczyny ja juz nie pamietam kiedy Mari spala po 3 w dzien bo taka mala byla, teraz z dwie drzemki po 30-40min no chyba ze jakis cud to dluzej.

Ostatnia edycja:
Siemka laski...

Juz wrocilam i zalatwilam, okazalo sie ze wszystkie papiery sa jz w urzedzie skarbowym i musze isc tylko z jedny laun'em (pitem) i podpisac i to wszystko..

Fajnie, ze sie udalo ten zamkniety watek utworzyc.. :)

Ej laski ,a pisałyscie na tych mamuskach coś??
Jak tam coś maznąć bo ja nie czaje bazy mi tylko wychodza urzytkownicy i nie m żadnych obrazków ,dodaj obraz:eek:.
JAKAŚ NIE TEGES JESTEM!

mój też maruda ,spał troche i dalej yyyyyyyyyyyyyyyyyy:angry::angry::angry:

to fajnie vercik ze udalo ci sie zalatwic, no i tylko ten jeden papierek zostal.
Mari wlasnie sie obudzila, i od razu w ryk.... dobrze ze jutro sobota, bo mezus bedzie pelnil role mamuski a ja lenic sie na kanapie:-D ( w marzeniach)

ps. czy Alusia czasem nie miala miec usg wczoraj? ciekawe czy wszystko ok

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry